QUOTE(JMD @ 2021 06 28, 21:29)
Saloj jei nuvarysi, tai paskui varant kur nors pasižmonėt ar aplankyt, vėl tas kvailas plaukimas ir grįžimas į ją. Į salą sakiau gyvent varysiu, kai keliasdešimtą kartą važiuosiu. Siūlau važiuoti į dalmatiją. Ten gražiausiai. Nesileisti žemiau Makarskos, nes baisus karštis bus. Varykit į Omišą, ten kaip šventoji. Mes gyvenam kaime, nes mano vqikui jūra ir tik jūra. Mum iki Trogiro 10 km, tai vakarieniaut ar patūsint varom į Trogirą.
Mes už apartamentus ant jūros kranto mokam 65 parai. Tai 2 kambarių apartamentai su virtuve ir vonios kambariu. Mums nereikalingi nei auksai nei paskutinės mados dizainai, bet gyvenam saugiai, gražiai ir labai švariai.
paantrinsiu, kad Dalmatijos regionas, bent jau ir man, puikus pasirinkimas. Esam gyvenę ne kartą Splite, puikus grazus miestukas, Dubrovnike brangu, Zadaras irgi man nelabai, Makarske labai daug turistų.
pernai dairiausi keliauti į Porečą arba Pulą, bet pandemija viską pagadino, šiemet irgi dar neišdrįsom. būsta pabandykit pažiūrėt per airbnb. Bookinge ir passirinkimas skurdokas ir kainos truputį nekrikščioniškos. dėl pramogų, nepatarsiu, nes mano vaikams irgi tik jūra ir ledai - geriausios pramogos.