Kokius sampunus naudojate savo dukrytems? Mano dukrai 4 metai. Naudodavau si, bet jo labai sunku lietuvoj gauti:
https://www.save24.l...ms-250-ml-30267
Skanavau barkodą. Kažkaip labai parastai man ten viskas suveikė. Beje, atsiųstą grąžinimo etiketė galioja tik savaitę. Gal sugeneravot ją srniau ir dėl to dabar nesuveikia?Tą pačią dieną, bandžiau ir abu pasirinkimus (NL ir Belgium), abiejų neatpažino
QUOTE(Loram @ 2021 06 09, 00:22)
renku Cocooncenter Vilniuje arba su persiuntimu paštomatu. Arba noriu jungtis prie ko nors.
loramloram @ gmail.com
loramloram @ gmail.com
kas dar?
QUOTE(Loram @ 2021 06 09, 19:56)
kas dar?
Loram aš, tik grįžau, atsiprašau. Tuoj sėdu rinkti. Tikiuos nepavėlavau?
QUOTE(Loram @ 2021 06 09, 00:22)
renku Cocooncenter Vilniuje arba su persiuntimu paštomatu. Arba noriu jungtis prie ko nors.
loramloram @ gmail.com
loramloram @ gmail.com
užsakyta, ačiū prisijungusioms
QUOTE(evvva @ 2021 06 09, 09:17)
turiu si, geras, tik mane labai erzina kokoso kvapas , dukra kaifuoja , o man fui
Oi su kokosais nesusipykus, turėtų patikti
Pirksiu ZOOPLUS.DE yra 5 proc nuolaida viskam, Vilnius, uzupis,
fruttys@gmail.com
fruttys@gmail.com
QUOTE(FruitCocktail @ 2021 06 09, 18:13)
<p></p><p></p><blockquote class="ipsBlockquote" data-author="Eglynas9" data-cid="72840124"> Skanavau barkodą. Kažkaip labai parastai man ten viskas suveikė. Beje, atsiųstą grąžinimo etiketė galioja tik savaitę. Gal sugeneravot ją srniau ir dėl to dabar nesuveikia? </blockquote> Tą pačią dieną, bandžiau ir abu pasirinkimus (NL ir Belgium), abiejų neatpažino
FruitCoctail, o kaip jūs galėjote bandyti pasirinkti ir vieną šalį, o paskui kitą?
Nes man pasirinkus vieną, sugeneravo etiketę ir paskui jau nieko keisti lyg ir nebegalėjau.
Beje, etiketė atrodė štai taip (iškart atsiuntė į el.paštą): GAP gražinimo etiketė
Skanavau etiketės kairiąją pusę, tik pagalvojau, kad nesu tikra, kurį kodą skaitytuvas nuskaitė - ar QR, ar brūkšninį. Nors tikėtina, kad turėjo suveikti abu.
DPD Pick-up paštomatą pasirinkau iš etiketės apačioje esančios nuorodos.
Jei viską darėte taip pat, tai gal pabandyt ieškot pagalvos pačiame DPD?...
Sveikos, gal kas turite parsisiuntę kolageno milteliais, jūrinio? Mielai perimčiau, pražiopsojau užsakyti
Sveikos, gal kas turite parsisiuntę kolageno milteliais, jūrinio? Mielai perimčiau, pražiopsojau užsakyti