QUOTE(Carlin @ 2021 05 07, 08:12)
reikia išmaišyti. Su tuo iš Sanitex tas pats. Tik atidarius bėga aliejus, bet aš visada su peiliu pamaišau, kad jis į apačią subėgtų.
Jei valgote košes, labai tinka į kapotų avižų košę. Dedi po gerą šaukštą ir išmaišai dar puode, nuo šilumos susivienodina tekstūra, bet labai gerą skonį duoda
man greit kažkaip tas 1 kg susinaudoja.
su skoniu, tai gal ir viskas tvarkoj, bet tas naudojimo nepatogumas iš proto varo. Nuo to aliejaus indelis kažkoks riebaluotas pasidarė ir atidarydama pirštus išsiterlinu ir nebegaliu naudot.
O kas yra kapotos avižos.
Verdu tik dribsnius.
Kažkada dar pabandžiau pačius avižų grūdus, tai taip sakant mane visi pasiuntė.