O man klausimas kyla, kaip su teritoriniu paskirstymu?
Nes pagal darbo vietą jau negalima rinktis? Labai norėčiau prie darbo pasirinkti, o ne ta, kuri šalia namų...
mano abi dukros Gedimino centro skyriuje. Aš patenkinta, viskas man ten labai gerai. O po šiųmetinio piloto, kai pirmieji sugrąžino pradinukus į mokyklą, išvis džiaugiuosi šia mokykla, jos administracija ir tėvų bendruomene
Nes pagal darbo vietą jau negalima rinktis? Labai norėčiau prie darbo pasirinkti, o ne ta, kuri šalia namų...
tik pagal gyvenamą vietą.
ačiū
Sveiki, nors as ne JMD😊, bet taip pat tik geriausi atsiliepimai. Sunus vaiksto i Miglos skyriu. Esame labai patenkinti 2 ju mokytoju sistema, pacia mokytoja. Viskas labai patinka, o, ypac, matyti, kaip tavo pirmokas sparciai progresuoja😊 tiesa, tik ziniai, uz papildoma mokytoja ir uzklasine veikla reikia papildomai moketi. Mes mokam po 100 euru per menesi.
Sveiki, nors as ne JMD😊, bet taip pat tik geriausi atsiliepimai. Sunus vaiksto i Miglos skyriu. Esame labai patenkinti 2 ju mokytoju sistema, pacia mokytoja. Viskas labai patinka, o, ypac, matyti, kaip tavo pirmokas sparciai progresuoja😊 tiesa, tik ziniai, uz papildoma mokytoja ir uzklasine veikla reikia papildomai moketi. Mes mokam po 100 euru per menesi.
dvieju mokytoju sistema man nesusipratimas. antra mokytoja yra pirmos mokytojos piestuku padavinetoja. nieko daugiau. o visa kita priklauso nuo paties mokytojo
Musu atveju antra mokytoja nuotolinio metu po pamoku su puses klases mokiniu namu darbus dare. Keitesi su pagrindine grupemis. Ji tikrai ne vien piestukus delioja. Teisingai sakote, kad nuo mokytojo priklauso ir jo pareigu priskyrimo antrai mokytojai. Musu antra mokytoja superine ir mokymo prasme.
dvieju mokytoju sistema man nesusipratimas. antra mokytoja yra pirmos mokytojos piestuku padavinetoja. nieko daugiau. o visa kita priklauso nuo paties mokytojo
va būtent, pas mane patirtis su 3 pagrindinėmis mokytojomis ir 3 antromis, nei vienu iš 3 atveju antroji mokytoja nebuvo pieštukų padavėja. Ir niekad nekilo man klausimas, už ką moku, nes tikrai mačiau realų įdirbį ir rezultatus.
Būna aplamai kremams, serumams. Jei norite pasekti, užsisakykite naujienlaiškį, kai ką nors naujo skelbs, gausite info į el.paštą.
O nera jo cocoone ?