Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

Renku  https://www.cocooncenter.com/ Kaunas arba siunčiu  :) 

sandrute.uogyte eta gmail.com

Gal galit ką nors pasiūlyt nuo saulės, kad lengvai teptųsi? Gal kokie aliejukai yra ar dar kas gero? Labai jau sunkiai man mozojasi tie pieneliai... Arba neatrandu tinkamo

Atsakyti

:huh2:​ 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo debesiuke:): 07 birželio 2021 - 20:42
QUOTE(debesiuke:) @ 2021 06 07, 20:36)
Gal galit ką nors pasiūlyt nuo saulės, kad lengvai teptųsi? Gal kokie aliejukai yra ar dar kas gero? Labai jau sunkiai man mozojasi tie pieneliai... Arba neatrandu tinkamo</p>

Sitas gerai tepas,greit idegi rudu idegiu.
https://www.cocoonce...0-ml/15316.html
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sense: 07 birželio 2021 - 22:29
O gal kas patars koki spf50 stiprumo veidui krema nuo saules rinktis misriai odai, kad nekimstu poru
Atsakyti
QUOTE(fruttys @ 2021 06 07, 20:39)
Cia Vilniaus rajono poliklinika Laisves pr, kitos nezinau smile.gif

Supratau,va ją man ir meta, bet suabejoja ar tikrai... Ačiū 😃 zinosiu.
Atsakyti

Sakykite kaip reikia grąžinti Boozt.com? paskaičiau ir nesupratau ar UPS reikia ar ittela kurjerį kviesti? Ir ar galima per Ittela paštomatą grąžinimą daryti?

Atsakyti
QUOTE(FruitCocktail @ 2021 06 07, 00:33)
<p>Help - ar kas pastaruoju metu darėt GAP grąžinimą? Aš paskutinį kartą grąžinau gal pernai, o dabar kažkas ten pasikeitę, kitokias etiketes sugeneruoja, reikia rinktis DPD Netherlands arba Belgium, paštas jų neatpažįsta, DPD taip pat 🤦🏽♀😂 GAP aiškina, kad niekas nepasikeitė, bet kad pasikeitė 🤦🏽♀🤦🏽♀
</p>

Prieš kelias savaites grąžinau. Kaip supratau, jokio skirtumo ar pasirinksit grąžint į Belgiją, ar į Olandiją. O grąžinimas dabar vyksta ne per paštą, bet tiesiai į DPD PickUp paštomatą. Ten viskas labai paprasta - nuskanuoja brūkšninį kodą, atsidaro spintelė, įdedi ir viskas.
Atsakyti
kaip su ESWD ir siuntiniais? nepradingo negriztamai?
praeita sav. buvo vokietijoj keli siuntiniais, šiandien 2 LT, kiti visai pradingę iš sistemos. Į klausimus atsakinėja standartinėm frazem...
Atsakyti
O beje, kaip ESWD, jau gal iš UK siunčia be mokesčių?
Atsakyti
Išbandžiau Zalando, kosminis atsiuntimo greitis, savaitgali uzsakiau, jau atsiunte!!! Dabar dar yra -25 proc kodas.
Atsakyti

Iš pradžių ir aš taip maniau, apsidžiaugiau, kad nebe per paštą. Bet DPD paštomatas irgi neatpažįsta :( kai nuskanuoja 2D kodą, rašo, kad nėra, ką spausdinti. Jūs skanavot 2D ar barkodą?

Atsakyti

Iš pradžių ir aš taip maniau, apsidžiaugiau, kad nebe per paštą. Bet DPD paštomatas irgi neatpažįsta :( kai nuskanuoja 2D kodą, rašo, kad nėra, ką spausdinti. Jūs skanavot 2D ar barkodą?

Atsakyti