Ecco LT pardese vidpadziai po 28 eur (100 lt ).
Nu zodziu, sakiau, aciu ir begau
_____
Gal esat susidurusios su ESPRIT grazinimu? Pastu, kurjeriu? Mokamai? Itariu, kad dydi prasoviau
QUOTE(dangerele @ 2017 01 06, 23:16)
Yra dar funkcija pirkti vel. Pataisiau adresa i gera nes buvo nusimuses kad mano korteles adresas vokietija..ir nepatikrinau pries perkant. Emaila gavau apie.uzsakymo patvirtinima.. bet pinigai kazkur pastrigo
Nezinau kaip del korteles savininko adreso, bet kartais amazonas 1 eur rezervuoja kai gauna uzsakyma, o visa suma nuskaiciuoja kai issiuncia prekes.
QUOTE(Maja Di @ 2016 11 30, 14:09)
Taip nesidžiaukit kol negavot, nes įtartina truputi
Parėjo jau beveik viskas iš Tmart.com. Planšetė už 10$, kolonėlė 4$, video registratorius vos 2,4$. Viskas puikiausiai veikia :
Ir šiaip ten žiūrių nemažai gerų įdomių pasiūlymų yra.
QUOTE(Loreta_n @ 2017 01 06, 23:45)
Parėjo jau beveik viskas iš Tmart.com. Planšetė už 10$, kolonėlė 4$, video registratorius vos 2,4$. Viskas puikiausiai veikia :
O tai gal realias foto galit parodyt?
QUOTE(jelenyte112 @ 2017 01 07, 00:30)
Nezinau kaip del korteles savininko adreso, bet kartais amazonas 1 eur rezervuoja kai gauna uzsakyma, o visa suma nuskaiciuoja kai issiuncia prekes.
tai persasi isvada, kad viskas kaip ir ok? tik kadangi daug prekiu tai kol visu nesurinks tol nenuskaiciuos pinigu..
bet as kai pirkau kazkada is to pacio pardavejo tik aisku kelis kombius (amazon.fr) tai nuskaiciavo irgi tik po dienos dali pinigu, po to kita dali.. taip idomiai, tai tikiuosi ir cia panasiai ir neatsauks uzakymo del tos adreso klaidos.
QUOTE(Loreta_n @ 2017 01 06, 23:45)
Reiškia pasisekė. Aš atsikandau kiniečių
QUOTE(D'esire @ 2017 01 06, 21:51)
Tai vat, man atrodo as uzdedu ta varnele, bet visada ir isdklaidyta gaunu
O visas prekes siuncia pats Amazon? As kai pirkau kelias prekes, tai ziurejau, kad siuntejas butu amazon, o ne kiti kokie tiekejai, tai atsiunte viena deze, dejau varnele, kad i viena siuntini sudetu. Aisku, cia tik vienas mano toks pirkimas buvo vienu kartu kelis daiktus, gal tiesiog pasiseke
QUOTE(D'esire @ 2017 01 06, 11:50)
Merginos, ar susiduret su akiniais, kur nebutinai turi buti su dioptrijomis, bet pasaugo aky nuo kompiuterio???
nes turiu problema, gryzau i darba, tai kompas plius stiprus sildymas ir sakes, vos galiu ziureti, kaip akys sauseja lasiukai nepadeda (((
nes turiu problema, gryzau i darba, tai kompas plius stiprus sildymas ir sakes, vos galiu ziureti, kaip akys sauseja lasiukai nepadeda (((
Man ta pati beda...as tokius gelinius lasus naudoju
QUOTE(kapatuncikas @ 2017 01 06, 15:03)
Sesdermos uk amazone yra,kaip tik sian ziurinejau,drauge kosmetologe sake gera,bet kainu skirtumo komentuot negaliu,neisigilinau
QUOTE(Iš Stiklo @ 2017 01 06, 21:53)
Ačiū, bet ir čia stalčių kainos nuo šaldytuvo gamintojo priklauso. Šaldytuvų kamerų didelių stalčių jūsų nurodytoje parduotuvėse nėra, o mažų į dureles statomų Liebherr lentyneliu kaina 17 eur, tuo tarpu Vokietijoje tie patys apie 8 eur kainuoja.
QUOTE(*lightyear* @ 2017 01 06, 23:08)
O visas prekes siuncia pats Amazon? As kai pirkau kelias prekes, tai ziurejau, kad siuntejas butu amazon, o ne kiti kokie tiekejai, tai atsiunte viena deze, dejau varnele, kad i viena siuntini sudetu. Aisku, cia tik vienas mano toks pirkimas buvo vienu kartu kelis daiktus, gal tiesiog pasiseke
Visada perku tik is amazono
QUOTE(D'esire @ 2017 01 07, 08:57)
Visada perku tik is amazono
Aš irgi perku tik iš Amazon, uždedu varnele, kad siųstų viską kartu, bet jiems vienodai, kaip nori, taip siunčia, kartais kartu, kartais atskirai.