Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(pasimetus1140 @ 2021 07 28, 16:00)
priminkit merginos kaip dabar su next? Po Brexit? kažką rašėt, lyg iš kito užsakinėjat, nefiksavau. dabar nežinau nieko  unsure.gif
Pas juos next.lt pažiūrėjau, lyg suprantu, kad viskas įskaičiuota. Bet pasitikslinu, kad nepramaučiau, nes anglų žinios skurdokos  unsure.gif

Po Brexit gal 5 siuntas esu gavusi. Paskutinę - šią savaitę. Jokių papildomų mokesčių.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo madmuazele: 28 liepos 2021 - 20:37
ačiū 4u.gif
Atsakyti
Užsakinėju iš čia.
https://www.next.lt/en
Atsakyti

Labas, gal butu norinciu prisijungti Vilniuje prie easycosmetics.de ?

Labai reikia man vienu kvepaliuku. 

Rasykit i a.z. susitarsim. 

Atsakyti
Mergaites , kurie didriksons kombiai jums atrodo geresni: bjornen ar tirian? Gal kas turejot ?

Dar yra theron 🙂 o kaip sie?
Aciu kas atsakys
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lomute: 29 liepos 2021 - 10:09

Labas,

noriu pasidalinti bestsecret.com pakvietimo kodu (VKS-AJ9-URN). Jei kodas neveikia, pakvietimai pasibaige, reikia bandyti veliau.

Man tai buvo tikras atradimas - discounteris yra vokiskas, pristatymas nemokamas - DHL (minimalus uzsakymas 20eur), jokiu muitu, grazinimas irgi nemokamas, nuolaidos iki 90%. Labai daug prekiu ir brendu. Pvz., niekur nemaciau tiek odiniu ir zieminiu striukiu. Galima rasti tikru lobiu :)

https://invite.bests...nt=registration

Atsakyti

Testas

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nata009: 29 liepos 2021 - 14:17

Sveikos, gal galite pasakyti, kaip yra su vardais ant Pottery barn kuprinių? Užrašo, kokio reikia ar gali išvis nebūti?  :hmm:

Atsakyti
o kaip su Next grąžinimu? Ar nemokamas? Nes jie savo pslp rašo, kad grąžinti reikia savo lėšomis, betgi turėtų į siutą dėti lipduką su grąžinimo kodu. Vienžo, kaip grąžinat NEXT?
Atsakyti
QUOTE(wanilla69 @ 2021 07 29, 15:15)
<p>Sveikos, gal galite pasakyti, kaip yra su vardais ant Pottery barn kuprinių? Užrašo, kokio reikia ar gali išvis nebūti?  hmm.gif</p>

gali išvis nebūti. man atrodo, kad tai papildomai perkama paslauga.
Aš savo vaikam pirkau be vardų. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(wanilla69 @ 2021 07 29, 15:15)
<p>Sveikos, gal galite pasakyti, kaip yra su vardais ant Pottery barn kuprinių? Užrašo, kokio reikia ar gali išvis nebūti?  hmm.gif</p>

Gali nebūti. Jei norėsit, kad būtų, papildomai kainuoja.
Atsakyti
QUOTE(Lux @ 2021 07 28, 09:01)
Minusas, kad rankenėlės įkaista. Šiaip puikūs puodai Silit

Dangcio rankenele ikaista,o puodu lyg ir ne,pas man indukcine,gal del to.
Atsakyti