Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(Sense @ 2021 04 27, 13:48)

O kur perkat dysonui aksesuarus? Jau mano sluoteles nusidevejusios,butu gerai pakeist.

Ebay
Atsakyti
Ar perkant iš sportsdirect.com reikia mokėti papildomus mokesčius?
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2021 04 27, 12:06)
Ar yra dar negavusių žiemos mėnesių siuntų per paštą?
Vakar vėl kosminę eilę prie Jeruzalės pašto mačiau.

Zodziu taip, is 3 zieminiu iherbo siuntu uz 2 man jau grazino babkes...bet vakar gavau i pasto dezute pranesima, kad gauta paprasta siunta, manau iherbas bigsmile.gif tik idomu kuris, ar seniausias ar svieziausias...

QUOTE(rufalija @ 2021 04 27, 14:08)
Pasidalinsiu savo patirtimi, kaip mano dukra ejo komunijos, taip pat gavo ivairiu pakabuku ir pan., bet nelabai ji ta vertini, ir dabar guli ir renka dulkes tie visi daiktai, taciau is kriksto tevu gavo Pandora apyranke su vienu karoliuku, tai iki siol labai megiamas papuosalas ir ivairioms progoms gauna karoliuka i kolekcija, tai tiek dukra, tiek as esu patenkinta sita praktiska dovana

Pritariu. Man tie dulkantys auksai...kryziukai su pakabukais...pati jau nepamenu kada nesiojau bent kokius auskarus auksinius, jau nekalbu apie visokius pakabukus, grandineles, kazkaip labiau visokios Pandoros ir Swarovskiai eina i trasa kasdienai. Tai as jau 4 desimti bebaigianti ponia, o ka kalbet apie vaikus, paaugliukes, 100 metu jom tas auksas, man tas gulejimas spintoj tai tas pats kas nieko negavimas dovanu biggrin.gif biggrin.gif

QUOTE(micefee @ 2021 04 27, 15:11)

Man tas sportdirectas apskritai kazkoks vienas didelis nesusipratimas...Pardu LT yra, bet internetines ne, kazkada cia kedus norejau pirkt (kai nedirbo dar fizines ju pardes) kai ismete shipa 16 euru, pagalvojau aciu, viso gero biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2021 04 27, 10:06)

Viską gavau, visas vasario mėn. Iherb 5 siuntas. Prieš gerą savaitę gavau lapuką, atseit pakartotiną. pirmo akyse neregėjau, nueinu į paštą, paduodu. Paštininkė suranda, klausiu, gal dar tokių dėžių turit, laukiu dar 4...kita paštininkė iš kito galo turimmm, matėmm...niu ir gerai pasikuitė ir visas dėžes atkapstė. Gulėjo n laiko pašte vien todėl, kad jokie lapukai nebuvo nešiojami. Atseit jos siuntas gauna iš muitinės ir dalina, bet daugiau nieko ir nedaro. o kadangi pritrūko vietos lentynoje, tai peržvelgė siuntas, kurių niekas neatsiima ir susimylėjo lapukus parašyti. sako, mes ir stebimės kodėl tų dėžių niekas neatsiima...
Papildyta:
QUOTE(micefee @ 2021 04 27, 13:11)

Neperku,nes kainos kai kurių daiktų labai nežymiai skiriasi nuo esančių fizinėse parduotuvėse. Tikiu, jei labai daug ko visko perki, bet siuntimas nemažas, tai kiek skaičiavau - neapsimoka.
Atsakyti
QUOTE(slitka @ 2021 04 27, 14:31)
Viską gavau, visas vasario mėn. Iherb 5 siuntas. Prieš gerą savaitę gavau lapuką, atseit pakartotiną. pirmo akyse neregėjau, nueinu į paštą, paduodu. Paštininkė suranda, klausiu, gal dar tokių dėžių turit, laukiu dar 4...kita paštininkė iš kito galo turimmm, matėmm...niu ir gerai pasikuitė ir visas dėžes atkapstė. Gulėjo n laiko pašte vien todėl, kad jokie lapukai nebuvo nešiojami. Atseit jos siuntas gauna iš muitinės ir dalina, bet daugiau nieko ir nedaro. o kadangi pritrūko vietos lentynoje, tai peržvelgė siuntas, kurių niekas neatsiima ir susimylėjo lapukus parašyti. sako, mes ir stebimės kodėl tų dėžių niekas neatsiima...

Kokios geros. As tai buvau paste,prasiau paieskot,skao neieskom,laukit lapuko.
O geriausia kai issiuncia i pastomata uz dvieju rajonu. Sako skambinkit i numeri ir skuskites. Nei ten prisiskambinai ir sar uzmokesi belenkiek muzikos pasiklausius.
Atsakyti

Ar kur nors įmanoma nusipirt fjallraven kanken kuprinę pigiau? Be pačios Švedijos  :D​ 

Atsakyti
QUOTE(irmante @ 2021 04 27, 13:15)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="JMD" data-cid="72820333" data-time="1619516563"><div><p>draudimas, arba dekit kas menesi i atidaryta spec saskaita po 10-15 eur, ir pamatysit, kai baigs mokykla, bus vaikui gyvenimo startui.

