Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(Loram @ 2021 05 02, 21:29)
registruoti per pvz skelbiu lt - susimoki namie, prie pastomato suvedi 13-14 simboliu ir viskas

šiaip ne taip pavyko, redagavus 15 kartų siuntėjo adresą biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(AstaRaud @ 2021 05 02, 21:21)
Jūs man paaiškinkit kaip išsiųst siuntą per LPexpress, nes jau pusvalandį jis vis rašo, kad neteisingas siuntėjo adresas, nors aš nesuprantu kas ten neteisingo...

Man tas pats buvo neseniai doh.gif Kai vedat adresą, pradėjus vesti pvz. gatvės pavadinimą reikia palaukti kol iššoks pasirinkimas ir būtinai pasirinkti iš sąrašo, kitu atveju bandant užregistruoti siuntą bus blogas adresas doh.gif
Bet šiaip kokia nesąmonė su tuo LP express, norint siųsti iš paštomato į paštomatą, reikia užsiregistruoti, suvesti savo adresą. Ir man dar sugebėjo mano siųstai siuntai tame Vilniaus skirstymo centre (spėju, kur automatizavo) užklijuoti kitą lipduką ir padarė mane kaip gavėją ir atsiuntė man mano siuntą doh.gif o lipduką užklijavo, kur anksčiau iš vienos e-parduotuvės, pirkau ir tipo ji man antrą kartą tą pačią siuntą atsiuntė. Visai paštas grybauja.
Atsakyti
QUOTE(Auruma @ 2021 05 02, 21:33)
Man tas pats buvo neseniai  doh.gif  Kai vedat adresą, pradėjus vesti pvz. gatvės pavadinimą reikia palaukti kol iššoks pasirinkimas ir būtinai pasirinkti iš sąrašo, kitu atveju bandant užregistruoti siuntą bus blogas adresas  doh.gif
Bet šiaip kokia nesąmonė su tuo LP express, norint siųsti iš paštomato į paštomatą, reikia užsiregistruoti, suvesti savo adresą. Ir man dar sugebėjo mano siųstai siuntai tame Vilniaus skirstymo centre (spėju, kur automatizavo) užklijuoti kitą lipduką ir padarė mane kaip gavėją ir atsiuntė man mano siuntą  doh.gif  o lipduką užklijavo, kur anksčiau iš vienos e-parduotuvės, pirkau ir tipo ji man antrą kartą tą pačią siuntą atsiuntė. Visai paštas grybauja.

na visko išlaukiau ir visa siuntėjo info tiko, išskyrus tai, kai jau paspaudi "tęsti" viską suvedus iki apmokėjimo, nors iš ties nesupratau, kas ten buvo blogai, tiesiog redagavau siuntėjo adresą su tais pačiais duomenimis, nu žodžiu įveikiau

o tai velnias, atgal tai nenoriu gaut bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AstaRaud: 02 gegužės 2021 - 20:44
QUOTE(Irreelle @ 2021 05 02, 16:12)
Gal kas vel artimiausiu metu Biocel is Lenkijos zada uzsakineti? Paemiau tik 2 menesiu kursa, noriu dar, tai prisijungciau smile.gif

Jauciat pagerejima?
Atsakyti
QUOTE(padraika22 @ 2021 05 03, 07:45)
Jauciat pagerejima?

Reikia bent 3 mėnesius naudoti.
Atsakyti
QUOTE(dangerele @ 2021 05 02, 14:42)
Parinkčiau kvapukų. Perkant už 40€ duoda 10€ nuolaidą.
Ant siuntimo.susimestumėm
Kas norėtu ? Man tai reik pqpildymo plastikinis buteliukas su kvapu nemanau kqd daug svertu.
Pirkom iš krispo.lt tai ten kaina tikrai nemaža..

Iš kokio jūs miesto ir kada planuojate užsakinėti?
Atsakyti
QUOTE(D'esire @ 2021 05 03, 10:44)
Iš kokio jūs miesto ir kada planuojate užsakinėti?

Aš iš vilniaus. Noriu kuo.greičiau.
Rašykite gr.zukaite@gmail.com
Atsakyti
QUOTE(Irreelle @ 2021 05 02, 17:12)
Gal kas vel artimiausiu metu Biocel is Lenkijos zada uzsakineti? Paemiau tik 2 menesiu kursa, noriu dar, tai prisijungciau smile.gif

aš irgi prisijungčiau:)
Atsakyti
QUOTE(dangerele @ 2021 05 03, 10:54)

o galite linką įkelti, norėčiau pasižiūrėti.
Atsakyti
QUOTE(dangerele @ 2021 05 03, 08:54)

Iš kurios šalies veepee darysit užsakymą?
Atsakyti
QUOTE(padraika22 @ 2021 05 03, 07:45)
Jauciat pagerejima?

dar tik menesi vartoju ir dar menesiui turiu, truksta treciam smile.gif

QUOTE(gaikaSJ @ 2021 05 03, 11:16)
aš irgi prisijungčiau:)

Idomu kiek norinciu reikia surinkti, kad apsimoketu siuntimas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Irreelle @ 2021 05 03, 13:44)
dar tik menesi vartoju ir dar menesiui turiu, truksta treciam smile.gif
Idomu kiek norinciu reikia surinkti, kad apsimoketu siuntimas smile.gif

man atrodo 20 dežučių gana, nes jos sunkios...
Atsakyti