QUOTE(Žalia Rūta @ 2021 04 27, 12:06)
Ar yra dar negavusių žiemos mėnesių siuntų per paštą?
Vakar vėl
kosminę eilę prie Jeruzalės pašto mačiau.
Zodziu taip, is 3 zieminiu iherbo siuntu uz 2 man jau grazino babkes...bet vakar gavau i pasto dezute pranesima, kad gauta paprasta siunta, manau iherbas
tik idomu kuris, ar seniausias ar svieziausias...
QUOTE(rufalija @ 2021 04 27, 14:08)
Pasidalinsiu savo patirtimi, kaip mano dukra ejo komunijos, taip pat gavo ivairiu pakabuku ir pan., bet nelabai ji ta vertini, ir dabar guli ir renka dulkes tie visi daiktai, taciau is kriksto tevu gavo Pandora apyranke su vienu karoliuku, tai iki siol labai megiamas papuosalas ir ivairioms progoms gauna karoliuka i kolekcija, tai tiek dukra, tiek as esu patenkinta sita praktiska dovana
Pritariu. Man tie dulkantys auksai...kryziukai su pakabukais...pati jau nepamenu kada nesiojau bent kokius auskarus auksinius, jau nekalbu apie visokius pakabukus, grandineles, kazkaip labiau visokios Pandoros ir Swarovskiai eina i trasa kasdienai. Tai as jau 4 desimti bebaigianti ponia, o ka kalbet apie vaikus, paaugliukes, 100 metu jom tas auksas, man tas gulejimas spintoj tai tas pats kas nieko negavimas dovanu
QUOTE(micefee @ 2021 04 27, 15:11)
Ar perkant iš sportsdirect.com reikia mokėti papildomus mokesčius?
Man tas sportdirectas apskritai kazkoks vienas didelis nesusipratimas...Pardu LT yra, bet internetines ne, kazkada cia kedus norejau pirkt (kai nedirbo dar fizines ju pardes) kai ismete shipa 16 euru, pagalvojau aciu, viso gero