Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(evvva @ 2021 05 05, 13:17)
suzinojau kai trecia kart atejau siuntos pasiimt, bakstelejau i siuntos koda ,sakiau niekur neiseisiu  kol nesurasyt, nes rodo kad yra lt.  Paklause kur as buvau menesi  ?  Aiskinau kad kelis kartus gi buvau atejus [er ta menesi , sake nera , klapsejo akytem ir viskas blink.gif
cia buvo siunta is ALI , iskeliau disputa kad man grazintu pinigus uz negauta siuntini , uzdare ginca nes pasake kad yra LT siuntinys , o LT ji issiunte atgal i kiniecius ir antra karta iskelt ginco jau nebeleido , zodziu likau be siuntinio ir be pinigu (nepigus buvo )ir be pasto normaliu paaiskinimu .UZBURTAS RATAS.

O tai siuntos kodą ir post.lt rodė ir būtent, kad ji jau guli jūsų pašte? Nes ali gi ten siunčia su belenkokiais kodais,kurių nei viena sistema nerodo nors ir skaičiai , ir ale šalies raidės yra.
Atsakyti
QUOTE(-Braskeele @ 2021 05 05, 15:47)
Su Aliexpressu vyksta idomus dalykai, geraja prasme, pries 10 dienu uzsisakiau pora suduku, tai vienas atejo uzvakar, kitas siandien ir ant to siandieninio lapuko siuntejo salis- Latvija biggrin.gif ant to praejusio neatkreipiau demesio kas buvo parasyta..

Aš irgi iš Ali sūnui kojines užsakiau pabandymui vienas, po savaitės lpexpress kitam miesto gale jau buvo. Galvojau ką ten tokio gavau,kad pasiimti į kitą galą miesto važiuoti reikia, ogi kojiinės už 1,5 eur, ant benzo ko gero trigubai tiek išleidau biggrin.gif . Į paštą tai per mėnesį atsiimti galima, o čia 3 dienos ir paraginimai kasdien biggrin.gif . O kur jos dedamos jei neatsiimi per 3 dienas- atgal kitaicams grąžinamos ar pašte kur nors saugomos?
Atsakyti
Va ka ismete fb atvyko.lt.

Paskutiniu metu Lenkijos🇵🇱 sandėlyje sulaukiame vis daugiau siuntų iš Kinijos🇨🇳 ir mes bandėme išsiaiškinti viso šio reiškinio priežastis ir štai ką sužinojome 🕵️‍♀️

- Lenkijoje negu Lietuvoje yra taikomi ženkliai mažesni mokesčiai importuojamoms prekėms iš ES nepriklausančių šalių;

- Prekės iš Kinijos į Lenkiją atvyksta per žymiai trumpesnį laikotarpį negu siunčiantis tiesiogiai į Lietuvą;

- Vis didesnei daliai prekių iš Kinijos nėra galimas siuntimas į Lietuvą arba ši paslauga kainuoja neadekvačiai brangiai, nors tuo tarpu, tos pačios prekės pristatymas į Lenkiją gali būti visiškai nemokamas;

Pabaigai tik norime pasakyti, jog mūsų Lenkijos🇵🇱 sandėlio adresą galima naudoti ir prekių gavimui iš Kinijos ar kitų ES🇪🇺 nepriklausančių šalių 😉

Vienam komentare raso, kad lyg iki 150eu drasiai galima uzsakineti be mokesciu. Idomu, kaip istikruju butu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ainyte: 05 gegužės 2021 - 20:15
Sveikos, ar kas grąžinote prekes H&M?
Per kiek laiko atėjo patvirtinimas apie grąžinimą?

Atsakyti
Kur perkate riešutų sviestą, esu kažkada prisijungusi siuntimui, bet ne mano produktas ir pamiršau iš kur siuntėtės ax.gif . Sūnus sumanė sveikai maitintis, susidarė mitybos kažkokį planelį biggrin.gif . O gal Lt kokį perkat? Kuris ten jų geresnis, skanesnis?
Atsakyti
QUOTE(Rita003 @ 2021 05 06, 08:48)
Kur perkate riešutų sviestą, esu kažkada prisijungusi siuntimui, bet ne mano produktas ir pamiršau  iš kur siuntėtės ax.gif . Sūnus sumanė sveikai maitintis, susidarė mitybos kažkokį planelį  biggrin.gif . O gal Lt kokį perkat? Kuris ten jų geresnis, skanesnis?

Sanitexe labai labai skanus😍
Atsakyti

Kur perkate riešutų sviestą, esu kažkada prisijungusi siuntimui, bet ne mano produktas ir pamiršau iš kur siuntėtės ax.gif. Sūnus sumanė sveikai maitintis, susidarė mitybos kažkokį planelį biggrin.gif. O gal Lt kokį perkat? Kuris ten jų geresnis, skanesnis?

https://www.bulk.com...esult/?q=butter

Is čia perku, kai buna -40 arba -50 nuolaida.

Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2021 05 05, 20:06)
Aš irgi iš Ali sūnui kojines užsakiau pabandymui vienas, po savaitės lpexpress kitam miesto gale jau buvo. Galvojau ką ten tokio gavau,kad pasiimti į kitą galą miesto važiuoti reikia, ogi kojiinės už 1,5 eur, ant benzo ko gero trigubai tiek išleidau biggrin.gif  . Į paštą tai per mėnesį atsiimti galima, o čia 3 dienos ir paraginimai kasdien biggrin.gif . O kur jos dedamos jei neatsiimi per 3 dienas- atgal kitaicams grąžinamos ar pašte kur nors saugomos?

Jeigu neatsiimate iš lp express paštomato per 3 dienas, tada jie siuntą išima ir jeigu norite, kad vėl įdėtų, turite susimokėti 1 eur doh.gif O jeigu neatsiimi siuntinio, tada nežinau kur jis iškeliauja. Anksčiau į miesto sandėlį nuveždavo ir ten galėdavai nemokamai bet kada atsiimti. Dabar tikriausiai nebegalima taip
Atsakyti
QUOTE(zibuteg @ 2021 05 06, 09:01)
Sanitexe labai labai skanus😍

Sis?
https://www.sanitex....VE-350-g-1.html

QUOTE(irmante @ 2021 05 06, 09:16)
<blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Rita003" data-cid="72824923" data-time="1620280106">
<div>

<p> </p>
<p>Is čia perku, kai buna -40 arba -50 nuolaida.</p>

Ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Rita003 @ 2021 05 06, 09:33)

Nutego
https://www.sanitex....ais-0-9-kg.html
As be gabaliuku pirkau.
https://www.sanitex....mas-0-9-kg.html
Apie 6eur.
Atsakyti
QUOTE(doruta @ 2021 05 06, 09:43)

aha, šitas. Man su gabaliukais labiau patinka.
Atsakyti
Ačiū važiuosim ieškoti smile.gif 4u.gif
Atsakyti