Sveikos. Klausimas ne apie pirkimus, bet pas mus cia daznai off topicu buna
Gal kas mane panaviguotu del Kroatijos? Planuojam keliauti ten su seima pirma karta, automobiliu, porai savaiciu mazdaug. Kur verta apsistot, o kur visiskai ne? Nuomones labai skirtingos...vieni rekomenduoja salas, kiti zemyna, vieniem Dubrovnikas, kitiem nieko ypatingo, ir pan.
Kitas klausimas- apgyvendinimas. Kiek tyrineju bookinga, tai man tie ju apartamentai nu tokie...labai jau paprastuciai, kai kurie isvis man toks 90-uju stiliukas o kaina ziurek 100 euru parai...nematau uz ka ar su tokiu biudzetu neimanoma kazko europietiskesnio rast? kad lokacija butu gera, butu gerai gal baseinas koks...mes tokie kiek ispindeje all incluzyviniai atostogautojai (na kai keliaujam su vaikais, dviese tai visko mate ), tad noretusi ta kontrasta kiek imanoma sumazinti ir soko negaut vaikam musu jura ir grazi gamta ne pramoga, tad noretusi, kad butu koks miestukas, pramogu vaikam. Zodziu, busiu dekinga nepatingejusioms pasidalinti savo patirtimi
Sveikos, kaip dėl H&M grąžinimo? Ar gerai suprantu, kad ant supakuotos dėžės užklijuoju tą DPD lipduką, vežu į DPD terminala ir išsiunčiu siuntą kaip bet kuriame kitame paštomate?
QUOTE(Žalia Rūta @ 2021 06 28, 13:16)
Kur perkat Thermacell Repellents? Gal kažkur iš EU siųstis verta? Pasikooperuotume
Lenkijoj yra https://allegro.pl/k...83-hou-1-5-0616
QUOTE(Žalia Rūta @ 2021 06 28, 13:16)
Kur perkat Thermacell Repellents? Gal kažkur iš EU siųstis verta? Pasikooperuotume
o cia naujas trendas? ar efektyvu?
jei efektyvu - ir man reikia
QUOTE(Vi_ktorija @ 2021 06 28, 16:54)
Gal perki?
Čia tik per siuntėjus?
QUOTE(Asstule @ 2021 06 28, 14:06)
Sveikos, kaip dėl H&M grąžinimo? Ar gerai suprantu, kad ant supakuotos dėžės užklijuoju tą DPD lipduką, vežu į DPD terminala ir išsiunčiu siuntą kaip bet kuriame kitame paštomate?
taip, lipdukas ir į paštomatą tik man ilgai negrąžino pinigų, siuntos numeris nieko nerodė. Tai skambinau į HM ir kitą dieną prvedė
QUOTE(Žalia Rūta @ 2021 06 28, 17:41)
Nea, neperku.
Man atrodo šiųmetinių uodų nieks neįveiks.
Anksčiau žvakės nuo uodų ir visokie aliejai padėdavo, šiemet nieks negelbėja.
QUOTE(Loram @ 2021 06 24, 23:50)
Loram, gal dar liko? Noreciau
QUOTE(Loram @ 2021 06 28, 16:55)
Efektyvu. Turim ir naudojam, labai jaučiasi. Tik nueik nuo terasos ir pamatai skirtumą
Tik papildymai gan brangiai kainuoja.
QUOTE(Vi_ktorija @ 2021 06 28, 18:03)
Nea, neperku.
Ima. Man tos žvakės niekada nepadėdavo. O šiemet jų tiek daug, kad neįmanoma. Tai šis tikrai super.
QUOTE(Tutti @ 2021 06 28, 17:45)
taip, lipdukas ir į paštomatą tik man ilgai negrąžino pinigų, siuntos numeris nieko nerodė. Tai skambinau į HM ir kitą dieną prvedė
Ačiū
QUOTE(-Braskeele @ 2021 06 28, 13:50)
Sveikos. Klausimas ne apie pirkimus, bet pas mus cia daznai off topicu buna
Gal kas mane panaviguotu del Kroatijos? Planuojam keliauti ten su seima pirma karta, automobiliu, porai savaiciu mazdaug. Kur verta apsistot, o kur visiskai ne? Nuomones labai skirtingos...vieni rekomenduoja salas, kiti zemyna, vieniem Dubrovnikas, kitiem nieko ypatingo, ir pan.
Kitas klausimas- apgyvendinimas. Kiek tyrineju bookinga, tai man tie ju apartamentai nu tokie...labai jau paprastuciai, kai kurie isvis man toks 90-uju stiliukas o kaina ziurek 100 euru parai...nematau uz ka ar su tokiu biudzetu neimanoma kazko europietiskesnio rast? kad lokacija butu gera, butu gerai gal baseinas koks...mes tokie kiek ispindeje all incluzyviniai atostogautojai (na kai keliaujam su vaikais, dviese tai visko mate ), tad noretusi ta kontrasta kiek imanoma sumazinti ir soko negaut vaikam musu jura ir grazi gamta ne pramoga, tad noretusi, kad butu koks miestukas, pramogu vaikam. Zodziu, busiu dekinga nepatingejusioms pasidalinti savo patirtimi
Saloj jei nuvarysi, tai paskui varant kur nors pasižmonėt ar aplankyt, vėl tas kvailas plaukimas ir grįžimas į ją. Į salą sakiau gyvent varysiu, kai keliasdešimtą kartą važiuosiu. Siūlau važiuoti į dalmatiją. Ten gražiausiai. Nesileisti žemiau Makarskos, nes baisus karštis bus. Varykit į Omišą, ten kaip šventoji. Mes gyvenam kaime, nes mano vqikui jūra ir tik jūra. Mum iki Trogiro 10 km, tai vakarieniaut ar patūsint varom į Trogirą.
Mes už apartamentus ant jūros kranto mokam 65 parai. Tai 2 kambarių apartamentai su virtuve ir vonios kambariu. Mums nereikalingi nei auksai nei paskutinės mados dizainai, bet gyvenam saugiai, gražiai ir labai švariai.
Va koki radau kilimeli interneto platybese gal kas turit? Galvoju prie juros gal neblogas dalykas.
https://lektro.lt/pr...gfaXj5QDQ833Pu8
https://lektro.lt/pr...gfaXj5QDQ833Pu8