Ir man nesiseka su tuo Vinted ir jau pradedu galvoti apie nešimą į komisą. Gal žinot kur tokie randsi Vilniuje?
Ir man nesiseka su tuo Vinted ir jau pradedu galvoti apie nešimą į komisą. Gal žinot kur tokie randsi Vilniuje?
Jei man kas netinka, mama veža į kitą miestą į komisą. Vintede nesu pardavus jau n metų, arba prasideda visokie išsikalinėjimai. Nekenčiu.
Vinted kantrybės išbandymas Pas mane dėžė rūbų, kurių dydis netiko.
Pagautos prekės su dižiulėm nuolaidom, o vintede dar kainą sumažinu ir tai neperka
Pritariu. Prieš kokius 10 metų sėkmingai pirkdavau/parduodavau ir savo, ir vaiko rūbus, batus, o dabar tai vargas vargelis. Arba aptingau, nes iš esmės, tai net įsijungti vintedą tingiu
O šiaip tai manau, kad čia bendra tendencija - visi persisotinę daiktais, ir ypač drabužiais bei batais. Aš jau gal prieš porą metų supratau, kad pati save apgaudinėju galvodama, kad "jei netiks, parduosiu". Toks pardavinėjimas atima daug laiko, rezultato sulaukti sudėtinga, o dar ir dažniausiai su nuostoliu (ir visai nesvarbu, kad man perkant atrodė "kokia gera kaina!"). Ir dar sandėliuoti kažkur reikia
Žodžiu, aš tai radikaliai apsisprendžiau, kad perku arba pasimatavusi ir įsitikinusi, kad tikrai tikrai nešiosiu, arba iš tų parduotuvių, į kurias galiu nesudėtingai gražinti. Laikantis tokių taisyklių, USA automatiškai atkrito ir gyvenimas labai palengvėjo Ir dar papildomai sumąsčiau, kad pirmenybę teiksiu lokaliai (LT ar kažkur čia aplinkui) pasiūtiems drabužiams, o ne kiniškai produkcijai. Nepalyginamai brangiau, bet toks jausmas, kad perku gerokai atsakingiau, mažiau, o finale ir išleidžiu mažiau. Ir šiaip jausmas geras palaikyti vietinius, ypač visokius jaunus nežinomus kūrėjus
O šiaip tai manau, kad čia bendra tendencija - visi persisotinę daiktais, ir ypač drabužiais bei batais. Aš jau gal prieš porą metų supratau, kad pati save apgaudinėju galvodama, kad "jei netiks, parduosiu". Toks pardavinėjimas atima daug laiko, rezultato sulaukti sudėtinga, o dar ir dažniausiai su nuostoliu (ir visai nesvarbu, kad man perkant atrodė "kokia gera kaina!"). Ir dar sandėliuoti kažkur reikia
Žodžiu, aš tai radikaliai apsisprendžiau, kad perku arba pasimatavusi ir įsitikinusi, kad tikrai tikrai nešiosiu, arba iš tų parduotuvių, į kurias galiu nesudėtingai gražinti. Laikantis tokių taisyklių, USA automatiškai atkrito ir gyvenimas labai palengvėjo Ir dar papildomai sumąsčiau, kad pirmenybę teiksiu lokaliai (LT ar kažkur čia aplinkui) pasiūtiems drabužiams, o ne kiniškai produkcijai. Nepalyginamai brangiau, bet toks jausmas, kad perku gerokai atsakingiau, mažiau, o finale ir išleidžiu mažiau. Ir šiaip jausmas geras palaikyti vietinius, ypač visokius jaunus nežinomus kūrėjus
Beveik pritariu. Tik vienas momentas. Lietuvoje XL dydžių nėra. Arba tokie, kokių nedėvėtų niekas. Užtat toliau perku ir pirksiu USA. Deja....
Įmeskit nuorodą . Gal didesnių dydžių yra
ar tiesiog teisiai vaziuoti i servisa ir pateikti apmokejimo ( banko israsa) dokumento kopija
ar tiesiog teisiai vaziuoti i servisa ir pateikti apmokejimo ( banko israsa) dokumento kopija
O jei pirkot užsiregistravus, tai matosi prie užsakymo. Nemanau, kad tiktų banko pavedimas, ten juk nesimato už ką mokėjot, turėtų tik užsakymo Nr. matytis, nebent mokėjot bankiniu pavedimu, o ne pirkimo momentu per el.bankininkystę
imeskite nuoroda
Sveikos gal yra norinčių prisijungti prie szkla.com Kaune. Siuntimas 30zl, tai jį norėčiau pasidalinti
Ir mane domina. Jie jūs sužinosit, pasidalinkit informacija. Ačiū
Radau facebook tarpininkę, susirašiau meilais -i klausimus atsake tikrai greitai. Rase, kad mokesciu papildomu nebus. Nusiunciau krepseli. Uz valandos ziuriu, kad prekiu mano amazon krepsely nebeliko, jau apsidziaugiau kad nupirko. Deja, ne. Atrase tik uz geeero pusdienio, kad nebera prekiu. Keista tai, kad tuo pat metu dingo prekes is skirtingu kategoriju ir skirtingu gamintoju. Kazkaip neskaniai gavosi. Pirmas blynas prisvilo.
Bet isvada, kad yra budu apeit ir mokesciu nemoket. Klausimas -gal kazkas siuntetes tases per mikriukus po brexit. Gal jie nebuna sulaikomi ir apmokestinami?
Taip ir gaunasi, kad geriau iš parduotuvės perki.