https://m.facebook.c...1...2385&type=3
Jis mane ne tik vairuot mokė, o visokių navarotų ir "paslapčių", kiek pavažiuot kad įsuktum, kas ir kada turi matytis, kur žiūrėt kada žiūrėt ir tt. Žodžiu tobulai. Manau didžiąja dalimi esu dėkinga jam, kad šitiek metų judu saugiai.
Aš taip į galą susirangiau būdama paauglė, kai mokino tėtis, dar prieš teisių įsigijimą . Atsimenu iš paskos milicija važiavo, tėtis supanikavo ir mane kažko aprėkė . Tai aš vidury sankryžos sustojau ir persėdau į galą. Po to karto, mokino vairuoti mama
aš vyrą sodinu į galą
rimtai, kai važiavau Kaune, piko valandom, kamščiai, žiedai, "nardžiau" ir nesupratau, kada aš pedalus spaudau, kada instruktorius "padeda" 🙄
Dar į instruktorių temą - aš kažkada ėmiau papildomas pamokas, iki tol vairuodavau su tėvu kiekvieną dieną. Važiuojam mes su instruktorium, viskas normaliai, gal lėčiau, jokių klaidų, nieko, pypina, tai mano instruktorius sako, stabdyk. Išlipo, priėjo prie pypintojo, tas, aišku, susigūžė. Kaune čia viskas vyko, kad geriau įsivaizduotumėt 😁 Visi mandri pypint. Beje, egzą tuomet išlaikiau puikiai, taip puikiai, kad egzaminuotojas nepatikėjo ir nustatinėjo tapatybę 😁
Ir dar - teko su tėvo mašina važinėt apie pusę metų, ji pažymėta neįgaliojo ženklu, tai per tą laiką niekas man Vilniuje nepypino, kai šiaip vis laiks nuo laiko apipypina (gyvenu Vilniuje ir vairuoju 12 metų). Išvis tenka vairuot ir mažesniuose miestuose, tai pastebėjau, kad Vilniuje visi labai skuba ir pikti. Taip kad nekreipkit dėmesio, geriau lėčiau, bet saugiau 😉
Dar į instruktorių temą - aš kažkada ėmiau papildomas pamokas, iki tol vairuodavau su tėvu kiekvieną dieną. Važiuojam mes su instruktorium, viskas normaliai, gal lėčiau, jokių klaidų, nieko, pypina, tai mano instruktorius sako, stabdyk. Išlipo, priėjo prie pypintojo, tas, aišku, susigūžė. Kaune čia viskas vyko, kad geriau įsivaizduotumėt 😁 Visi mandri pypint. Beje, egzą tuomet išlaikiau puikiai, taip puikiai, kad egzaminuotojas nepatikėjo ir nustatinėjo tapatybę 😁
Ir dar - teko su tėvo mašina važinėt apie pusę metų, ji pažymėta neįgaliojo ženklu, tai per tą laiką niekas man Vilniuje nepypino, kai šiaip vis laiks nuo laiko apipypina (gyvenu Vilniuje ir vairuoju 12 metų). Išvis tenka vairuot ir mažesniuose miestuose, tai pastebėjau, kad Vilniuje visi labai skuba ir pikti. Taip kad nekreipkit dėmesio, geriau lėčiau, bet saugiau 😉
Jau kaip vilniuje baisu pasidarė košmaras. Dabar 6 šalis pervažiavau, visur kultūrkė pas mus kaip rusyne kokiam, kas pirmesnis. Idiotų šaika. Ypač bimbaliniai. Man patinka su kokiu asilu prie šviesoforo sustot ir vaidint kad rausiu iš vietos ant smūgio, o užsidegus žaliai dar sekundę uždelst ir ramiai išvažiuot. Tada tas rauna iš visų jėgų, o kai pamato, kaxd niekas su juo nelenktyniauja, gazą numeta, tada pasiveji ir apsilenkus prie kito šviesoforo užlendi 😆😆😆