Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(slitka @ 2021 04 28, 18:01)
Mergaitės, gal kam reikia berniukiškų naujų Timberland basučių. 38 dydis. Vyrukas pasakė, kad jau basučių tikrai vasarą nenešios... doh.gif  doh.gif atiduosiu tiek, kiek ir mokėjau - 23 eur. Kaunas

https://www.vinted.l...berland-basutes

Mano 11 metis irgi pernai jau sakė nenešios, bet kai karšta buvo, apsiavė ir visai patiko, ir nešiojo, svarbu kad greit apsiaut galima būtų, palikit, pabandysit.
Atsakyti
QUOTE(ievakata @ 2021 04 28, 20:57)
Mano 11 metis  irgi pernai jau sakė nenešios, bet kai karšta buvo, apsiavė ir visai patiko, ir nešiojo, svarbu kad greit apsiaut galima būtų, palikit, pabandysit.

Tą patį norėjau rašyti, kad palikti, nes, jei bus karščiai, duosit ir nešios.
Šuntančios kojos nėra gerai, vis tik ne visada reikia vaikų klausyti, kartais ir tėvų biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Sense @ 2021 04 27, 15:38)
Kokios geros. As tai buvau paste,prasiau paieskot,skao neieskom,laukit lapuko.
O geriausia kai issiuncia i pastomata uz dvieju rajonu. Sako skambinkit i numeri ir skuskites. Nei ten prisiskambinai ir sar uzmokesi belenkiek muzikos pasiklausius.

Tai kad tais bendraisiais numeriais post.lt - skambuciu centras atsiiepia ir nieko jie nezino, nukreipia rasyti el pastu.. ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Noela @ 2021 04 28, 16:23)
Vietoj zodiako ženklo gali būti pakabukas su vardo pirma raide  mirksiukas.gif

Priklausomai kokio amziaus vaikas, saviske krikstyjau keliu metuku, kriksto mama padovanojo pakabuti su angeliuku, bet toks nei labai sventas, nei labai vaikiskas, labai graziai ziurisi, tik nzn kiek jis galejo kainuoti.. wub.gif
Atsakyti
QUOTE(ievakata @ 2021 04 28, 19:57)
Mano 11 metis  irgi pernai jau sakė nenešios, bet kai karšta buvo, apsiavė ir visai patiko, ir nešiojo, svarbu kad greit apsiaut galima būtų, palikit, pabandysit.

QUOTE(Žalia Rūta @ 2021 04 28, 20:40)
Tą patį norėjau rašyti, kad palikti, nes, jei bus karščiai, duosit ir nešios.
Šuntančios kojos nėra gerai, vis tik ne visada reikia vaikų klausyti, kartais ir tėvų  biggrin.gif

Uiii su sūnum - avinu ( horoskopas biggrin.gif ) kaip su pliku pešiotis biggrin.gif blogiausiu atveju jaunėlis po poros metų priaugs, be dičkio žinios užsakiau ir va, mamka, turėk ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ievakata @ 2021 04 28, 20:57)

O mano tas kleckas labai baskes mėgsta biggrin.gif basas varo, jam kojos turi būt plikos, be kojinių. O žiemą užtat gali varyt su plonyčiais kedais, nekenčia žieminių batų. Tai pas man tragedija kita, apaut žiemą biggrin.gif
Atsakyti
Mergaitės ar veepee.it siunčia į lietuva 4u.gif niekaip nerandu unsure.gif ar tik į Italiją 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(D'esire @ 2021 04 29, 09:32)
Mergaitės ar veepee.it siunčia į lietuva 4u.gif  niekaip nerandu unsure.gif  ar tik į Italiją 4u.gif

Nesiuncia nei vienas vepee i LT deja
Atsakyti
QUOTE(-Braskeele @ 2021 04 29, 06:46)
Nesiuncia nei vienas vepee i LT deja

Dėkui 4u.gif

Ten dabar geros namų kvapų cereria molla 1899 kainos, bet tikrisusiai dėl svorio neverta per tarpininkus siusti🤔
Atsakyti
Klausimas ar kada nors buna douglas nuolaidos cc kremams? Vieną noriu išmėginti :)
Atsakyti
Per kuriuos pervežėjus perkatė? Kur geriausios kainos 4u.gif

Kažkaip senai per juos bepirkusi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kriisti @ 2021 04 29, 10:33)
Klausimas ar kada nors buna douglas nuolaidos cc kremams? Vieną noriu išmėginti smile.gif

Na buna visokiu tu nuolaidu, bet kad butent CC kremam nesu macius, buna konkretaus gamintojo kosmetikai pvz. Nueikit ir paprasykit gal meginuku tures arba parduotuvej pasibandykit.
QUOTE(D'esire @ 2021 04 29, 10:33)
Per kuriuos pervežėjus perkatė? Kur geriausios kainos 4u.gif
Kažkaip senai per juos bepirkusi 4u.gif

Na as dabar paskutinius kelis siuntinius per Eshopa siunciaus, turejau gal 9€ kazkokiu lojalumo tasku, tai isnaudojau, nedaug gavos primoket, o siaip tai brangu per juos, tas pakuotes mokestis nervuoja bile kaip. Bet kad alternatyvu siai dienai nelabai matau, visur kainos panasios, arba nezinau...bet kazkaip paskutiniu metu ir nelabai perku ka, kai UK uzsidare supratau, kad pagrinde is ten pirkdavau visgi unsure.gif amazonas, asda, zalando lounge...gaila, jei su tais muitais neissispres
Atsakyti

Sveiki! Renku uzsakyma www.cocooncenter.com iki nemokamo siuntimo. Krepselius pasirinkus siuntima i Lietuva siusti jcvetkova@gmail.com

Vilnius

Atsakyti