Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

Sveikos. Klausimas ne apie pirkimus, bet pas mus cia daznai off topicu buna biggrin.gif biggrin.gif
Gal kas mane panaviguotu del Kroatijos? ax.gif Planuojam keliauti ten su seima pirma karta, automobiliu, porai savaiciu mazdaug. Kur verta apsistot, o kur visiskai ne? biggrin.gif Nuomones labai skirtingos...vieni rekomenduoja salas, kiti zemyna, vieniem Dubrovnikas, kitiem nieko ypatingo, ir pan.
Kitas klausimas- apgyvendinimas. Kiek tyrineju bookinga, tai man tie ju apartamentai nu tokie...labai jau paprastuciai, kai kurie isvis man toks 90-uju stiliukas unsure.gif o kaina ziurek 100 euru parai...nematau uz ka unsure.gif ar su tokiu biudzetu neimanoma kazko europietiskesnio rast? kad lokacija butu gera, butu gerai gal baseinas koks...mes tokie kiek ispindeje all incluzyviniai atostogautojai (na kai keliaujam su vaikais, dviese tai visko mate biggrin.gif ), tad noretusi ta kontrasta kiek imanoma sumazinti ir soko negaut biggrin.gif vaikam musu jura ir grazi gamta ne pramoga, tad noretusi, kad butu koks miestukas, pramogu vaikam. Zodziu, busiu dekinga nepatingejusioms pasidalinti savo patirtimi smile.gif
Atsakyti
Sveikos, kaip dėl H&M grąžinimo? Ar gerai suprantu, kad ant supakuotos dėžės užklijuoju tą DPD lipduką, vežu į DPD terminala ir išsiunčiu siuntą kaip bet kuriame kitame paštomate?
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2021 06 28, 13:16)
Kur perkat Thermacell Repellents? Gal kažkur iš EU siųstis verta? Pasikooperuotume bigsmile.gif

Lenkijoj yra https://allegro.pl/k...83-hou-1-5-0616
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2021 06 28, 13:16)
Kur perkat Thermacell Repellents? Gal kažkur iš EU siųstis verta? Pasikooperuotume bigsmile.gif

o cia naujas trendas? ar efektyvu?
jei efektyvu - ir man reikia biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Vi_ktorija @ 2021 06 28, 16:54)

Gal perki? biggrin.gif

Čia tik per siuntėjus? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Asstule @ 2021 06 28, 14:06)
Sveikos, kaip dėl H&M grąžinimo? Ar gerai suprantu, kad  ant supakuotos dėžės užklijuoju tą DPD lipduką, vežu į DPD terminala ir išsiunčiu siuntą kaip bet kuriame kitame paštomate?

taip, lipdukas ir į paštomatąsmile.gif tik man ilgai negrąžino pinigų, siuntos numeris nieko nerodė. Tai skambinau į HM ir kitą dieną prvedė
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tutti: 28 birželio 2021 - 16:46
QUOTE(Žalia Rūta @ 2021 06 28, 17:41)
Gal perki? biggrin.gif

Čia tik per siuntėjus? 4u.gif

Nea, neperku.
Man atrodo šiųmetinių uodų nieks neįveiks.
Anksčiau žvakės nuo uodų ir visokie aliejai padėdavo, šiemet nieks negelbėja.
Atsakyti
QUOTE(Loram @ 2021 06 24, 23:50)
vartotojo įkelta nuotrauka

turėsiu kelis pardavimui - po 4eur  mirksiukas.gif

Loram, gal dar liko? Noreciau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Loram @ 2021 06 28, 16:55)
o cia naujas trendas? ar efektyvu?
jei efektyvu - ir man reikia biggrin.gif

Efektyvu. Turim ir naudojam, labai jaučiasi. Tik nueik nuo terasos ir pamatai skirtumą biggrin.gif
Tik papildymai gan brangiai kainuoja.

QUOTE(Vi_ktorija @ 2021 06 28, 18:03)
Nea, neperku.
Man atrodo šiųmetinių uodų nieks neįveiks.
Anksčiau žvakės nuo uodų ir visokie aliejai padėdavo, šiemet nieks negelbėja.

Ima. Man tos žvakės niekada nepadėdavo. O šiemet jų tiek daug, kad neįmanoma. Tai šis tikrai super.
Atsakyti
QUOTE(Tutti @ 2021 06 28, 17:45)
taip, lipdukas ir į paštomatąsmile.gif tik man ilgai negrąžino pinigų, siuntos numeris nieko nerodė. Tai skambinau į HM ir kitą dieną prvedė

Ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(-Braskeele @ 2021 06 28, 13:50)
Sveikos. Klausimas ne apie pirkimus, bet pas mus cia daznai off topicu buna biggrin.gif  biggrin.gif
Gal kas mane panaviguotu del Kroatijos? ax.gif  Planuojam keliauti ten su seima pirma karta, automobiliu, porai savaiciu mazdaug. Kur verta apsistot, o kur visiskai ne? biggrin.gif  Nuomones labai skirtingos...vieni rekomenduoja salas, kiti zemyna, vieniem Dubrovnikas, kitiem nieko ypatingo, ir pan.
Kitas klausimas- apgyvendinimas. Kiek tyrineju bookinga, tai man tie ju apartamentai nu tokie...labai jau paprastuciai, kai kurie isvis man toks 90-uju stiliukas unsure.gif o kaina ziurek 100 euru parai...nematau uz ka unsure.gif ar su tokiu biudzetu neimanoma kazko europietiskesnio rast? kad lokacija butu gera, butu gerai gal baseinas koks...mes tokie kiek ispindeje all incluzyviniai atostogautojai (na kai keliaujam su vaikais, dviese tai visko mate biggrin.gif ), tad noretusi ta kontrasta kiek imanoma sumazinti ir soko negaut biggrin.gif vaikam musu jura ir grazi gamta ne pramoga, tad noretusi, kad butu koks miestukas, pramogu vaikam. Zodziu, busiu dekinga nepatingejusioms pasidalinti savo patirtimi smile.gif

Saloj jei nuvarysi, tai paskui varant kur nors pasižmonėt ar aplankyt, vėl tas kvailas plaukimas ir grįžimas į ją. Į salą sakiau gyvent varysiu, kai keliasdešimtą kartą važiuosiu. Siūlau važiuoti į dalmatiją. Ten gražiausiai. Nesileisti žemiau Makarskos, nes baisus karštis bus. Varykit į Omišą, ten kaip šventoji. Mes gyvenam kaime, nes mano vqikui jūra ir tik jūra. Mum iki Trogiro 10 km, tai vakarieniaut ar patūsint varom į Trogirą.
Mes už apartamentus ant jūros kranto mokam 65€ parai. Tai 2 kambarių apartamentai su virtuve ir vonios kambariu. Mums nereikalingi nei auksai nei paskutinės mados dizainai, bet gyvenam saugiai, gražiai ir labai švariai.
Atsakyti
Va koki radau kilimeli interneto platybese smile.gif gal kas turit? Galvoju prie juros gal neblogas dalykas.
https://lektro.lt/pr...gfaXj5QDQ833Pu8
Atsakyti