</p></div></blockquote><p></p><p>Mes sunui ir dukrai buvom investicinius draudimus atidare, tai sunui gavosi univero baigimo proga. Gavo 5000. Is pradziu mokejom po 100 lt., po to  29 lyg eur. </p><p>Dukrai baigsis kai 18 sueis. Bus panasi suma. </p><p></p><p>Sunus buvo patenkintas gaves. Aisku nuverteja, bet jei domiesi investicijomis, gali keisti kryptis, investuot. Mes senai atidare buvom, tai dar mokesciu lengvata susigrazindavom. </p><p>Man patarkit kiek kriksto mamai duot dovanu vestuviu proga krikstasuniui. As viena ji krikstijau, ne su vyru tipo, kad abu butume kriksto tevais. Vestuviu nebus, tik ceremonija. Galvoju ar uztektu 500  blush-anim-cl.gif</p><p></p>

As savo vaikui padariau. Kai bus 18, bus solidi suma. Ir kadangi sportina, dar padariau visokių jam papildomų draudinų nuo nelaimingų ir rizikų ir tt.
Atsakyti
QUOTE(-Braskeele @ 2021 04 27, 15:00)
Zodziu taip, is 3 zieminiu iherbo siuntu uz 2 man jau grazino babkes...bet vakar gavau i pasto dezute pranesima, kad gauta paprasta siunta, manau iherbas bigsmile.gif tik idomu kuris, ar seniausias ar svieziausias...
Pritariu. Man tie dulkantys auksai...kryziukai su pakabukais...pati jau nepamenu kada nesiojau bent kokius auskarus auksinius, jau nekalbu apie visokius pakabukus, grandineles, kazkaip labiau visokios Pandoros ir Swarovskiai eina i trasa kasdienai. Tai as jau 4 desimti bebaigianti ponia, o ka kalbet apie vaikus, paaugliukes, 100 metu jom tas auksas, man tas gulejimas spintoj tai tas pats kas nieko negavimas dovanu biggrin.gif  biggrin.gif
Man tas sportdirectas apskritai kazkoks vienas didelis nesusipratimas...Pardu LT yra, bet internetines ne, kazkada cia kedus norejau pirkt (kai nedirbo dar fizines ju pardes) kai ismete shipa 16 euru, pagalvojau aciu, viso gero biggrin.gif

Man vyras padovanojo bvglari auksinius. Tik daina nešioju. Swarovskiai dabar rūko biggrin.gif
Atsakyti

Sveiki! Pirma karta nezinodama uzsisakiau iherb per pasta be sekimo. Visos kitos su sekimu seniai gautos, uzsakinetos visos ta pacia diena. Tiesiog ziurejau kuris siuntimas pigesnis. Galima kreiptis i iherb, kad graxintu pinigus, ar naivisi tikrtis, kad dar gausiu siunta? Aciu

Atsakyti
QUOTE(fantik @ 2021 04 27, 18:13)
<p>Sveiki! Pirma karta nezinodama uzsisakiau iherb per pasta be sekimo. Visos kitos su sekimu seniai gautos, uzsakinetos visos ta pacia diena. Tiesiog ziurejau kuris siuntimas pigesnis. Galima kreiptis i iherb, kad graxintu pinigus, ar naivisi tikrtis, kad dar gausiu siunta? Aciu</p>

Galima. Man grazino jau uz 2 siuntas is 3, tai va ta trecia, paskutine uzsakyta (kovo 11) siandien paste atsiemiau...beje, ant siuntinio nurodyta mazesne verte nei reali, keliais doleriais, bet vis sis tas turint omeny ta 22€ riba.
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2021 04 27, 11:06)

Aš laukiu iš Ali ,nuo vasario mėn Lietuvoje 2 siuntinukai,jokiu žiniu. Iškėliau jau disputus, matysiu ar atiduos, nes pagal siuntimo nr rodo, kad Lietuvoje, tai kiniečiai vis dar siūlo laukti..
Atsakyti
QUOTE(laurita99as @ 2021 04 27, 17:13)
Aš laukiu iš Ali ,nuo vasario mėn Lietuvoje 2 siuntinukai,jokiu žiniu. Iškėliau jau disputus, matysiu ar atiduos, nes pagal siuntimo nr rodo, kad Lietuvoje, tai kiniečiai vis dar siūlo laukti..

Patikrinkit post.lt psl, gal rodo, kad pačiam pašte yra, tik pranešimo negaunate. Praeis laikas ir paštas atgal kiniečiui išsiųs.
Atsakyti