kurios datos siunta atkeliavo?
QUOTE(Žalia Rūta @ 2021 03 30, 19:58)
Man pagaliau pramušė Gavau šiaudelius ir lapuką keliaut paštan Įdomu, kokio ilgio bus eilė
QUOTE(slitka @ 2021 03 31, 19:27)
Ali - vasario 1 d. Bet dar en laukiu.
Iherbas - kovo 8 d. Senesnio dar negavau.
__
O kas naujo dėl mokesčių po liepos 1 d.? Kažkur skaičiau, kad nukėlė? Nes turint omeny, kaip paštas moka susitvarkyti su naujovėmis, tai geriau net nebandyti siųsti iš viso.
QUOTE(Žalia Rūta @ 2021 03 31, 19:15)
Ali - vasario 1 d. Bet dar en laukiu.
__
O kas naujo dėl mokesčių po liepos 1 d.? Kažkur skaičiau, kad nukėlė? Nes turint omeny, kaip paštas moka susitvarkyti su naujovėmis, tai geriau net nebandyti siųsti iš viso.
__
Man ali po truputį eina, mažmožiai visokie, nelabai suku galvą. O vat iherbo labai laukiu
QUOTE(slitka @ 2021 04 02, 08:00)
Man ali po truputį eina, mažmožiai visokie, nelabai suku galvą. O vat iherbo labai laukiu
Aš irgi . Kur Rituals produkciją perkat?
Merginos, HM mokamas grąžinimas?
QUOTE(Dziugile @ 2021 04 02, 09:45)
<p>Sveiki,</p><p>Pamenu kažkada buvo kalbėta apie atopinį dermatitą? Tada nebuvo aktualu.
</p><p>Pasidalinkit, kas veiksminga? Bent pradžiai kol pakliūsim pas gydytoją. </p><p>Ačiū. </p>
</p><p>Pasidalinkit, kas veiksminga? Bent pradžiai kol pakliūsim pas gydytoją. </p><p>Ačiū. </p>
Mums labiausiai tiko ir dabar tinka Bioderm Atoderm linija.
Kitiems kitų prekių ženklų patinka.
Siūlau facebooke susirasti Egzemos mokyklos puslapį.
Pasiskaitysit info.
Anksčiau Egzemos mokykla Kairiūkščio gatvėj ligoninėj kursus nemokamai organizuodavo, mėginukų duodavo. Ir šiaip daug naudingos info.
https://m.facebook.com/EgzemosMokykla/
Mums labiausiai tiko ir dabar tinka Bioderm Atoderm linija.
Kitiems kitų prekių ženklų patinka.
Siūlau facebooke susirasti Egzemos mokyklos puslapį.
Pasiskaitysit info.
Anksčiau Egzemos mokykla Kairiūkščio gatvėj ligoninėj kursus nemokamai organizuodavo, mėginukų duodavo. Ir šiaip daug naudingos info.
https://m.facebook.com/EgzemosMokykla/
Ačiū labai, Viktorija
Kas nori BIOCELL, skambina 865236025, Bajorų kalvos. Man su konvertavimu gavosi po 17 Eur (nepirkau didelio kiekio)
PS: gyvenu šalia įmonės, kuri ir gamina juos. O siunčiam į Lenkijos... be komentarų.
QUOTE(mamiukas @ 2021 04 02, 15:06)
<p></p><blockquote class="ipsBlockquote" data-author="Žalia Rūta" data-cid="72807861" data-time="1617363248"><div><p>Kas nori BIOCELL, skambina 865236025, Bajorų kalvos. Man su konvertavimu gavosi po 17 Eur (nepirkau didelio kiekio)</p></div></blockquote><p>Sveiki, o kur pirkot? Man reikia vaistukų iš Lenkijos, galvoju kaip atsisiųsti 😃</p>
Ne manęs klausiate, bet aš pasakysiu - na, pilna tų vaistinių, susirandat ko norit, kur pigiausiai, jei siunčia į LT, perkat tiesiai, jei ne - naudojates vežėjų paslaugom - ESWD, atvyko.lt, pirklenkijoje.lt ir pan.
Beje iš Lenkijos nesu macius nemokamo siuntimo tiesiai į Lt, siuntimo kainos irgi nemažos, siuntimas per vežėjus yra pigesnis