Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(-Braskeele @ 2021 06 28, 12:50)
Sveikos. Klausimas ne apie pirkimus, bet pas mus cia daznai off topicu buna biggrin.gif  biggrin.gif
Gal kas mane panaviguotu del Kroatijos? ax.gif  Planuojam keliauti ten su seima pirma karta, automobiliu, porai savaiciu mazdaug. Kur verta apsistot, o kur visiskai ne? biggrin.gif  Nuomones labai skirtingos...vieni rekomenduoja salas, kiti zemyna, vieniem Dubrovnikas, kitiem nieko ypatingo, ir pan.
Kitas klausimas- apgyvendinimas. Kiek tyrineju bookinga, tai man tie ju apartamentai nu tokie...labai jau paprastuciai, kai kurie isvis man toks 90-uju stiliukas unsure.gif o kaina ziurek 100 euru parai...nematau uz ka unsure.gif ar su tokiu biudzetu neimanoma kazko europietiskesnio rast? kad lokacija butu gera, butu gerai gal baseinas koks...mes tokie kiek ispindeje all incluzyviniai atostogautojai (na kai keliaujam su vaikais, dviese tai visko mate biggrin.gif ), tad noretusi ta kontrasta kiek imanoma sumazinti ir soko negaut biggrin.gif vaikam musu jura ir grazi gamta ne pramoga, tad noretusi, kad butu koks miestukas, pramogu vaikam. Zodziu, busiu dekinga nepatingejusioms pasidalinti savo patirtimi smile.gif

Per cia ieskokit apartamentu. Yra tikrai neblogu. Mes uzpernai uz 50e gyvenom ant juros kranto. Nors kaina buvo 60e,bet vietoj nusiderejom
http://www.croatia-h...arina--poljica/
Sitam miestely gyvenom, kur ir JMD. Veiklos mazai, bet mes vazinejom, jei jau visai pabosdavo. Yra kaviniu, restoranas. https://poljicabeach...ogoznica-poljic
vaziuojant giliau, link Makarskos man asmeniskai grazesne gamta, daugiau kalnu. Mskarska, vaikui patiko, mums ne. Per daug zmoniu. Bet 1 vakara galite del vaiku nuvaziuot
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ainyte: 30 birželio 2021 - 11:15
QUOTE(Ainyte @ 2021 06 30, 13:00)
Per cia ieskokit apartamentu. Yra tikrai neblogu. Mes uzpernai uz 50e gyvenom ant juros kranto. Nors kaina buvo 60e,bet vietoj nusiderejom
http://www.croatia-h...arina--poljica/
Sitam miestely gyvenom, kur ir JMD. Veiklos mazai, bet mes vazinejom, jei jau visai pabosdavo. Yra kaviniu, restoranas.  https://poljicabeach...ogoznica-poljic
vaziuojant giliau, link Makarskos man asmeniskai grazesne gamta, daugiau kalnu. Mskarska, vaikui patiko, mums ne. Per daug zmoniu. Bet 1 vakara galite del vaiku nuvaziuot

Aciu. Mes planuojam dvi savaites Kroatijoj, tad manau gyvenamaja vieta keisim bent karta, o gal ir du. Nes kiek ziuriu apgyvendinimo variantus, tai gerokai didesnis pasirinkimas ieskant pvz 4-5 naktim nei sakykim savaitei. Na taip, vaikam reik to actiono, jiem nepakaks balkone su taure vyno grozetis jura ir saulelydziu, kita vertus nesinori, kad kaskart kazkur vaziuot reiktu su masina, norisi ir ta taure kita vyno isgert ir nesukt galvos kas vairuos, tai noretusi ir kokiam gyvesniam miestely pagyvent bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(lomute @ 2021 06 29, 08:23)
Va koki radau kilimeli interneto platybese smile.gif gal kas turit?

Tas lektro susidejes viska is alie.
Papildyta:
QUOTE(Žm❤nytė @ 2021 06 29, 18:36)
help.gif

nuotrauka asociatyvi
vartotojo įkelta nuotrauka

su kuo plauti purvelius ant baltų sintetinių sportinių drabužių. ir su arieliais ir su actais bandžiau. druskos dėjau. ni-fi-ga.

gal turit kokių atradę stebuklingų priemonių? bigsmile.gif

vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
QUOTE(-Braskeele @ 2021 06 30, 12:47)
Aciu. Mes planuojam dvi savaites Kroatijoj, tad manau gyvenamaja vieta keisim bent karta, o gal ir du. Nes kiek ziuriu apgyvendinimo variantus, tai gerokai didesnis pasirinkimas ieskant pvz 4-5 naktim nei sakykim savaitei. Na taip, vaikam reik to actiono, jiem nepakaks balkone su taure vyno grozetis jura ir saulelydziu, kita vertus nesinori, kad kaskart kazkur vaziuot reiktu su masina, norisi ir ta taure kita vyno isgert ir nesukt galvos kas vairuos, tai noretusi ir kokiam gyvesniam miestely pagyvent bigsmile.gif

