Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(Cirkas @ 2021 07 14, 19:52)
Reikia pagalbos. victoria secret uzsakiau, pamirsau telefona parasyt, pirkau neprisiregistravus. Bandziau per ju cata pasisaiskint, neisejo. Kaip jie pristato , per pasta ar vezejus? 4u.gif

Kai gausit tracking number ir atvyks į lt, paskambinsit vežėjam ir pasakysit telefoną.
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2021 07 14, 20:27)
Kai gausit tracking number ir atvyks į lt, paskambinsit vežėjam ir pasakysit telefoną.

Ačiukas 4u.gif
Atsakyti
Priminkite kaip su ESPRIT grąžinimu? Senokai bepirkau unsure.gif
Atsakyti

VS atveža DPD  :4u:​ 

Atsakyti

Reikia pagalbos. victoria secret uzsakiau, pamirsau telefona parasyt, pirkau neprisiregistravus. Bandziau per ju cata pasisaiskint, neisejo. Kaip jie pristato , per pasta ar vezejus? 4u.gif

Kodėl geriau pirkti neprisiregistravus? Mokestis mažesnis? 

Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2021 07 13, 12:34)
20 Eur, Fizikų g.
Papildyta:

Kinta kainos. Pirkau L už 14-15 Eur mėlynas.
https://www.amazon.d...5...;th=1&psc=1

Žalia Rūta, kaip su dydžiais šios columbia kelnės. L dydį pirkote kokiiam ūgiui? Ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dziugile @ 2021 07 13, 16:31)
<p>Gal kas esat atradę sniego kelnių modelių pilnesniems vaikams?  unsure.gif​ reiktų 152 cm ūgiui.</p>

Turbut juokaujat biggrin.gif biggrin.gif visos tos sniego kelnes parasiutai biggrin.gif Maniskis nera baisi kudena, normalus, 164 sveria 47 kg, tai man kosmosas jam nupirkt slidinejimo kelnes, kad neatrodytu kai i kelnes pridejes unsure.gif be petnesu irgi juokiu sansu, pames
Atsakyti
QUOTE(-Braskeele @ 2021 07 15, 10:34)
Turbut juokaujat biggrin.gif  biggrin.gif  visos tos sniego kelnes parasiutai biggrin.gif Maniskis nera baisi kudena, normalus, 164 sveria 47 kg, tai man kosmosas jam nupirkt slidinejimo kelnes, kad neatrodytu kai i kelnes pridejes unsure.gif be petnesu irgi juokiu sansu, pames

as savo dar kudesniam randu ir neatrodo kaip pridejes. jam puikiai tinka Columbia. taip, jos platesnes, bet jos ir velkamos ant rubo o ne nuogu koju. vaikui turi but ir komfortiska ir oro tarpas but, kad ta siluma laikytu.
Atsakyti
QUOTE(sviliuke @ 2021 07 15, 08:13)
Žalia Rūta, kaip su dydžiais šios columbia kelnės. L dydį pirkote kokiiam ūgiui? Ačiū 4u.gif

Maniškis koks 165, bandau L.
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2021 07 15, 12:06)
as savo dar kudesniam randu ir neatrodo kaip pridejes. jam puikiai tinka Columbia. taip, jos platesnes, bet jos ir velkamos ant rubo o ne nuogu koju. vaikui turi but ir komfortiska ir oro tarpas but, kad ta siluma laikytu.

Na nezinau, man Columbia visiskas kosmosas pernai buvo, parsisiunciau ir pardaviau, ten du vaikus mano galima buvo idet biggrin.gif Jam jau paciau juk svarbu kaip jis atrodo, sake oi ne biggrin.gif kitiem metam nupirkau Oneill slidinejimo striuke ir kelnes, tai tos graziai atrodo ant jo smile.gif
Atsakyti

Columbia slidinejimo kelnes tik kudiems vaikams. Vidutinio sudejimo berniukui per liemeni nesueina:) o HM kudam kaip parasiutai:)

Atsakyti
QUOTE(-Braskeele @ 2021 07 15, 11:26)
Na nezinau, man Columbia visiskas kosmosas pernai buvo, parsisiunciau ir pardaviau, ten du vaikus mano galima buvo idet biggrin.gif Jam jau paciau juk svarbu kaip jis atrodo, sake oi ne biggrin.gif  kitiem metam nupirkau Oneill slidinejimo striuke ir kelnes, tai tos graziai atrodo ant jo smile.gif

A labai atrodo palatkės?

vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti