As esu tik pirkusi. Viskas super! Cia apie rugvista😊 atejo per pora dienu. Viskas gerai supakuota. Grazinti neteko, bet, atrodo, bent jau is atsiliepimu, ir aavo patirties patikimi.
FruitCoctail, o kaip jūs galėjote bandyti pasirinkti ir vieną šalį, o paskui kitą?
Nes man pasirinkus vieną, sugeneravo etiketę ir paskui jau nieko keisti lyg ir nebegalėjau.
Beje, etiketė atrodė štai taip (iškart atsiuntė į el.paštą): GAP gražinimo etiketė
Skanavau etiketės kairiąją pusę, tik pagalvojau, kad nesu tikra, kurį kodą skaitytuvas nuskaitė - ar QR, ar brūkšninį. Nors tikėtina, kad turėjo suveikti abu.
DPD Pick-up paštomatą pasirinkau iš etiketės apačioje esančios nuorodos.
Jei viską darėte taip pat, tai gal pabandyt ieškot pagalvos pačiame DPD?...
Skirtingus daiktus iš to paties užsakymo atskirai grąžinau šitas dalykas tai geras, nes dažniausiai grąžinimą leidžia vieną kartą daryti, o čia jei daug pirkai ir ne iškart sugalvojai viską grąžinti, tai galima papildyti
Žodžiu, iš n-tojo karto pavyko 🤩 išsiunčiau užvakar, nežinau, ką ne taip anksčiau dariau, gal ne tą barkodą skanavau, ten jų trys. Vadinasi, vėl galima pirkti gap, dpd paštomatai išvis mano mėgstamiausi, su tuo paprastu paštu tai tragedija 🤦🏽♀️
praeita sav. buvo vokietijoj keli siuntiniais, šiandien 2 LT, kiti visai pradingę iš sistemos. Į klausimus atsakinėja standartinėm frazem...
Gegužės 7 pristatytas siuntinys į Vokietijos adresą, nėra nei sistemoje, net nesitikiu, kad gali būti atvežtas į Vilnių rytoj. Jeigu gerai pamenu, atveždavo penktadieniais ir antradieniais. Prieškalėdiniu laikotarpiu, ir tai, siuntos būdavo greičiau suvedinėjamos į sistemą, ir ilgiausiai reikdavo laukti parą.
Kažkada dėl LP ir Itellos visiškai pradėjau nebesisiųsti direct į Lietuvą.
Kokias įmones dar galima rinktis, kad nereiktų spirgėti ar siuntinys pasieks galutinį tašką, arba nereiktų laukti kol sužaliuos lazda dėl pašto pertvarkymo arba nereiktų ieškoti operos fantomų Itellos?
Kur perkate kuprines pradinukams? Pottery barn ir Smiggle atlaikė metus, suplyšo tiek dukrai, tiek sūnui. Ar būna tikrai stiprių kuprinių?
Papildyta:
Kur perkate kuprines pradinukams? Pottery barn ir Smiggle atlaikė metus, suplyšo tiek dukrai, tiek sūnui. Ar būna tikrai stiprių ir nesunkių kuprinių?
Papildyta:
Kur perkate kuprines pradinukams? Pottery barn ir Smiggle atlaikė metus, suplyšo tiek dukrai, tiek sūnui. Ar būna tikrai stiprių ir nesunkių kuprinių?
Ką Jūsų vaikai daro su kuprinėmis, jei pottery barn atlaikė tik metus? maniškis atnešiojo 4metus. Dabar dar brolis su ja eis nu ji dar puikiai atrodo
Man irgi tas pats klausimas iškilo...
pas mus tas pats, skalbta n kartu, po 3 metų buvo parduota atrodanti kaip praktiškai nauja. Nei pasitrynę kampučiai, nei suplyšę, nieko.
Jaunėlė pernai išvis šviesiai rožinę išsirinko, tai net nežinau kiek kartų skalbiau ją ir po metų ji kaip nauja.
Bijau, kad jei pottery nelaiko, nelabai kas daugiau laikys.
Į kurį Eshop adresą gavote siuntą? Į seną adresą ar naują?
Nes gegužės mėn kaip.tik keitėsi sandėliai.
Šiaip visada rašykit el paštu.
Kartais būna prie nepaakirtų siuntų padėta, nes ID kodo pardavėjas neišspausdina
Sveikos, iš kur perkate Pottery barn kuprines? Smulkiai pirmokei kokio dydžio reikėtų?
Nes gegužės mėn kaip.tik keitėsi sandėliai.
Šiaip visada rašykit el paštu.
Kartais būna prie nepaakirtų siuntų padėta, nes ID kodo pardavėjas neišspausdina
Mano irgi iki šiol tęsiasi problemos... Gavau 7 siuntas į naują sandėlį, jas savo akim mačiau registruotas sistemoje, dabar liko 5, 2 pradingo, liepia laukti kažko... Ryt pasiimsiu tai ką gavau (beje šiandien gavau pranešimą, kad atvyko į Lt), ir paskui rasysiu raštu oficialią pretenziją...
Šiaip tai buvo patys geriausi tarpininkai, bet kainos brangsta, o kokybė tik blogėja...
Papildyta:
S, aš ir stambiai pirmokei S perku
pirkit is rusisko, nuo 69e nemokamas siuntimas ir 5 proc taiko nuolaida
https://www.zoochic-eu.ru/