Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(Carlin @ 2021 11 23, 15:30)
galime kiek nori jų išsikeisti. Žiūrėkit kiek kainuoja Jūsų siunta ir išsikeiskite reikiamą siuntą. Gavau 3 siuntas iš PL, visas apjungiau - kaina 10,87. Išsikeičiau 200 drops. Gavau kitą siuntą - 7,49 mokėti, išsikeičiau 150 drops.
ten žemiau atsiranda adresai, reikia pasirinkti, kad siųsti adresu, nes jie pirmiausia siūlo pick up.

O man neima mylimiausios korteles biggrin.gif , netinka ji? O kai nesiseka, tai dar labiau norisi situ delioniu biggrin.gif
Atsakyti
Bet aš niekaip nesuprantu ESWD, kodėl siunčia nemokamai? Juk 10 Eur už vieną siuntą yra irgi super.
Atsakyti

Bet aš niekaip nesuprantu ESWD, kodėl siunčia nemokamai? Juk 10 Eur už vieną siuntą yra irgi super.

Žalia Rūta nekarksėk   :P 

Man dar reikia MYtoys dėžę milžinišką pasiimt  :D Kai kompensuosis ne taip baisu ir gausis. 

Atsakyti

galime kiek nori jų išsikeisti. Žiūrėkit kiek kainuoja Jūsų siunta ir išsikeiskite reikiamą siuntą. Gavau 3 siuntas iš PL, visas apjungiau - kaina 10,87. Išsikeičiau 200 drops. Gavau kitą siuntą - 7,49 mokėti, išsikeičiau 150 drops.

ten žemiau atsiranda adresai, reikia pasirinkti, kad siųsti adresu, nes jie pirmiausia siūlo pick up.

Ačiū, Carlin. Kažkaip nupirkau allegro.pl,  bet pirma tikrai tų adresų nedavė. :4u: 

Nieko_sau ir madmuazele, jums nupirkau. Kai atsiųs į Lt, tada ir paskaičiuosiu, nes nežinau kiek bus viso.

paskaičiavo 11 zl.vietinį siuntimo mokestį ir dar į Lt šiek tiek bus.

Atsakyti
QUOTE(Dziugile @ 2021 11 23, 16:21)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Carlin" data-cid="72899684" data-time="1637670609"><div><p>galime kiek nori jų išsikeisti. Žiūrėkit kiek kainuoja Jūsų siunta ir išsikeiskite reikiamą siuntą. Gavau 3 siuntas iš PL, visas apjungiau - kaina 10,87. Išsikeičiau 200 drops. Gavau kitą siuntą - 7,49 mokėti, išsikeičiau 150 drops.
ten žemiau atsiranda adresai, reikia pasirinkti, kad siųsti adresu, nes jie pirmiausia siūlo pick up.</p></div></blockquote><p>Ačiū, Carlin. Kažkaip nupirkau allegro.pl,  bet pirma tikrai tų adresų nedavė. 4u.gif </p><p></p><p>Nieko_sau ir madmuazele, jums nupirkau. Kai atsiųs į Lt, tada ir paskaičiuosiu, nes nežinau kiek bus viso.</p><p>paskaičiavo 11 zl.vietinį siuntimo mokestį ir dar į Lt šiek tiek bus.</p><p></p>

LIUKS, AČIŪ!
Atsakyti
Ar žinot kokį nors lpexpress koduką? Per skelbiu.lt nebegalima registruoti siuntos.
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2021 11 23, 19:46)
Ar žinot kokį nors lpexpress koduką? Per skelbiu.lt nebegalima registruoti siuntos.

Lp2021
Atsakyti
QUOTE(rytem @ 2021 11 23, 19:49)

ačiū
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2021 11 23, 19:46)

O kodėl įdomu negalima registruoti? Registravau, sumokėjau, o dvi dienas nesiuntė siuntos numerio, tai įdomu ar pinigus grąžins.
Atsakyti
QUOTE(liepa1 @ 2021 11 23, 20:31)
O kodėl įdomu negalima registruoti? Registravau, sumokėjau, o dvi dienas nesiuntė siuntos numerio, tai įdomu ar pinigus grąžins.

Tiksliai, jau leidžia, vakar lpexpess buvo dingęs.
Atsakyti
Susidomėjau ir aš tuo allegro. Gal kas pirkite lauko girliandas? Kaip kokybė? Norėčiau tokio tipo girliandų https://allegro.pl/o...-ww-11367888055
Atsakyti
QUOTE(liepa1 @ 2021 11 23, 20:31)

Kad viska galima… ir vakar registravau 4 siuntas, siandien 1, viskas ok
Atsakyti