Per amazon. Dabar jie matyt politika pakeite, nes anksčiau imdavo uz svori, o dabar fiksuotas 10 eur.
Dvynys001, o per ka siusites, kad siuntimas kainuos 10 eur (ir nesvarbus svoris)?
Visiškai ne į temą
Reikalas toks, kad vairavimo pažymėjimą turiu jau senokai, bet bijau vairuoti. Kokius 10 m. iš viso neprisiliečiau prie vairo, anksčiau su dideliu stresu šiek tiek vairavau. Dabar va taip reikalai susiklostė, kad reikia pradėti vairuoti pačiai.
Tai klausimas toms, kas buvo panašioje situacijoje - ką darėt, kas pagelbėjo persilaužt, nugalėti baimę ir patikėt savimi?
Suprantu, kad vairuojančioms čia gal juokinga, nu bet man gal nesuprantama, kaip kiti bijo į apžvalgos bokštą lipti, nes man gi smagu
Ačiū!
Dziugile, su instruktorium ir as is naujo galima sakyt mokiausi. Su vyru man nepasiteisino Instruktoriu is pradziu man patare vaziuoti tik tais marsrutais kurie svarbiausi buvo, namai-darbas, namai- darzelis. Gal 4 pamokas turejau. Ir kaip jis patare savaitgaliais anksti, kad butu pustustes gatves vaziuot. Kol pradesiu pasitiket. Pamenu kaip budavo baisu persirikiuot i kita eile