Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(Žalia Rūta @ 2021 11 25, 10:10)
Pas mane vyras perėjo prie vien juodų, kad nereikėtų visai rūšiuoti  biggrin.gif

tai maniškis vien juodas ir nešioja, bet jei perki ne 10 porų vienu kartu, tai jas vis tiek reikia išrūšiuoti biggrin.gif nes kai kurios skirtingai nusiskalbia ir po skalbimo yra 10 juodos atspalvių, tada skiriasi kantelių ilgis, ploti ir pan. Aišku, kai rušiuojasi vyras pats, tai jam jos visos vienodos biggrin.gif bet kai rūšuoju aš, negaliu pakęsti jei nerandu tinkamos poros biggrin.gif todėl man tos pakuotės iš MS su skirtingais mažais piešinukais labai patinka bigsmile.gif
Atsakyti
Laba diena visoms.

Kur perkate nerūgščią kavą?
Atsakyti
QUOTE(Carlin @ 2021 11 25, 12:19)
tai maniškis vien juodas ir nešioja, bet jei perki ne 10 porų vienu kartu, tai jas vis tiek reikia išrūšiuoti biggrin.gif nes kai kurios skirtingai nusiskalbia ir po skalbimo yra 10 juodos atspalvių, tada skiriasi kantelių ilgis, ploti ir pan. Aišku, kai rušiuojasi vyras pats, tai jam jos visos vienodos biggrin.gif bet kai rūšuoju aš, negaliu pakęsti jei nerandu tinkamos poros biggrin.gif todėl man tos pakuotės iš MS su skirtingais mažais piešinukais labai patinka  bigsmile.gif

Aš tai perku visada tokių pačių kojinių bent po kelias poras, lengviau tada bent 1 porą sudaryti biggrin.gif Mano sūnus visada "pameta" kojines, nuolat yra po 1 kojinę skirtingų porų, o kur antra koninė , tai nžn doh.gif O dar dabar kai paaugo sūnaus koja, tai rūšiuojant skalbinius nuolat sprendžiu, kurios kojinės vyro, o kurios sūnaus.
Atsakyti
Ar esat bandžiusios caprissimo kavą, dabar akcija 1+1:
https://www.kavosdra.../caprissimo-11/
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2021 11 25, 14:18)
Ar esat bandžiusios caprissimo kavą, dabar akcija 1+1:
https://www.kavosdra.../caprissimo-11/

geltona ir ruda- nuostabios 4u.gif
Atsakyti
Ir aplamai, kokią kavą mėgstate ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Gervuoge @ 2021 11 25, 14:22)
geltona ir ruda- nuostabios  4u.gif

Ačiū, bandysiu, tikriausiai pigiau jau nebūna bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2021 11 25, 14:24)
Ir aplamai, kokią kavą mėgstate ax.gif
Papildyta:

Ačiū, bandysiu, tikriausiai pigiau jau nebūna bigsmile.gif

visada perkam, kaip būna šita akcija.
Atsakyti

Sveiki. Gal kas turite nuolaidos kodą 20 proc. iš Žaislų planetos arba baby city? Ačiū🙌😉

Atsakyti
QUOTE(Gervuoge @ 2021 11 25, 14:31)
visada perkam, kaip būna šita akcija.

O kurią skaitot ruda, nes matau geltoną, raudoną, žalią, baltą ir juodą ax.gif
Atsakyti

Sveiki. Gal kas turite nuolaidos kodą 20 proc. iš Žaislų planetos arba baby city? Ačiū🙌😉

Atsakyti
Susiviliojau su Kavos draugas biggrin.gif Gal esat kur užmatę nuolaidos kodą? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(amellija @ 2021 11 25, 13:39)
<p>Sveiki. Gal kas turite nuolaidos kodą 20 proc. iš Žaislų planetos arba baby city? Ačiū🙌😉</p>

O ka ten pirksite, nes jie tai nuolaidas labai jau gaili, nors reklamuojasi tai ohoho.
Yra kodas 2021happy10 bet neminusuoja papildomai, nes dabar viskas su one kortele kai prisijungi tipo -20 proc
Pas juos jokio biznio ner pirkti, nebent skubiai reikia kažko.
Atsakyti