va kur atsidure visas biocell is lenkijos
https://www.skelbiu....aieska/biocell/
QUOTE(JMD @ 2021 04 07, 16:43)
Brac, o kame biznis kai po 20 parduoda?? As po 19 pirkau be shipo...minimum po 15 radau, bet duoda pvz 1 vnt pirkt...
QUOTE(-Braskeele @ 2021 04 07, 16:59)
Brac, o kame biznis kai po 20 parduoda?? As po 19 pirkau be shipo...minimum po 15 radau, bet duoda pvz 1 vnt pirkt...
as pirkau po 15,30 EUR gavos su siuntimu tiesioginiu. jei per nuomos adresa kokia 50 eurocentu pigiau.
QUOTE(JMD @ 2021 04 07, 16:43)
Mačiau ir aš. Nu ko ne biznis, jei po 25 parduodi
Papildyta:
QUOTE(JMD @ 2021 04 07, 17:21)
as pirkau po 15,30 EUR gavos su siuntimu tiesioginiu. jei per nuomos adresa kokia 50 eurocentu pigiau.
Tu man neatrašei AŽ
Mokėjai zlotais? Nes man eurais gavosi tikrai ne tokia kaina, kaip tikėjaus.
QUOTE(JMD @ 2021 04 07, 16:21)
15,23
bet as pirkau 1 zlotu brangiau nei Jūs iš melisos
Turiu klausimą. Ar darant pavedimą pvz. lenkams kai pateikia sąskaitos duomenis ir t.t,ar nuskaičiuojami kažkokie mokesčiai?
QUOTE(Loram @ 2021 04 07, 17:50)
Priklauso nuo banko kaip konvertuoja dar. Aš pirkau ne per LT banką.
Papildyta:
QUOTE(Neringiux @ 2021 04 07, 18:31)
Turiu klausimą. Ar darant pavedimą pvz. lenkams kai pateikia sąskaitos duomenis ir t.t,ar nuskaičiuojami kažkokie mokesčiai?
Valiutos konvertavimas
QUOTE(dangerele @ 2021 04 07, 09:36)
https://www.iherb.co...-oz-464-g/64902
Gal yra kas šitą geria. Aš parsisiunčiau bet nežinau kaip jį vartoti.
As sita visada siunčiuosi, ryte geriu, ant tusčio skrandžio, likus geram pusvalandžiui iki pusryčiu. Galima gerti ir praėjus 2 valandom po valgio. Samteli i drungną vandenį įberiu, išmaisau ir geriu. Skonis tikrai nebritkus. Ir 3 mėn geriu, 3 mėn. Darau pertrauka.
Papildyta:
QUOTE(dangerele @ 2021 04 07, 11:15)
Ačiū. O pasijuto kažkoks poveikis ?
Ne maęs klausėt, bet poveiki tikrai jaučiu. Plaukai žvilga, oda ne tokia sausa, mažiausias poveikis nagams. Pačioje pradžioje lyg mažiau lūžinėjo, lyg stipresni buvo, bet dabar žiūriu, kad situacija tokia pat su nagais kaip ir nieko negeriant.
QUOTE(Žalia Rūta @ 2021 04 07, 17:27)
Mačiau ir aš. Nu ko ne biznis, jei po 25 parduodi
Papildyta:
Tu man neatrašei AŽ
Papildyta:
Tu man neatrašei AŽ
Aš kai gavau tadien žinučių, vos spėjau atsakinėt ir dar darbų turėjau, tai paskui jau niekam nebeatsakinėjau. Sorry. Aš mokėjau zlotais.
Turesiu atliekama dezute to Biocell kolageno, galiu kazkam perleist, kaip ir minejau, man 20 gavosi dezute po 15 isslave verslininkes
Šitas BIOCELL labai geras įrodymas, kai verslai sako - logistika kainuoja, maža rinka. Tas Valentis mano kieme beveik. O plec perkam Lenkijoj, kiti dar sumoka siuntimus ir dar nuo tos kainos užsidirba, ir pigiau gaunasi, nei LT vaistinėj. Tai normalu?
QUOTE(slitka @ 2021 04 07, 17:46)
As sita visada siunčiuosi, ryte geriu, ant tusčio skrandžio, likus geram pusvalandžiui iki pusryčiu. Galima gerti ir praėjus 2 valandom po valgio. Samteli i drungną vandenį įberiu, išmaisau ir geriu. Skonis tikrai nebritkus. Ir 3 mėn geriu, 3 mėn. Darau pertrauka.
Papildyta:
Ne maęs klausėt, bet poveiki tikrai jaučiu. Plaukai žvilga, oda ne tokia sausa, mažiausias poveikis nagams. Pačioje pradžioje lyg mažiau lūžinėjo, lyg stipresni buvo, bet dabar žiūriu, kad situacija tokia pat su nagais kaip ir nieko negeriant.
Papildyta:
O man nagai greiciau pradejo augti. Bet popieriniai, kaip visada. Veido oda labai sausa. Tai ant to sausumo riebalas uzsidejo. Tokia ta nauda. Kojos, kaip buvo sausos, taip liko. Ant plauku nieko nepastebejau, nes ir taip problemu neturejau. Sanariams jokiu pokyciu.
O ne karta metuose 3men galima gerti situos visus kologenus?