Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

Kokius sampunus naudojate savo dukrytems? Mano dukrai 4 metai. Naudodavau si, bet jo labai sunku lietuvoj gauti:
https://www.save24.l...ms-250-ml-30267
Atsakyti

Skanavau barkodą. Kažkaip labai parastai man ten viskas suveikė. Beje, atsiųstą grąžinimo etiketė galioja tik savaitę. Gal sugeneravot ją srniau ir dėl to dabar nesuveikia?
Tą pačią dieną, bandžiau ir abu pasirinkimus (NL ir Belgium), abiejų neatpažino :(
Atsakyti
QUOTE(Loram @ 2021 06 09, 00:22)
renku Cocooncenter Vilniuje arba su persiuntimu paštomatu. Arba noriu jungtis prie ko nors.
loramloram @ gmail.com

kas dar? ploja.gif ploja.gif ploja.gif
Atsakyti
QUOTE(Loram @ 2021 06 09, 19:56)
kas dar? ploja.gif  ploja.gif  ploja.gif

Loram aš, tik grįžau, atsiprašau. Tuoj sėdu rinkti. Tikiuos nepavėlavau?
Atsakyti
QUOTE(Loram @ 2021 06 09, 00:22)
renku Cocooncenter Vilniuje arba su persiuntimu paštomatu. Arba noriu jungtis prie ko nors.
loramloram @ gmail.com

vacation1.gif užsakyta, ačiū prisijungusioms
Atsakyti
QUOTE(evvva @ 2021 06 09, 09:17)
turiu si, geras, tik mane labai erzina kokoso kvapas , dukra kaifuoja , o man fui  unsure.gif

Oi su kokosais nesusipykus, turėtų patikti ax.gif
Atsakyti
Pirksiu ZOOPLUS.DE yra 5 proc nuolaida viskam, Vilnius, uzupis,

fruttys@gmail.com
Atsakyti
QUOTE(FruitCocktail @ 2021 06 09, 18:13)
<p></p><p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Eglynas9" data-cid="72840124"> Skanavau barkodą. Kažkaip labai parastai man ten viskas suveikė. Beje, atsiųstą grąžinimo etiketė galioja tik savaitę. Gal sugeneravot ją srniau ir dėl to dabar nesuveikia? </blockquote> Tą pačią dieną, bandžiau ir abu pasirinkimus (NL ir Belgium), abiejų neatpažino verysad.gif

FruitCoctail, o kaip jūs galėjote bandyti pasirinkti ir vieną šalį, o paskui kitą? unsure.gif
Nes man pasirinkus vieną, sugeneravo etiketę ir paskui jau nieko keisti lyg ir nebegalėjau.
Beje, etiketė atrodė štai taip (iškart atsiuntė į el.paštą): GAP gražinimo etiketė
Skanavau etiketės kairiąją pusę, tik pagalvojau, kad nesu tikra, kurį kodą skaitytuvas nuskaitė - ar QR, ar brūkšninį. Nors tikėtina, kad turėjo suveikti abu.
DPD Pick-up paštomatą pasirinkau iš etiketės apačioje esančios nuorodos.
Jei viską darėte taip pat, tai gal pabandyt ieškot pagalvos pačiame DPD?...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Eglynas9: 10 birželio 2021 - 18:53

Sveikos, gal kas turite parsisiuntę kolageno milteliais, jūrinio? Mielai perimčiau, pražiopsojau užsakyti :)​ 

Atsakyti

Sveikos, gal kas turite parsisiuntę kolageno milteliais, jūrinio? Mielai perimčiau, pražiopsojau užsakyti :)​ 

Atsakyti

Atsakyti

Atsakyti