Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(Ainyte @ 2021 07 20, 12:56)
Siuncia i lt. Virs 85eu perkant siuntimas 7e.tik nusistatykit eurais ir lt sali.

O kaip dėl mokesčių ? Ar reiks Lietuvoje papildomai deklaruoti ir susimokėti ?
Atsakyti
Sveikos, ne visai į temą, bet apie pirkimus. Kas buvę Turkijoje galit rekomenduoti ką iš ten parsivežti? Medvilnė jų gera?
Atsakyti
QUOTE(Auruma @ 2021 07 20, 15:52)
Sveikos, ne visai į temą, bet apie pirkimus. Kas buvę Turkijoje galit rekomenduoti ką iš ten parsivežti? Medvilnė jų gera?

Puiki medvilne. Ranksluosciai, patalyne, lovatieses. Eikite ne i turgu, o i prekybos centrus, puikus rubai vaikams ir ne tik is LC waikiki, de facto, koton ir pan.
Atsakyti
QUOTE(doruta @ 2021 07 20, 17:00)
Puiki medvilne. Ranksluosciai, patalyne, lovatieses. Eikite ne i turgu, o i prekybos centrus, puikus rubai vaikams ir ne tik is LC waikiki, de facto, koton ir pan.

Dar gerai, kad prekybcentriuose ten Europa biggrin.gif, nemėgstu turgaus kur negali atsiginti per prievartą brukamų prekių. Nors ir ten jau Turkija jau sunormalėjo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(doruta @ 2021 07 20, 16:00)

Ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Auruma @ 2021 07 20, 15:52)

Taip, medvilnė. Vaikų rūbai, namų tekstilė. Indai, kilimai - esu nedidelį parsivežus ax.gif Jame ir indai nesusimalė. Namų kvapai ax.gif
Bet aš siūlau eiti į jų didelius prekybos centrus, turi puikias namų dekoro parduotuves.
O namų rūbų parduotuvės ne tik PC, - Waikiki, DeFacto, Koton.
Kuriame miestelyje būsite?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žalia Rūta: 20 liepos 2021 - 19:12
QUOTE(Žalia Rūta @ 2021 07 20, 20:12)
Taip, medvilnė. Vaikų rūbai, namų tekstilė. Indai, kilimai - esu nedidelį parsivežus ax.gif Jame ir indai nesusimalė. Namų kvapai  ax.gif
Bet aš siūlau eiti į jų didelius prekybos centrus, turi puikias namų dekoro parduotuves.
O namų rūbų parduotuvės ne tik PC, -  Waikiki, DeFacto, Koton.

Kokie namu kvapai?
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2021 07 20, 20:12)
Taip, medvilnė. Vaikų rūbai, namų tekstilė. Indai, kilimai - esu nedidelį parsivežus ax.gif Jame ir indai nesusimalė. Namų kvapai  ax.gif
O namų rūbų parduotuvės ne tik PC, -  Waikiki, DeFacto, Koton.

Beldibi netoli Kemero. Bet net nežinau ar privažiuosim iki Kemero, nors tik ~15km.
Atsakyti
QUOTE(doruta @ 2021 07 20, 20:30)

Visokių, dabar niekaip nepamenu pavadimo moterišku vardu vadinosi (dizainerė, kaip suprantu). Bet čia reik ieškoti dekoro pardėse.

QUOTE(Auruma @ 2021 07 20, 21:56)
Beldibi netoli Kemero. Bet net nežinau ar privažiuosim iki Kemero, nors tik ~15km.

Be reikalo. Sėdat į autika, išlipus IŠ KARTO yra parduotuvės (kaip waikiki ir pan.). Nebūtina net plavinėti, nes visai šalia (atgal paeiti reikia kelis metrus). Bet Kemere man patiko pasivaikščioti, nes man patinka pakeliauti ax.gif
Yra ir maisto pardė labai nebloga - lauktuvėm ax.gif Irgi šalia bigsmile.gif

Aš labai po Orijaus laidos gailiuos, kad neaplankiau Antalijos centro.
Atsakyti
QUOTE(padraika22 @ 2021 07 20, 14:29)
Bet plius dar dideli mokesciai pastui ir dar kazkas.

Nera jokiu mokesciu. Kai padare uk mokescius, tai tik tada pradejo siusti i Lt. Siunciausi virs 85eu.viskas gerai. Pirkit drasiai
Papildyta:
QUOTE(Klaudijaaa @ 2021 07 20, 14:44)
O kaip dėl mokesčių ? Ar reiks Lietuvoje papildomai deklaruoti ir susimokėti ?

Jokiu mokesciu nera. Pasirenkat Lt sali ir perkat. Kurjeris atveza i namus
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2021 07 20, 22:09)
Visokių, dabar niekaip nepamenu pavadimo moterišku vardu vadinosi (dizainerė, kaip suprantu). Bet čia reik ieškoti dekoro pardėse.
Be reikalo. Sėdat į autika, išlipus IŠ KARTO yra parduotuvės (kaip waikiki ir pan.). Nebūtina net plavinėti, nes visai šalia (atgal paeiti reikia kelis metrus). Bet Kemere man patiko pasivaikščioti, nes man patinka pakeliauti ax.gif
Yra ir maisto pardė labai nebloga - lauktuvėm ax.gif Irgi šalia bigsmile.gif

Aš labai po Orijaus laidos gailiuos, kad neaplankiau Antalijos centro.

Man gaila būtų atostoginio laiko pardoškėm tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2021 07 21, 07:38)
Man gaila būtų atostoginio laiko pardoškėm tongue.gif

En kartų kalbėta tema.
Man čia viena įdomesnių atostogų dalių ax.gif
Atsakyti