Mano vaikas tiek jūroj nusitūsina, kad vos vakaro sulaukia biggrin.gif sakau, varykit į omišą, ten tūsas non stop. Aš mėgstu kaimą. Kai reik tūso, nuvarom į trogirą. Gert mes negeriam, dėl to man bėdos nėra. 4-5 naktys yra todėl, kad kažkur likęs tarpas tarp atostogautojų. Keliaut iš vietos į vietą man nrpatiko jau vien dėl daiktų pakavimo išpakavimo. Nafik. Baisiausias dalyks biggrin.gif
Atsakyti
O as, merginos, paklausiu dėl čiužinių 4u.gif reikia gero ir nebrangau spyruoklinio čiužinio 4u.gif (spyruoklinio, nes kiek aiškino, kad jei lova ne is lentučiu, o vientisa ta plokštė, tuomet reikia tokį rinktis) 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(D'esire @ 2021 06 30, 17:21)
O as, merginos, paklausiu dėl čiužinių 4u.gif  reikia gero ir nebrangau spyruoklinio čiužinio 4u.gif  (spyruoklinio, nes kiek aiškino, kad jei lova ne is lentučiu, o vientisa ta plokštė, tuomet reikia tokį rinktis) 4u.gif

Gaminomes Vilniuje pagal užsakymą iš sleepon, kaina dekvati ir kokybiškai padarė.

Gal kas norit jungtis vertbaudet.com? Iki ryt galioja papildoma nuolaida.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kirisama: 30 birželio 2021 - 17:08
Gavau vakar aboutyou žinutę su 25 proc kodu, galioja iki šiandien. Nežinau tik ar jis ne vienkartinis, jei kas negavot ir reikia, parašysiu į až
Atsakyti
QUOTE(Auruma @ 2021 06 29, 20:58)
Jo.. pažiūrėjau youtube video, tai kur nereklaminis video, tai nelabai tie vaikai pačiuožia  biggrin.gif Ir mano vaikai jau didesni.

Galite patarti, kuri pirkti berniukui su platesne pėda 38 dydžio batus ir būtinai, kad būtų nemokamas gražinimas (nes būna iš 5 porų 1 gal tinka). Reikia vasarinių kedų, basutės netinka, nes tų nenešioja  doh.gif Visada pirkdavau Batų kalne, nu bet nieko gero neradau ten. Nupirkau Deichmane, bet per kelias savaites taip tuos kedus sunešiojo, kad vasaros neatlaikys ir tik kasdienai tinka.

maniškio plati su aukšta keltim koja, tašką padėjau su internetiniais pirkimais verysad.gif nes nepataikau. paskutinį kartą pirkau iš čia, bet gyvoj pardėje
https://nsking.lt/kids

QUOTE(Žm❤nytė @ 2021 06 29, 22:11)
dar klausimas iš kur pigiausiai Amway gaunasi?

aš iš vietinės perpardavinėtojos pirkau, tai Kaune pas ją pigiausiai gavosi nama.lt
Atsakyti
QUOTE(Auruma @ 2021 06 29, 21:58)

Galite patarti, kuri pirkti berniukui su platesne pėda 38 dydžio batus ir būtinai, kad būtų nemokamas gražinimas (nes būna iš 5 porų 1 gal tinka). Reikia vasarinių kedų, basutės netinka, nes tų nenešioja  doh.gif Visada pirkdavau Batų kalne, nu bet nieko gero neradau ten. Nupirkau Deichmane, bet per kelias savaites taip tuos kedus sunešiojo, kad vasaros neatlaikys ir tik kasdienai tinka.

Puma kedai dažnai būna tinkamesni plačiai pėdai
Atsakyti
QUOTE(Mijja @ 2021 06 30, 19:49)
Puma kedai dažnai būna tinkamesni plačiai pėdai

mano mergaitė su plačia pėda ir aukšta keltimi, beveik visi reebok tinka, tik vieni nepatogūs buvo
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2021 06 30, 17:59)
Mano vaikas tiek jūroj nusitūsina, kad vos vakaro sulaukia  biggrin.gif  sakau, varykit į omišą, ten tūsas non stop. Aš mėgstu kaimą. Kai reik tūso, nuvarom į trogirą. Gert mes  negeriam, dėl to man bėdos nėra.  4-5 naktys yra todėl, kad kažkur likęs tarpas tarp atostogautojų. Keliaut iš vietos į vietą man nrpatiko jau vien dėl daiktų pakavimo išpakavimo. Nafik. Baisiausias dalyks  biggrin.gif

Na, kas 3 dienas tai mes nesikraustysim aisku, bet 2 savaites toj pacioj vietoj tai mus uzknisa, norisi pakeist paveiksleli:))
Atsakyti
QUOTE(-Braskeele @ 2021 07 01, 10:29)
Na, kas 3 dienas tai mes nesikraustysim aisku, bet 2 savaites toj pacioj vietoj tai mus uzknisa, norisi pakeist paveiksleli:))

mes kas antra diena kur nors varom. tai visai nenusibosta unsure.gif
Atsakyti