Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(-Braskeele @ 2021 04 09, 09:39)
Tai kas is tu nuolaidu, kai per musu tobula pasto darba negauni tu siuntu nuo gruodzio menesio... unsure.gif as 3 iherbo pirkiniu laukiu, tai kol kas aciu, tikrai nepirksiu nieko

Naujos ateina. O vat senos - ne.
____

Tai nuo liepos naikina lengvatą, ar dar pratęs?
Atsakyti
QUOTE(-Braskeele @ 2021 04 09, 08:39)
Tai kas is tu nuolaidu, kai per musu tobula pasto darba negauni tu siuntu nuo gruodzio menesio... unsure.gif as 3 iherbo pirkiniu laukiu, tai kol kas aciu, tikrai nepirksiu nieko

As kovo pradzioje uzsakiau is iherb, tai jau praeita sav gavau
Atsakyti
QUOTE(padraika22 @ 2021 04 09, 10:32)
As kovo pradzioje uzsakiau is iherb, tai jau praeita sav gavau

Čia visoms sausio siuntiniai užstrigę, matyt nuo viršaus ima, senieji dar guli. Dar turiu vilties...
Kam aktualu, iherbe su šio kremuku nemokamas siuntimas prisidėjus net ir sunkių prekių:
https://www.iherb.co...927qty1sid0&v=2

Gal žinot aboutyou.lt kokį koduką arba turit treninginių kelnių kuri užsipirkus, maniškiui jau iš suaugusiųjų reikia S dydžio ax.gif . Arba kur perkat tokiems peraugusiems paaugliams treningines kelnes? Kai mokyklos nėra, treningai į trasą eina...
Atsakyti
sveikos,

gal renakt kuri cocooncenter.com ? 4u.gif
Atsakyti
Kas perkat Martiderm kosmetika (pabandžiau ampules, noriu daugiau), gal pastebejot jaip dažnai Santediscount būna jai nuolaidos?smile.gif O gal kitur dar perkat?
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2021 04 09, 10:25)
Gal žinot aboutyou.lt kokį koduką arba turit treninginių kelnių kuri užsipirkus, maniškiui jau iš suaugusiųjų reikia S dydžio ax.gif . Arba kur perkat tokiems peraugusiems paaugliams treningines kelnes? Kai mokyklos nėra, treningai į trasą eina...

BT5LQA4R naujiems klientams 15%
Atsakyti
QUOTE(Užsispyrėlė @ 2021 04 09, 12:42)
Kas perkat Martiderm kosmetika (pabandžiau ampules, noriu daugiau), gal pastebejot jaip dažnai Santediscount būna jai nuolaidos?smile.gif O gal kitur dar perkat?

Ką bandėt? Aš vakar pirmą kartą pabandžiau ampoles mišriai, riebiai odai. Patiko.
Atsakyti
QUOTE(padraika22 @ 2021 04 09, 15:12)
Ką bandėt? Aš vakar pirmą kartą pabandžiau ampoles mišriai, riebiai odai. Patiko.

Ėmiau platinum naktines, o kokias jūs? Man reik ir mišriai:)
Draugė ėmė diamond, labai patenkinta, bet ten lyg sausai normaliai
Atsakyti
QUOTE(Užsispyrėlė @ 2021 04 09, 15:27)
Ėmiau platinum naktines, o kokias jūs? Man reik ir mišriai:)
Draugė ėmė diamond, labai patenkinta, bet ten lyg sausai normaliai

Mano the originals proteos liposome
https://www.senukai....les-10x2ml/f1gh
Atsakyti
Ar iš GAP-o paskutiniu metu gal kuri siuntėtės? Nebuvo mokesčių?
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2021 04 09, 10:25)
Čia visoms sausio siuntiniai užstrigę, matyt nuo viršaus ima, senieji dar guli. Dar turiu vilties...
Kam aktualu, iherbe su šio kremuku nemokamas siuntimas prisidėjus net ir sunkių prekių:
https://www.iherb.co...927qty1sid0&v=2

AGNE25 arba BEATRIC25
Atsakyti

Ar iš GAP-o paskutiniu metu gal kuri siuntėtės? Nebuvo mokesčių?

Siunčiausi prieš mėnesį, nebuvo mokesčių.

Atsakyti