Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(*Kamelija* @ 2021 08 06, 21:18)
aš turėjau teises 16m. stalčiuje, išvis nebuvau vairavus po teisių  išlaikymo, bet pradejau važinėt su automatine pavarų dėže su vyru, aišku jis tik drąsino ir ramino, ir užteko kelių pasivažinėjimų, kad pradėčiau važiuot viena, ir dabar nesuprantu, ko reikėjo tiek bijot  biggrin.gif

ar pirkot kas nors iš čia didriksons kombinzonus  www.sportamore.com? čia kaip suprantu Danija? ar siunčia į LT?
prieš kažkiek, gal 2-3 metus pirkom iš kažkokio kito psl., pigiau buvo, bet nepamenu iš kur... gal kas radot geresnių kainų?

As esu pirkus, skandinavai, be mokesciu, viskas gerai su jais.
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2021 08 06, 09:29)
Aš va šitą instruktorių rekomenduoju

https://m.facebook.c...1...2385&type=3

Jis mane ne tik vairuot mokė, o visokių navarotų ir "paslapčių", kiek pavažiuot kad įsuktum, kas ir kada turi matytis, kur žiūrėt kada žiūrėt ir tt. Žodžiu tobulai. Manau didžiąja dalimi esu dėkinga jam, kad šitiek metų judu saugiai.

Super wub.gif sūnus kaip tik pradėjęs mokytis. Pasakysiu,kad prašytų šio i struktoriaus 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(*civukas* @ 2021 07 21, 19:51)
Reikia patarimo 4u.gif
Pirkau iš Marks and Spencer ,pasirinkau Lietuvą.  MAN REIKIA DAR KAŽKĄ UŽPILDYTI MUITINEI?

Gavau laišką iš DHL.

Jūsų DHL Express siunta, kurios siuntėjas yra MARKS & SPENCER, važtaraščio numeris 9786653866, jau keliauja. Gavus siuntą reikės pasirašyti.

Dabartinė numatoma pristatymo data yra Pn 07.30 Iki darbo dienos pabaigos, bet priklauso nuo muitinio įforminimo.

Norėdami peržiūrėti pristatymo variantus, atlikti pakeitimus arba sekti savo siuntą, spustelėkite čia.

Galiu jau pati pakomentuoti😊😁 Nėra jokių mokesčių🥰
Atsakyti
QUOTE(Dziugile @ 2021 08 06, 18:32)
Tiek motyvacijos prieš tai priskaičiau ir bac va vyšnia ant torto, kaip Vilniuj košmaras vairuoti  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif</p><p>Ačiū, JMD biggrin.gif​ </p>

viskas gerai tam Vilniuje. Yra tikrai košmariškesnių miestų kitose šalyse.
Atsakyti
Gal kas Dyson siurbli-sluota kazkur pirkote pigiau nei LT, tiktu ir senesni modeliai..

Maniskiui 4 metai, pakeiciau neoriginalia baterija, kuri laika buvo gerai, dabar per greit issikrauna..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ingredd: 08 rugpjūčio 2021 - 15:37
QUOTE(JMD @ 2021 08 06, 09:29)
Aš va šitą instruktorių rekomenduoju

https://m.facebook.c...1...2385&type=3

Jis mane ne tik vairuot mokė, o visokių navarotų ir "paslapčių", kiek pavažiuot kad įsuktum, kas ir kada turi matytis, kur žiūrėt kada žiūrėt ir tt. Žodžiu tobulai. Manau didžiąja dalimi esu dėkinga jam, kad šitiek metų judu saugiai.

