Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

Labas rytas
Renku sportsdirect.com. Užsakinėsiu vakare,į kitus miestus siunčiu paštu. Kaunas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(-Braskeele @ 2017 02 18, 18:48)
Merginos,medzioju sau Ugg classic short kitam sezonui,pilku noriu ar juodu. J

Čia pasidairykit:
http://www.6pm.com/p...05672/color/401
Atsakyti
QUOTE(Carlin @ 2017 02 18, 19:35)
Mano žvėries maistas net brangesnis  unsure.gif  vis pažiūriu pažiūriu... bet kaip brangiau, taip brangiau  biggrin.gif

O dabar žiūriu net akcija, bet vistiek 10€ brangiau nei pas mus  unsure.gif
http://m.zooplus.de/...the_wild/277287

pažiūrėkau ir aš maistą šuniui, kur vakar pas mus pirkau, tai Acana maistas 1kg kainavo 5.80eur, o zooplus 2kg apie 20eur
Atsakyti
QUOTE(Patrika @ 2017 02 19, 10:48)

Dairiaus...
Atsakyti
QUOTE(-Braskeele @ 2017 02 19, 11:07)
Dairiaus...

Man pernai is Belk uzsake Ugg su kailiuku isorej odinius aukstesnius. Bet tik 1dydis buvo . Gavos apie 70eur. Bet tobuli biggrin.gif
Tik reik landziot muset ir gaudyt...as ten per stebukla temoj uzmaciau
Atsakyti

Sveiki, Gal kokiu nuolaidu mytoys.de turit nenaudojamu. Busiu dekinga.

Atsakyti
QUOTE(-Braskeele @ 2017 02 19, 11:07)
Dairiaus...

https://www.nordstro...6165?color=MCRC

cia vakar nupirko uz 35 dol aisku dar reikia laukt ar atsius biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos. Gal kuri naudojate Nioxin plaukų priemones plaukams ir siunčiatės už padorią kainą (mažesnę, nei siūlo LT)?
Atsakyti
QUOTE(Tetavova @ 2017 02 19, 10:41)
Sveikos. Gal kuri naudojate Nioxin plaukų priemones plaukams ir siunčiatės už padorią kainą (mažesnę, nei siūlo LT)?

as naudoju, anksciau siunciausi is ebay - kartais ismesdavo gera kaina. Pora kartu feel unique buvo geros kainos, bet ten reikia dar pazymeti megstama prekes zenkla , ir jam taiko dar 10 proc nuolaida. Po to juos atvezdavo is Latvijos, platintojai, kurie bendradarbiauja su kirpiklomis. Ir galiasia dabar perku zirmunuose, nioxino 1000 litras balzamo pries koki menesi kainavo 42 eurus. Tai yra gera kaina jau kiek ziurejau. Pirko drauge , kuri dirba kirpeja. Yra parduotuve - prof priemoniu , nezinau pavadinimo, bet kartu ten vaziavome, tai salia banginio Zirmunuose. Aisku paprastam zmogui kaina kita, bet kas su jais dirba- kirpyklos- gauna geras kainas. kaip rasiau man buvo 42 eurai 1000 balzamo. o kokia kaina jus randate ? gal kur geriau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2017 02 18, 18:31)
Taigi itella. Siaip labai gerai vezdavo itella dalinius is de. Daug terminalu, pigiai, greitai biggrin.gif
Papildyta:

As nesuprantu kaip jum ten taip pigu gaunas. As kiek beziurejau mano kyso maistas tik euro skirtumas. As ne apie royal. O klapatos siuntinet....  jus rimtai daug taupot?

As pirkau katei visa kraiteli is ten tai tikrai susitaupe, veliau pirksiu kraika, maista ir konservus. Tai jei didesni kieki perki tai tikrai susitaupo + atnesa i namus+ uz siuntima moket nereikia smile.gif man lengviau atsisest, uzsipirkt ir sulaukt. Nei nuvaziuot ir parsitempti
Atsakyti

Labas rytas, 

Kadangi pas mane strigineja az, tai parasysiu cia, gal nesupyksit, o gal ir kitom bus idomu:)

Kas prie manes jungesi su Columbia is ventes informacija:

Pasiemiau penktadieni 3 Columbijos dezes is PA. Viena uzsakyma isdalino taip kvailai, kad po nedidele dezute, kurioje pvz dvi plonytes striukytes, arba striukyte ir dzemperiukas...Bet ziuriu, kad truksta prekiu - nera dar dvieju vaikisku striukiu tikrai, o kitko dar nesutikrinau. O daugiau nei is ventes nei is PA-esdw jokiu siuntiniu nelaukiu...O vakar vakare ziuriu ESDW atsirado stebuklingai UK dar viena ventes deze - tai jauciu cia bus trukstamos striukes, tik kodel ju visu neatzeze is karto ESDW, nes ventej parasyta, kad issiusta ir pristatytos kartu...

Tai vat, zodziu vienas ventes uzsakymas - 4 dezes...

Galetu mergaites jau pasiimti viska isskyrus vaikiska melyna striuke su kailine apykakle (dvi tokios ir neatejo), bet nezinau kokia kaina gausis kai gausiu paskutini siuntini LT ir ar tikrai ten Columbija, gal ten koks kitas svetimas siuntinys priskirtas ir reiks ventej rasyti kad neidejo dvieju striukiu...Tai net negaliu siuntimo kainos isdalinti:(( Ant ventes gal ir nepykstu - jie siunciai, kaip ir jiem patogiau ir zmonem patogiau nedideles dezes, bet vat ant ESDW - jei jie tikrai taip ne kartu suvede i sistema ir atsiunte tuos siuntinius  - tai pikta, nes reiks atskirai specialiai vaziuoti pasiimti viena deze, o ir kaina paagus...

Aisku nieko cia baisaus - tikiuosi kad toje dezeje ateis likusios Columbijos.

Beje vakar isbandziau savo M striuke tokia: http://www.columbias...lor=591#start=8

pirma karta susiduriau su tokiu dalyku, kad rankoves ilgokos ir pati biski ilgoka (as apie 168)...Dziaugsis ilgarankes...O siaip lengvute, plonute, bet vakar orui persilta, jei aktyvau judesite. 

Atsakyti

Dar kalusimelis: tai ar kas ka nors perkate IT per esdw?? Nes kiek as bandziau pirkti visur praso to mokestinio asmeninio kodo. Pasidalinkit jei kas zinot, kurios pard. nepraso?

Aciu

Atsakyti