Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(JMD @ 2021 07 15, 21:31)
A labai atrodo palatkės?

vartotojo įkelta nuotrauka

neatrodo.
Maniškis irgi turėjo, viskas ok.
Gal brašekelė gavo padielkas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2021 07 15, 22:00)
neatrodo.
Maniškis irgi turėjo, viskas ok.
Gal brašekelė gavo padielkas  biggrin.gif

Jai amžiais viskas netinka ir viskas blogai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2021 07 15, 23:08)
Jai amžiais viskas netinka ir viskas blogai  biggrin.gif

Gaila neturiu foto nu! Ne padielkas, is amazono pirkau L dydi pernai, nu ziauriai placios buvo jam…
Atsakyti
QUOTE(-Braskeele @ 2021 07 16, 00:09)
Gaila neturiu foto nu! Ne padielkas, is amazono pirkau L dydi pernai, nu ziauriai placios buvo jam…

Tai gal haskiam skirtos buvo! Aš vaikui esu batus taip nupirkus, iškrito iš batų biggrin.gif o pasirodo husky. Užtat pigiai 🙈
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JMD: 16 liepos 2021 - 06:10
Sveikos 4u.gif
Kokią kuprinę ketvirtokei rekomenduotumėte?
Kažkaip ji pati neturi kažkokių reikalavimų ir pageidavimų, tai mėginčiau pasiūlyti aš keletą variantų ax.gif
Atsakyti

Sveikos,

O kokia kuprine rekomenduotumete penktokui? Kazkaip susgriebiau, kad reik skubiai pirkt :)

Atsakyti
QUOTE(Positive* @ 2021 07 16, 09:28)
Sveikos 4u.gif
Kokią kuprinę ketvirtokei rekomenduotumėte?
Kažkaip ji pati neturi kažkokių reikalavimų ir pageidavimų, tai mėginčiau pasiūlyti aš keletą variantų ax.gif

Vajej, koks pasirinkimas, sunku net patarti ax.gif iš Vans?
Aš saviškei pirmokei iš Samsonite oldscoolinę paėmiau, nes per antrą užklausimą tokią pati pasirinko biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(-Braskeele @ 2021 07 15, 11:34)
Turbut juokaujat biggrin.gif  biggrin.gif  visos tos sniego kelnes parasiutai biggrin.gif Maniskis nera baisi kudena, normalus, 164 sveria 47 kg, tai man kosmosas jam nupirkt slidinejimo kelnes, kad neatrodytu kai i kelnes pridejes unsure.gif be petnesu irgi juokiu sansu, pames

Praėjusią žiemą manisškis kombikelnes nešiojo neužtraukus užtrauktuko, nes nesuėjo per juosmenį. Lindex...Nežinau, iš kur prikti, kad tilptume ir užsisegtų....
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2021 07 16, 08:10)
Tai gal haskiam skirtos buvo! Aš vaikui esu batus taip nupirkus, iškrito iš batų  biggrin.gif o pasirodo husky. Užtat pigiai 🙈

Kas yra huskiam skirtos kelnes paaiskinkit man tamsuolei? biggrin.gif biggrin.gif nes husky tai man suo tongue.gif
Atsakyti
Vans kuprinė https://www.aboutyou...kuprine-6832017
Atsakyti
QUOTE(-Braskeele @ 2021 07 16, 12:42)
Kas yra huskiam skirtos kelnes paaiskinkit man tamsuolei? biggrin.gif  biggrin.gif nes husky tai man suo tongue.gif

pilnesniems vaikams 4u.gif
Atsakyti
Sveikos,

ar ASDA kazkaip perkat darbar? ax.gif
Atsakyti