Gal žinot kokių puslapių ar žmonių, kurie gamina/prekiauja auksiniais dirbiniais?
Gal žinot kokių puslapių ar žmonių, kurie gamina/prekiauja auksiniais dirbiniais?
Labai puiki dovana.
Auksas visada yra gerai
Vakar vėl kosminę eilę prie Jeruzalės pašto mačiau.
draudimas, arba dekit kas menesi i atidaryta spec saskaita po 10-15 eur, ir pamatysit, kai baigs mokykla, bus vaikui gyvenimo startui.
Papildyta:
man asmeniskai tragedija. mano vaikui padovanojo auksine moneta. ka su ja daryt???? kokia jos prasme???? ir apskritai, komunija, reikia tam dovanu? Krikstateviai veda vaika doros ir tikejimo keliu, uz tai dovanu nereikia, pas mus kazkaip savotiskai iskreipta viskas
As. Vis laukiau laukiau, kol sužinojau, kad dalis mano siuntų išsiųstos atgal. Pašte triukšmą pakėliau, kad nei SMS, nei lapuko į dėžutę negavau, bet kas iš to....
Man tai visiškai nesiderina pirma komunija ir zodiako ženklai. Man rodos krikščionybė nepripažįsta šito skirstymo į zodiako ženklus pagal gimimo datą? Na aš netikinti, tai tiksliai nežinau, bet kažkaip nedera.
Papildyta:
man asmeniskai tragedija. mano vaikui padovanojo auksine moneta. ka su ja daryt???? kokia jos prasme???? ir apskritai, komunija, reikia tam dovanu? Krikstateviai veda vaika doros ir tikejimo keliu, uz tai dovanu nereikia, pas mus kazkaip savotiskai iskreipta viskas
Nu gi tradicijos Aš tai nesigilinu, man dzin.
O dėl pinigų - nuvertėja.. irgi ne kažką
Papildyta:
Viena prekė pirkta kovą - atėjo labai greitai, gavau laišką, kad balandžio 5 jau LT. Nu ir ką -nifiga neateina.
Apie žiemos - nekalbu... O jei ateis po liepos - tipo mokėsim mokesčius, nes pusmetį paštas pralaikė?
Pasidalinsiu savo patirtimi, kaip mano dukra ejo komunijos, taip pat gavo ivairiu pakabuku ir pan., bet nelabai ji ta vertini, ir dabar guli ir renka dulkes tie visi daiktai, taciau is kriksto tevu gavo Pandora apyranke su vienu karoliuku, tai iki siol labai megiamas papuosalas ir ivairioms progoms gauna karoliuka i kolekcija, tai tiek dukra, tiek as esu patenkinta sita praktiska dovana
draudimas, arba dekit kas menesi i atidaryta spec saskaita po 10-15 eur, ir pamatysit, kai baigs mokykla, bus vaikui gyvenimo startui.
Mes sunui ir dukrai buvom investicinius draudimus atidare, tai sunui gavosi univero baigimo proga. Gavo 5000. Is pradziu mokejom po 100 lt., po to 29 lyg eur.
Dukrai baigsis kai 18 sueis. Bus panasi suma.
Sunus buvo patenkintas gaves. Aisku nuverteja, bet jei domiesi investicijomis, gali keisti kryptis, investuot. Mes senai atidare buvom, tai dar mokesciu lengvata susigrazindavom.
Man patarkit kiek kriksto mamai duot dovanu vestuviu proga krikstasuniui. As viena ji krikstijau, ne su vyru tipo, kad abu butume kriksto tevais. Vestuviu nebus, tik ceremonija. Galvoju ar uztektu 500
Tai xiaomiu kaip ir dysonu skirtingos komplektacijos buna.
O kur perkat dysonui aksesuarus? Jau mano sluoteles nusidevejusios,butu gerai pakeist. Originalas Lt 30,laukti 3-4 savaites. Alie ismeta netinkamo dydzio.
Papildyta:
Dar 2 siuntiniu laukiu.