Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(Žalia Rūta @ 2021 05 04, 21:25)
Aš vis apie paštą biggrin.gif
Šiandien nuėjau, sakau - prašau pažiūrėkite. Koduką? Neturiu... Nežiūrėsim. Bet vis tik paieškojo pagal vardą pavardę. Aišku, rado. Vieną naują, nespėjo dar pranešti, o kitą - tipo lapelis įmestas... aha, kad tik ne.

Ir dėl mokesčių. Tai nuo liepos 1 d., kai pirksime iš trečiųjų šalių, neva jau perkant sumokėsime mokesčius. O nuo 22, kaip ir dabar.

Geras... na reiks ir man gal nueit paprasyt musu pasto ziurkiu paieskot, nors atsakyma mazdaug zinau unsure.gif ten tokios pagerintos dirba, kad kaskart jauties kaltas, kad atejai biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -Braskeele: 05 gegužės 2021 - 08:25
QUOTE(-Braskeele @ 2021 05 05, 08:25)
Geras... na reiks ir man gal nueit paprasyt musu pasto ziurkiu paieskot, nors atsakyma mazdaug zinau unsure.gif ten tokios pagerintos dirba, kad kaskart jauties kaltas, kad atejai biggrin.gif

Musu paste viena gera dirba. Kitos bjaurios. ta geroji paiesko be kodo. Ir as pasiimu vyro siuntini. Kitos neduoda
Atsakyti
QUOTE(-Braskeele @ 2021 05 05, 08:25)

Mano iherbas rode nuo kovo 31d muitinej, palaukiau menesi,nuejau i pasta, paieskojo ir rado prie neatsiimtu. O ant muitines buvau pikta
P. S. Bet, kaip jus dirbancius paste zmones vadinat..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ainyte: 05 gegužės 2021 - 09:23
QUOTE(gaikaSJ @ 2021 05 04, 21:05)
čia rimtai, aš maniau vistiek mokė turėsiu, gal tada verta pasižiūrėt, kartais jei brangesnių profuktų norisi

Tikrai taip, esu kažkada gal už 50 eur pirkus (reikėjo brangesnės prekės), tai berods 6 eur mokesčių buvo (iki 22 eur jie mokesčių irgi neskaičiuoja), bet nemokamas siuntimas gavosi, tai nebrangu, tarpininkams čia dar papildomai sumokėtum. Dabar kai sausio mėnesio siuntinuko dar negavau, perku per local plus, jis registruotas iki galutinio taško, siuntimas keliais centais brangiau už paprastą ir ateina siuntiniai per 2-3 savaites. O dabar radau kremuką su progesteronu, kuris numuša siuntimą net ir local plius. Vieną jau naudoju, tepu ant liaškų, gal nuims celiulitą, vietoj pinigų už siuntimą kaip ir nieko dalykėlis biggrin.gif
Atsakyti
Nesupratau kas paste per bajeriukai unsure.gif
Skambina is pasto, sako jusu siunta jau turime siusti atgal ar pasiimsite dar ja? Sako - turbut negavote pranesimo. Greitai permetu, nu negavau tokios senos, kad siusti atgal. Gavau tik 0430, kad siunta paste ir ja paimti iki 0601. Tai pasirodo jie cia ta siunta ir jau siuncia atgal, nes as nepasiemiau. Nu kas per blink.gif Tipo keiciasi tvarka, pacios nebezino terminu, bet comon net savaite nepraejo blink.gif blink.gif blink.gif
Atsakyti
QUOTE(stuleju @ 2021 05 05, 13:31)
Nesupratau kas paste per bajeriukai unsure.gif
Skambina is pasto, sako jusu siunta jau turime siusti atgal ar pasiimsite dar ja? Sako - turbut negavote pranesimo. Greitai permetu, nu negavau tokios senos, kad siusti atgal. Gavau tik 0430, kad siunta paste ir ja paimti iki 0601. Tai pasirodo jie cia ta siunta ir jau siuncia atgal, nes as nepasiemiau. Nu kas per blink.gif Tipo keiciasi tvarka, pacios nebezino terminu, bet comon net savaite nepraejo blink.gif  blink.gif  blink.gif

man buvo kad du kart ejau i pasta del vienos siuntos ir jos vis nebuvo , nors rase kad LT ...o kai atejau trecia karta pasake siunta issiusta atgal pardavejui nes per menesi laiko neatsijamet , rasiau ir pretenzija ir skambinau aiskintis , negali paaiskinto kodel taip nutiko . Atsiprasome uz nesklandumus ir viso gero .
Atsakyti
QUOTE(evvva @ 2021 05 05, 13:48)
man buvo kad du kart ejau i pasta del vienos siuntos ir jos vis nebuvo , nors rase kad LT ...o kai atejau trecia karta pasake siunta issiusta atgal pardavejui nes per menesi laiko neatsijamet , rasiau ir pretenzija ir skambinau aiskintis , negali paaiskinto kodel taip nutiko . Atsiprasome uz nesklandumus ir viso gero .

