rekomenduoju.
Buvau laaaabai skeptiškai nusiteikusi, bet per savaitgalį išbandžiau, ir reikia pripažinti, kad veikia
pirkau Lenkijoj, su siuntimu kainavo 34-35eur.
QUOTE(Loram @ 2021 07 11, 18:00)
rekomenduoju.
Buvau laaaabai skeptiškai nusiteikusi, bet per savaitgalį išbandžiau, ir reikia pripažinti, kad veikia
Ko nesigyrete, kad pirksite? 😭
QUOTE(doruta @ 2021 07 11, 18:35)
Ko nesigyrete, kad pirksite? 😭
kad nemokamas vietinis siuntimas - tai neverta rinkti uzsakymą
pirkau čia
QUOTE(Žalia Rūta @ 2021 06 22, 22:39)
Vynų shippas 19 Eur. Et... liksim negėrę
Tikrai??? Kaip tik deduos krepšį, rodo už 1 dėžę 17 bet kad kokį galiojanti nuolaidų koduką gauti ...
QUOTE(kwaksyte @ 2021 07 09, 14:00)
Niekaip nesuprantu, kodėl skiriasi kainos cocooncenter.co.uk ir .com
Nes skirtingos salys, skirtingas pvm
QUOTE(Kirisama @ 2021 07 11, 12:48)
Taip!
Neprieina rankos išmatuoti vaiko kelnes. Pabandysiu ryt. Maniškiui tokie patinka, tik jam gali būti didoki gerai..
Labas rytas. Prašau patarimo, per kur parduodate netikusias usa prekes? Labai nemėgstu prekiauti, tad prisikaupė didžiulė dėžė įvairių rūbų ir batų. Per vinted bent jau man sekasi parduoti tik geras prekes už tikrai mažas kainas (daugelį pardaviau žemiau savikainos). Tokie prekiniai ženklai, kaip Old navy, Ann Taylor ir pan. nelabai ką domina net už keletą eurų. Vardiniai batai 36 dydžio visada parduodami nuostolingai. Čia tik man taip nesiseka? Nuoširdžiai dėkoju visoms pasisakiusioms
QUOTE(Madam V @ 2021 07 12, 06:28)
<p>Labas rytas. Prašau patarimo, per kur parduodate netikusias usa prekes? Labai nemėgstu prekiauti, tad prisikaupė didžiulė dėžė įvairių rūbų ir batų. Per vinted bent jau man sekasi parduoti tik geras prekes už tikrai mažas kainas (daugelį pardaviau žemiau savikainos). Tokie prekiniai ženklai, kaip Old navy, Ann Taylor ir pan. nelabai ką domina net už keletą eurų. Vardiniai batai 36 dydžio visada parduodami nuostolingai. Čia tik man taip nesiseka? Nuoširdžiai dėkoju visoms pasisakiusioms </p>
Jei man kas netinka, mama veža į kitą miestą į komisą. Vintede nesu pardavus jau n metų, arba prasideda visokie išsikalinėjimai. Nekenčiu.
Gal matėt kur sniego kelnių? Ruošiuos žiemai
QUOTE(madmuazele @ 2021 07 11, 23:36)
Neprieina rankos išmatuoti vaiko kelnes. Pabandysiu ryt. Maniškiui tokie patinka, tik jam gali būti didoki gerai..
Jap, mano vaikas ir tokius mėgsta, pirkau du dydžius, 10 ir 14, tai vienus perleidžiu. Ir gailiuos, kad nepirkau 12 dydžio
QUOTE(Žalia Rūta @ 2021 07 12, 08:38)
Gal matėt kur sniego kelnių? Ruošiuos žiemai
Jau radau, kam aktualu, amazon.de columbia super kaina.
QUOTE(Loram @ 2021 07 11, 19:00)
rekomenduoju.
o kokiu principu jis veikia? jam ten matau reik kazkokiu priedu...ir turiu itarima, kad kainuos brangiau nei pats tas aparatas