Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(Lux @ 2017 02 18, 09:47)
Turiu argano aliejų, ale tai reikia valandą su juo tupėti, vis nerandu laiko.

Su visom kaukėm reik po valandą tupėt. Aš sekmad vakarais darydavau. Argano aliejaus nemyliu. Kažkokie snargliai man plaukai pasidaro.
Papildyta:
QUOTE(D'esire @ 2017 02 18, 09:52)
Mergaites, gal kur uzmatet gera kaina umckalor arba influcid unsure.gif  o tai nespeju pirkti, 2 sav praeina ir vel kosuliai unsure.gif  blink.gif

Sonnen būdavo gera kaina. Nebėr?
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2017 02 18, 10:18)
Pabandykit Kiehls su aminorūgštim. Labai gražūs plaukai.

Pabandziau si - mano sviesintiems plaukams tiko, tik vat kaina Panoramoj nemaza. Gal is kazkur pigiau nei 30 eur uz 500 ml perkate? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2017 02 18, 09:11)
Su visom kaukėm reik po valandą tupėt. Aš sekmad vakarais darydavau. Argano aliejaus nemyliu. Kažkokie snargliai man plaukai pasidaro.
Papildyta:

Sonnen būdavo gera kaina. Nebėr?

Begu tikrinti, dekui 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(R-jazz @ 2017 02 18, 10:02)
Pasikartosiu, man Sebastian istaise visas bedas. Labai svelnus ir tuo paciu tirstas, minkstas...Daug esu isbandziusi, bet sitas man labiausiai patiko...Bet aisku nuo plauku tipo daug priklauso
https://www.cocosa.c...WJhc3RpYW4ifQ==

Atsakyti
QUOTE(jelenyte112 @ 2017 02 18, 10:15)
Pabandziau si - mano sviesintiems plaukams tiko, tik vat kaina Panoramoj nemaza. Gal is kazkur pigiau nei 30 eur uz 500 ml perkate?  ax.gif

Deja ne. Tenka pirkt už tiek. Tik aš juos keičiu. Perku mažesnį už 18€ vieną kart su aminorūgštim kitąsyk su ryžiais. Kad nepriprastų. Sako šampūnus reikia keisti.
Atsakyti
Sveiki,

Gal galite rekomenduodi kremą nuo saulės iš cocooncenter.

Lyg iš Avene kažkas gyrė
4u.gif atsakiusioms
Atsakyti
Gal kas perkat iš yoox? Ar norėtų jungtis siuntimui 10€ dalintis? ax.gif
Atsakyti
mergaitės, ar lt.ecco.com saugi pardotuvė? apsipirkau ir susimąsčiau blink.gif
Atsakyti
QUOTE(R-jazz @ 2017 02 17, 23:08)
<p>Sveikos mergaites:)</p><p>Kas perkat IT, ka vedate i "<span>Codice Fiscale". Daznoje ju parduotuveje reikalaujama uzpilddyti sia grafa, taciau kaip as suprantu, cia grynai zmogaus mokestinis kodas kazkoks? Kaip apeinate ji siusdamiesi per ESDW?</span></p>

Niekaip neapeinam.
Kartu su Eshopwedrop išsiaiškinome, kad čia asmeninis asmens kodas, kaip koks PVM. Dėl to daugelyje parduotuvių Italijos negalima apsipirkti verysad.gif
Papildyta:
QUOTE(D'esire @ 2017 02 18, 09:52)
Mergaites, gal kur uzmatet gera kaina umckalor arba influcid unsure.gif  o tai nespeju pirkti, 2 sav praeina ir vel kosuliai unsure.gif  blink.gif

Aš iš čia umckaloabo perku, siuntimas nuo 100 eur į LT nemokamas: https://my-apozone.d....pl?Sid=apozone
Atsakyti
[quote=Vi_ktorija,2017 02 18, 13:04]

Vi ktorija jei neklystu lyg Jus buvote užrodžiusi Avene apsauginį kremą nuo saulės iš cocooncenter?

Kokį? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rasamal @ 2017 02 18, 10:55)
Sveiki,

Gal galite rekomenduodi kremą nuo saulės iš cocooncenter.

Lyg iš Avene kažkas gyrė
4u.gif  atsakiusioms

Sis isbandytas,tikrai superinis. Tai pat labai fainas ir ju kremukas po deginimosi.
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2017 02 18, 11:44)
Deja ne. Tenka pirkt už tiek. Tik aš juos keičiu. Perku mažesnį už 18€ vieną kart su aminorūgštim kitąsyk su ryžiais. Kad nepriprastų. Sako šampūnus reikia keisti.

Gaila. As irgi kaitalioju sampunus, tik su kito gamintojo pigesniu ax.gif
Atsakyti