Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(Ramona18 @ 2021 07 19, 10:03)
Gal zinote, ar PerkuJav grupe facebuke kurios nors is  SM tarpininkiu?

ne, cia ju nera
Atsakyti
Sveikos, seniai pirkau iš angliškų pardžių per PIRKEU. Bandžiau ieškoti kokios dabar sąlygos, nerandu ar yra kažkoks papildomas mokestis, ar muitas taikomas? 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(*civukas* @ 2021 07 19, 09:08)
Sveikos, seniai pirkau iš angliškų pardžių per PIRKEU. Bandžiau ieškoti kokios dabar sąlygos, nerandu ar yra kažkoks papildomas mokestis, ar muitas taikomas? 4u.gif

Radau biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*civukas* @ 2021 07 19, 10:09)
Papildyta:

Radau  biggrin.gif  4u.gif

Ir ką išsiaiškinote? Man reik vaikams į mokyklą rūbų, galvoju gal Asda per pirkeu pirkti .

O kokias turite berniukams ketvirtokams kuprines? Maniškiui gal naujos reik jau,o tai vaikšto su dinozaurais biggrin.gif
Atsakyti
Gal kas norėtumėte jungtis 2 už 1 Dormeo trisluoksnės pagalvės pirkimui Klaipėdoje?

https://www.dormeo.l...luoksne-pagalve
Atsakyti
QUOTE(ericute @ 2021 07 19, 10:03)
Ir ką išsiaiškinote? Man reik vaikams į mokyklą rūbų, galvoju gal Asda per pirkeu pirkti .

O kokias turite berniukams ketvirtokams kuprines? Maniškiui gal naujos reik jau,o tai vaikšto su dinozaurais biggrin.gif

Mane irgi asda mokykliniai megztiniai domina. Jei kas pirks as noreciau prisijungti arba gal kas zinot, kokiu budu dabar pigiau nusipirkti? Ar yra kokiu tarpininku, kurie moka prasukti, kad nereiktu jokiu mokesciu moket? Net nebezinau, kur pirkti tuos megztinius. Jau mastau ir apie mokyklos pasiulyma nors ju kaina milziniska ir jie visai man nepatinka doh.gif esu nevilty... tuoj mokslo metu pradzia o svarbiausio atributo net nezinau kur gaut pagal savo biudzeta
Atsakyti
QUOTE(padraika22 @ 2021 07 19, 17:26)
Mane irgi asda mokykliniai megztiniai domina. Jei kas pirks as noreciau prisijungti arba gal kas zinot, kokiu budu dabar pigiau nusipirkti? Ar yra kokiu tarpininku, kurie moka prasukti, kad nereiktu jokiu mokesciu moket? Net nebezinau, kur pirkti tuos megztinius. Jau mastau ir apie mokyklos pasiulyma  nors ju kaina milziniska ir jie visai man nepatinka doh.gif  esu nevilty... tuoj mokslo metu pradzia o svarbiausio atributo net nezinau kur gaut pagal savo biudzeta

O per skelbimus kokiam vintede nebandėt ieškot? Nes spėju, kad visi tie, kas užsipirko megztinių prieš metus ar dvejus, dabar turėtų ieškot kamjuos perleist (beveik) nedėvėtus... ax.gif
Atsakyti
gal kas nori bandyti kartu pirkti pottery barn kids is USA per shipzee? rašo, kad 20proc. clearance prekėms ir nemokamas vietinis siuntimas perkant už 99dol.
Atsakyti

Gal kas perka iš easycosmetic.de Vilniuje? 

Atsakyti

Atsakyti

Atsakyti
QUOTE(padraika22 @ 2021 07 19, 16:26)
Mane irgi asda mokykliniai megztiniai domina. Jei kas pirks as noreciau prisijungti arba gal kas zinot, kokiu budu dabar pigiau nusipirkti? Ar yra kokiu tarpininku, kurie moka prasukti, kad nereiktu jokiu mokesciu moket? Net nebezinau, kur pirkti tuos megztinius. Jau mastau ir apie mokyklos pasiulyma  nors ju kaina milziniska ir jie visai man nepatinka doh.gif  esu nevilty... tuoj mokslo metu pradzia o svarbiausio atributo net nezinau kur gaut pagal savo biudzeta

Siuncia i lt. Virs 85eu perkant siuntimas 7e.tik nusistatykit eurais ir lt sali.
Atsakyti
QUOTE(Ainyte @ 2021 07 20, 11:56)
Siuncia i lt. Virs 85eu perkant siuntimas 7e.tik nusistatykit eurais ir lt sali.

Bet plius dar dideli mokesciai pastui ir dar kazkas.
Atsakyti