QUOTE(Dziugile @ 2021 08 05, 20:06)
<p>Ačiū už palaikymą ir patirtis! ❤️</p><p>Faktas, kad reikia su instruktorium pavažinėti, nes mano vyras baisiai greit susinervina, o dar bijo su kitais žmonėmis važiuoti
tai būtų mūsų santykiams galas
</p><p>Klausimas, kiek tų pamokų reikia ir kur tą instruktorių - psichologą rasti?</p><p>Na reikės man čia dar pamedituoti šiuo klausimu, bet jau trauktis nėr kur
</p>
Vilniuje galiu rekomenduoti instruktorių Dainių, mokykla Vairo ratas, Fabijoniškėse. Man labai padėjo panašioje situacijoje. Mano vyras žiauriai gerai vairuoja, bet sėdint šalia manęs be galo nervinasi, tai su juo neįmanoma buvo mokintis 😀 mačiau, kad stabdžio pedalą spaudžia sėdint šalia 😀 Dainius nuostabus instruktorius, nors jis mane ruošdavo egzui regitroje, tačiau dar važiuodavome reikiamais man maršrutais irgi, pvz.namai-darbas, mokindavo rikiuotis į kitą eilę, "startuoti" nuo šviesoforų ir pan. kad vėliau kamščio nesudaryčiau užsidegus žaliai šviesai 😁 bet pasitikėjimas savimi kuri jis per papildomas pamokas sugebėjo man suformuoti, niekur nedingsta iki šiol. Ir nors mano teisės gulėjo ant lentynos 4 metus, po tų 4 metu atsisėdus supratau, kad įgūdžiai niekur nedingo ir svarbiausia važiuoti ir bandyti. Aktyviai vairuoju 6 mėn. Iki šiol važiuojant į nepažįstamą vietą pasižiūriu koks kelias manęs laukia, posūkiai, žiedinės sankryžos ir pan. Kai įmanoma, vengiu sudėtingesnių posūkių pvz.į kairę judrioje nereguliuojamoje sankryžoje. Man dar buvo geras stimulas gauti malonumą iš vairavimo nuosavas automobilis, kuris man patinka 😀
Papildyta:
QUOTE(Loram @ 2021 08 04, 21:34)
Aš šią savaitę tikiuosi gauti siuntinuka, pažiūrėsiu kas tinka/ko truksta - tada norėčiau jungtis/pirkti
O galėtu kas nors patikslinti, kaip dabar su mokesčiais gaunant prekes iš Asda? Ar reikia mokėti ar ne? Ar tiesiogiai siunčiate ar per tarpininkus? Peržiūrėjau temą, bet neradau nieko apie tai.
Reikėtų ir man kelių prekių.