QUOTE(evvva @ 2021 05 05, 13:17)
suzinojau kai trecia kart atejau siuntos pasiimt, bakstelejau i siuntos koda ,sakiau niekur neiseisiu kol nesurasyt, nes rodo kad yra lt. Paklause kur as buvau menesi ? Aiskinau kad kelis kartus gi buvau atejus [er ta menesi , sake nera , klapsejo akytem ir viskas
cia buvo siunta is ALI , iskeliau disputa kad man grazintu pinigus uz negauta siuntini , uzdare ginca nes pasake kad yra LT siuntinys , o LT ji issiunte atgal i kiniecius ir antra karta iskelt ginco jau nebeleido , zodziu likau be siuntinio ir be pinigu (nepigus buvo )ir be pasto normaliu paaiskinimu .UZBURTAS RATAS.
cia buvo siunta is ALI , iskeliau disputa kad man grazintu pinigus uz negauta siuntini , uzdare ginca nes pasake kad yra LT siuntinys , o LT ji issiunte atgal i kiniecius ir antra karta iskelt ginco jau nebeleido , zodziu likau be siuntinio ir be pinigu (nepigus buvo )ir be pasto normaliu paaiskinimu .UZBURTAS RATAS.
O tai siuntos kodą ir post.lt rodė ir būtent, kad ji jau guli jūsų pašte? Nes ali gi ten siunčia su belenkokiais kodais,kurių nei viena sistema nerodo nors ir skaičiai , ir ale šalies raidės yra.