Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(Žalia Rūta @ 2021 04 07, 20:59)
Šitas BIOCELL labai geras įrodymas, kai verslai sako - logistika kainuoja, maža rinka. Tas Valentis mano kieme beveik. O plec perkam Lenkijoj, kiti dar sumoka siuntimus ir dar nuo tos kainos užsidirba, ir pigiau gaunasi, nei LT vaistinėj. Tai normalu?  bash.gif

Yra ir valentis polska
Atsakyti

Sveikos, gal galit pasakyti, kaip su vaikiškų New Balance dydžiais? Ar tikrai jie taip mažinti ir reikia 2 dydžiais didesnių? 

Atsakyti
QUOTE(wanilla69 @ 2021 04 07, 22:36)
<p>Sveikos, gal galit pasakyti, kaip su vaikiškų New Balance dydžiais? Ar tikrai jie taip mažinti ir reikia 2 dydžiais didesnių? </p>

Pirkau 40, atitinka 39 (25 cm).
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2021 04 07, 19:59)
Šitas BIOCELL labai geras įrodymas, kai verslai sako - logistika kainuoja, maža rinka. Tas Valentis mano kieme beveik. O plec perkam Lenkijoj, kiti dar sumoka siuntimus ir dar nuo tos kainos užsidirba, ir pigiau gaunasi, nei LT vaistinėj. Tai normalu?  bash.gif

Garantuoju,kad jie Biocell atsiveža iš Lenkijos ir supakuoja į lietuviškas dėžutes. Todėl ir kaina didesnė, už atvežimą pripliusuoja. Esu dirbusi ten.Gaudavo krovinius iš lenkų ir perpildavo į buteliukus su lietuviškom etiketėm.
Atsakyti

ech, pramiegojau Biocell, nieko, po pusmecio gal vel gera kaina bus :D 

Atsakyti
QUOTE(minha @ 2021 04 08, 10:07)
<p>ech, pramiegojau Biocell, nieko, po pusmecio gal vel gera kaina bus biggrin.gif </p>

ir taip grazi dar biggrin.gif
Atsakyti

deja... deja... :D tie laikai nebegis :D 

Atsakyti

Pirkau 40, atitinka 39 (25 cm).

Ačiū  :4u:​ 

Atsakyti
Sveiki, lyg kažkas nesenai užsakynejo Xiaomi Roborock S5 Max. Užsinorėjau. 🙂
Gal galetume pasidalinti iš kur?
Atsakyti
iHerb papildoma nuolaida. vyrams Adam vitaminai šitos linijos, paudarc gera kaina gaunasi

We have a WEEKEND DEAL for you to share with everyone you know. Share 20% OFF the entire line of NOW Foods brand, plus an additional 5% off using your unique Rewards code NJK883 - a total of 25% OFF SAVINGS:

https://www.iherb.com/c/now-foods?
Atsakyti
QUOTE(*Julija* @ 2021 04 09, 09:03)
iHerb papildoma nuolaida. vyrams Adam vitaminai šitos linijos, paudarc gera kaina gaunasi

Tai kas is tu nuolaidu, kai per musu tobula pasto darba negauni tu siuntu nuo gruodzio menesio... unsure.gif as 3 iherbo pirkiniu laukiu, tai kol kas aciu, tikrai nepirksiu nieko
Atsakyti
QUOTE(-Braskeele @ 2021 04 09, 08:39)
Tai kas is tu nuolaidu, kai per musu tobula pasto darba negauni tu siuntu nuo gruodzio menesio... unsure.gif as 3 iherbo pirkiniu laukiu, tai kol kas aciu, tikrai nepirksiu nieko

aš penkių biggrin.gif nuo vasario biggrin.gif
Atsakyti