Su maniške ko gero irgi taip bus. Jūs kaip sužinojot, kad išsiųsta atgal (ar jūsų paštas išsiuntė ar skirstymas Vilniuj)? Nes mano pašte nerado jokios mano siuntos, sakė neregistruota, nors nuorodą parodžiau, kad Vilnių pasiekė, jie pagal tą numerį nemato toliau. Iherbas grąžino kažkokią dalį pinigų?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Maja Di: 05 gegužės 2021 - 13:15
QUOTE(Maja Di @ 2021 05 05, 14:11)
Su maniške ko gero irgi taip bus. Jūs kaip sužinojot, kad išsiųsta atgal? Iherbas kokią dalį grąžino pinigų?

suzinojau kai trecia kart atejau siuntos pasiimt, bakstelejau i siuntos koda ,sakiau niekur neiseisiu kol nesurasyt, nes rodo kad yra lt. Paklause kur as buvau menesi ? Aiskinau kad kelis kartus gi buvau atejus [er ta menesi , sake nera , klapsejo akytem ir viskas blink.gif
cia buvo siunta is ALI , iskeliau disputa kad man grazintu pinigus uz negauta siuntini , uzdare ginca nes pasake kad yra LT siuntinys , o LT ji issiunte atgal i kiniecius ir antra karta iskelt ginco jau nebeleido , zodziu likau be siuntinio ir be pinigu (nepigus buvo )ir be pasto normaliu paaiskinimu .UZBURTAS RATAS.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo evvva: 05 gegužės 2021 - 13:22
QUOTE(Auruma @ 2021 05 04, 22:06)
Nežinot ar būna kada HM internetinėj parduotuvėj akcijų kaip pvz. 3 už 2 kainą ir pan? Ir galit patarti dėl dydžių? Jei vaikas ~150cm ir nekūdas, turbūt 146/152 šortai būtų mažoki?

Maniškis 150 ir nekūdas, tai kelnes ir šortus nešioja 164 dydžio 4u.gif ir iš HM jam perku tokias, kad liemuo būtų tamprus - ypač patogūs supersoft linijos džinsai. Tik jų modelis keičiasi, kartais būna siauresni, kartais platesni.
Atsakyti
QUOTE(evvva @ 2021 05 05, 13:17)
suzinojau kai trecia kart atejau siuntos pasiimt, bakstelejau i siuntos koda ,sakiau niekur neiseisiu  kol nesurasyt, nes rodo kad yra lt.  Paklause kur as buvau menesi  ?  Aiskinau kad kelis kartus gi buvau atejus [er ta menesi , sake nera , klapsejo akytem ir viskas blink.gif
cia buvo siunta is ALI , iskeliau disputa kad man grazintu pinigus uz negauta siuntini , uzdare ginca nes pasake kad yra LT siuntinys , o LT ji issiunte atgal i kiniecius ir antra karta iskelt ginco jau nebeleido , zodziu likau be siuntinio ir be pinigu (nepigus buvo )ir be pasto normaliu paaiskinimu .UZBURTAS RATAS.

Man lygiai taip pat atsitiko. Tai už kelias siuntas pinigus Ali grąžino, o kurios buvo brangiausios - ne. Pikta iki negaliu... Bet o tačiau nieko nebepakeisiu. Parašiau tik patiems pardavėjams, kad kai gaus atgal, kad grąžintų pinigus. Bet ir tai vilties neturiu.
Atsakyti
Su Aliexpressu vyksta idomus dalykai, geraja prasme, pries 10 dienu uzsisakiau pora suduku, tai vienas atejo uzvakar, kitas siandien ir ant to siandieninio lapuko siuntejo salis- Latvija biggrin.gif ant to praejusio neatkreipiau demesio kas buvo parasyta..
Atsakyti
Jeigu perkate is Next.lt puslapio kokiu budu gaunate siunta? Parase, kad atvyks geguzes 5 d., bet nei sekimo numerio nei jokios kitos info nera unsure.gif
Atsakyti