Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(r@mke @ 2021 04 28, 22:11)
Tai kad tais bendraisiais numeriais post.lt - skambuciu centras atsiiepia ir nieko jie nezino, nukreipia rasyti el pastu..  ax.gif

Oi, i laiskus taip pat nekazka. Gal kada perskaitys ir atsakys,kai siuntinius isdelios.
Dar sake neimt siuntinio is pastomato ir jis atkeliaus atgal i pasta. Nu bet zinant ju tvarka,kiek baisoka,kad atgal isskris.
Atsakyti
iHerbe viskam -20% su koduku SAVEBIG20
Atsakyti
QUOTE(Carlin @ 2021 04 29, 15:41)
va būtent, pas mane patirtis su 3 pagrindinėmis mokytojomis ir 3 antromis, nei vienu iš 3 atveju antroji mokytoja nebuvo pieštukų padavėja. Ir niekad nekilo man klausimas, už ką moku, nes tikrai mačiau realų įdirbį ir rezultatus.

Čia valdiškose mokyklose būna antros mokytojos? unsure.gif nesu girdėjus. O jei tėvai neturi to 100e kas mėn? O mikykla namų kieme stovi? Eit į kitą kitam rajone? unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(*Julija* @ 2021 04 30, 05:24)
iHerbe viskam -20% su koduku SAVEBIG20

Kada baigiasi ši akcija?
Atsakyti
QUOTE(padraika22 @ 2021 04 30, 09:08)
Čia valdiškose mokyklose būna antros mokytojos?  unsure.gif  nesu girdėjus. O jei tėvai neturi to 100e kas mėn? O mikykla namų kieme stovi? Eit į kitą kitam rajone?  unsure.gif
Papildyta:

Taip. Viena is ju madingoji Genio Zveryne. Mano draugei taip ir buvo, kieme, leido...tai paskui apakus buvo nuo to reketo unsure.gif sake net maitinimas vaikui kainuoja kokiu 30 proc. brangiau nei kitose mokyklose...zodziu, jei neturi babkiu, renkies kita valstybine mokykla, nes sita ne pagal kisene unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(padraika22 @ 2021 04 30, 08:08)
Čia valdiškose mokyklose būna antros mokytojos?  unsure.gif  nesu girdėjus. O jei tėvai neturi to 100e kas mėn? O mikykla namų kieme stovi? Eit į kitą kitam rajone?  unsure.gif

taip, valdiška. Yra klasės ir su vienu mokytoju, jei tėvų dauguma nubalsuoja, kad nereikia antro mokytojo, tai nereikia. Kas negali mokėti - nemoka.
Papildyta:
QUOTE(-Braskeele @ 2021 04 30, 08:17)
Taip. Viena is ju madingoji Genio Zveryne. Mano draugei taip ir buvo, kieme, leido...tai paskui apakus buvo nuo to reketo unsure.gif sake net maitinimas vaikui kainuoja kokiu 30 proc. brangiau nei kitose mokyklose...zodziu, jei neturi babkiu, renkies kita valstybine mokykla, nes sita ne pagal kisene unsure.gif

nežinau, kiek kitose mokyklose kainuoja, bet pietūs tarkim labai ilgą laiką buvo 2 Eur. Tai jei kitose mokyklose 30 proc. pigiau, tada man labai įdomu kaip už tokią kainą galima normaliai pagaminti juos biggrin.gif
šiais metais tik po visų maitinimo skandalų pietūs 2,5.
Atsakyti
QUOTE(Carlin @ 2021 04 29, 11:52)
mano abi dukros Gedimino centro skyriuje. Aš patenkinta, viskas man ten labai gerai. O po šiųmetinio piloto, kai pirmieji sugrąžino pradinukus į mokyklą, išvis džiaugiuosi šia mokykla, jos administracija ir tėvų bendruomene smile.gif
tik pagal gyvenamą vietą.

Aciu, Carlin uz nuomone. Sunku apsispresti...

Papildyta:
QUOTE(annanas @ 2021 04 29, 13:43)
<p>Sveiki, nors as ne JMD😊, bet taip pat tik geriausi atsiliepimai. Sunus vaiksto i Miglos skyriu. Esame labai patenkinti 2 ju mokytoju sistema, pacia mokytoja. Viskas labai patinka, o, ypac, matyti, kaip tavo pirmokas sparciai progresuoja😊 tiesa, tik ziniai, uz papildoma mokytoja ir uzklasine veikla reikia papildomai moketi. Mes mokam po 100 euru per menesi. </p>

Kuo daugiau nuomoniu, tuo geriau smile.gif O 100eu cia tik uz mokytoja ir dar plius prailginta kazkiek?

Papildyta:
QUOTE(JMD @ 2021 04 29, 14:32)
dvieju mokytoju sistema man nesusipratimas. antra mokytoja yra pirmos mokytojos piestuku padavinetoja. nieko daugiau. o visa kita priklauso nuo paties mokytojo

Tai va, jei nebutu 2 ju mokytoju, tai turbut leisciau arciau namu, kad pats griztu truliku. O cia su persedimais gaunasi. Bet jei sakot nieko gero tos dvi mokytojos.
Ech.. Ir kaip apsispresti smile.gif
Atsakyti

Cia uz viska😊 ir uz edukacijas, ir uz prailginta iki 18 h, ir uz antra mokytoja.

Mes Balsiu mokykla turime nauja salia, bet vis tiek nusprendeme likti Zveryne. Taip, nepatogu tevams, bet vien del mokymo kokybes nusprendeme susitaikyti su nepatogumais. Ir nesigailim. Bet, manau, kad ir kitose mokyklose yra puikiu mokytoju. 

Atsakyti
QUOTE(annanas @ 2021 04 29, 14:45)
<p>Sveiki, nors as ne JMD😊, bet taip pat tik geriausi atsiliepimai. Sunus vaiksto i Miglos skyriu. Esame labai patenkinti 2 ju mokytoju sistema, pacia mokytoja. Viskas labai patinka, o, ypac, matyti, kaip tavo pirmokas sparciai progresuoja😊 tiesa, tik ziniai, uz papildoma mokytoja ir uzklasine veikla reikia papildomai moketi. Mes mokam po 100 euru per menesi. </p>

o kaip tas mokestis įforminamas?

Aš dar mąsčiau apie ta Genio mokyklą, nes man prie pat darbo, bet po 400 mėn kas mėn už valstybinę mokyklą, kuri ir taip išlaikoma iš mano mokesčių kažkaip atrodo daug blink.gif
Atsakyti
4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JMD: 30 balandžio 2021 - 09:55

Man atrodo, kad pagal verslo liudijima. 

Atsakyti
QUOTE(annanas @ 2021 04 30, 08:56)
<p>Cia uz viska😊 ir uz edukacijas, ir uz prailginta iki 18 h, ir uz antra mokytoja.</p><p>Mes Balsiu mokykla turime nauja salia, bet vis tiek nusprendeme likti Zveryne. Taip, nepatogu tevams, bet vien del mokymo kokybes nusprendeme susitaikyti su nepatogumais. Ir nesigailim. Bet, manau, kad ir kitose mokyklose yra puikiu mokytoju. </p>

Aciu smile.gif
Mums irgi beveik po langais nauja Gabijos progimnazija. Pusei gatves priklauso si mokykla, kitai pusei kitas rajonas. Tai taip pikta, iki negaliu. Norisi, kad ir salia butu ir kad gera mokykla. Bet, taip nebuna smile.gif
Atsakyti
Iš kur gaut reserved nenukainuotom prekėm nuolaidą?
Atsakyti