Mano instruktorius wub.gif
islaikiau ir teorija ir praktika is pirmo karto regitroj wub.gif
110 proc. Galiu nuo saves dar rekomenduot smile.gif kazkaip jis nueme man visas baimes, kad ejau i regitra be jokiu papildomu pamoku ir paciu blogiausiu jo nerekomenduotu laiku (nepamenu tiksliai, bet lyg sestadieni, kai gariunai aktyviausi) biggrin.gif o siaip, labai ramus, metodiskai aiskinantis viska, nepliurpiantis ko nereikia. Sutapo matyt musu auros smile.gif

Tiesa, Draivery tai mano antras mokytojas. Pirmu kartu pataikiau pas Sigita. Pavardes jau nepamenu. Tai daug galeciau parasyt neigiamu dalyku biggrin.gif
Atsakyti

Mano instruktorius wub.gif
islaikiau ir teorija ir praktika is pirmo karto regitroj wub.gif
110 proc. Galiu nuo saves dar rekomenduot smile.gifkazkaip jis nueme man visas baimes, kad ejau i regitra be jokiu papildomu pamoku ir paciu blogiausiu jo nerekomenduotu laiku (nepamenu tiksliai, bet lyg sestadieni, kai gariunai aktyviausi) biggrin.gifo siaip, labai ramus, metodiskai aiskinantis viska, nepliurpiantis ko nereikia. Sutapo matyt musu auros smile.gif

Tiesa, Draivery tai mano antras mokytojas. Pirmu kartu pataikiau pas Sigita. Pavardes jau nepamenu. Tai daug galeciau parasyt neigiamu dalyku biggrin.gif

Ačiū už dar vieną nuomonę.

Parašiau jums a.ž. :4u: 

Atsakyti
Gal žinot kokį masažistą ar gerą gydytoją konsultacijai, gali būti ir Vilniuje, vyrui koja tirpsta ir skauda, nuo stuburo. Jau vaistai nebepadeda. Rezonansas išvaržos nerodo, slankstelis tik paėjęs.
Atsakyti
Gal kas turit atliekama mokyklini megztuka zalios spalvos pirmokui? Arba gal kas perka asda? Prisijungciau arba galeciau nupirkti as. Siauliai arba persiunciu
Atsakyti

Kadangi SM žinutės streikuoja, o vis viena mama bando susisiekti su manim, tai pakartoju ką siūlau (dėl kainų susitarsim), tai geriau rašykite į el p. onaema83@gmail.com
Vertbaudet dickiui vaikui džinsai į mokyklą, ilgis 98, klešnė 68, liemuo 35 ties klubais 43, dydis etiketėje 158 cm, atiduosiu už 14 €, tokie kaip nuorodoje https://www.vertbaud...f...ur=6399&t=1
Dar tokius turiu visai naujus iš old navy
https://oldnavy.gap....dp-page-content
Nors iki rugsėjo dar tolokai, bet gal ieškot savo berniukui džinsų į mokyklą? Dydis 10 slim. Minkštas džinsas, atrodo patogus ir liemuo reguliuojasi. Ilgis 85, nuo klyno 61, liemuo 30. Išėjo apie 15 eur už juos.
Ir dar radau lietuvių Kukurūzas kelnes, buvo aprengtos pernai per rugsėjo 1 d., po to sėkmingai prakabėjo spintoj...
vartotojo įkelta nuotrauka
ilgis 84, liemuo 27, tempiasi, su guma, yra kišenės
Atsakyti
Zalando šiandien daug prekių su 60 proc nuolaida. Gal kam aktualu. Labai greitai atsiunčia, nemokamas grąžinimas, pripirkau vaikam ir sau rūbų gerom kainom smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tutti: 09 rugpjūčio 2021 - 15:34
Panos, kas perkat ASDA?? LABAI REIK, PRISIJUNGČIAU.
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2021 08 09, 12:41)
Gal žinot kokį masažistą ar gerą gydytoją konsultacijai, gali būti ir Vilniuje, vyrui koja tirpsta ir skauda, nuo stuburo. Jau vaistai nebepadeda. Rezonansas išvaržos nerodo, slankstelis tik paėjęs.

http://www.manibus.lt/kontaktai.html

ir dar turiu pasakiska kineziterapeutą Druskininkuose. buvau tai 👏🏻
Daumantas (8 696) 26 333
pasiskambinkit papasakokit kas yra ir varykit ;)
Atsakyti