Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(Auruma @ 2021 03 30, 13:25)
Aš šiandien gavau vieną siuntą, kur pašte nuo vasario pabaigos gulėjo. Tai gal pajudėjo?
Man buvo, kad užsakius iš PL, vis tiek siuntė iš Kinijos ir laukiau mėnesį. Gal su stambesniais daiktais kitaip.
P.S. galit duoti lempučių nuorodą?

mano iherbo siunta nuo vasario 14 guli verysad.gif Visumoje 5 siuntiniai pasiekę Vilnių, bet tyluma iš pašto, jau kantrybė visai išseko verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2021 03 30, 14:24)
Negaliu sau atleist, kad mokėjau EUR, o ne zlotais

Dėl kurso santykio? iš kurios pardės pirkot?
Atsakyti
Gal kas pasidalintumete BARBORA nuolaidos kodu? kur ju ieskoti? ACiu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(fruttys @ 2021 03 30, 19:29)
Gal kas pasidalintumete BARBORA nuolaidos kodu? kur ju ieskoti? ACiu 4u.gif

Man atrodo jų nebebūna. Bent jau aš nerandu. Plius jie paleido kažkokią savo kuponų akciją, reikia pirkti už kažkiek, tada duoda. “Apsipirkite 4 kartus ir sukaupkite 7% nuolaidą”. Pas mane taip rašo smile.gif per mėnesį laiko reik apsipirkt.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Carlin: 30 kovo 2021 - 19:51
QUOTE(slitka @ 2021 03 30, 17:04)
mano iherbo siunta nuo vasario 14 guli verysad.gif Visumoje 5 siuntiniai pasiekę Vilnių, bet tyluma iš pašto, jau kantrybė visai išseko verysad.gif

Man pagaliau pramušė biggrin.gif Gavau šiaudelius ir lapuką keliaut paštan biggrin.gif Įdomu, kokio ilgio bus eilė bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žalia Rūta: 30 kovo 2021 - 20:00
QUOTE(Carlin @ 2021 03 30, 21:49)
Man atrodo jų nebebūna. Bent jau aš nerandu. Plius jie paleido kažkokią savo kuponų akciją, reikia pirkti už kažkiek, tada duoda. “Apsipirkite 4 kartus ir sukaupkite 7% nuolaidą”. Pas mane taip rašo smile.gif per mėnesį laiko reik apsipirkt.

Aciu, supratau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(debesiuke:) @ 2021 03 30, 12:31)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="r@mke" data-cid="72806302" data-time="1617050390"><div><p>O ka perkat? Nes kazkuri Mergaite komentavo veterinares zodzius, kad pas raudona zona pagal erkiu paplitima, ir FR parduodami musuose per silpni , bet gal yra ten kokiu stipresniu vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p>Nors ir ne manęs klausėt smile.gif</p><p>Mes naudojam advantix lašiukus</p><p><a data-ipb='nomediaparse' href='https://www.cocooncenter.com/bayer-advantix-chien-moyen-10-a-25-kg-6-pipettes/12838.html'>https://www.cocooncenter.com/bayer-advantix-chien-moyen-10-a-25-kg-6-pipettes/12838.html</a></p><p>Prieš 2metus, kai neturėjau užsipirkus pirkau kikoj apie 11 eur už 1 ampulę. Čia pakuotėj 6vnt. Keturkojyje kažkiek pigiau nei Kikoj, bet vistiek cocoon pigiau smile.gif</p><p>Taip pat yra giriamų Foresto antkaklių, tik cocoon jie vadinasi Seresto. Buvau pirkus, veiklios medžiagos ir stiprumas, ir gamintojas tie patys kaip LT. Dėl antkaklių kainų skirtumo padigooglinkit, prieš kelis metus tikrai buvo pigiau, dabar nžn smile.gif</p>

ačiū už išsamų atsakyma 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2021 03 30, 19:58)
Man pagaliau pramušė biggrin.gif Gavau šiaudelius ir lapuką keliaut paštan biggrin.gif Įdomu, kokio ilgio bus eilė bigsmile.gif

O as ir galvoju kodel tos eiles kilometrines paste unsure.gif Iherb siuntu vaziavau 3 kartus, bet visvien eileje belenkokioje stovejau rolleyes.gif Ir is tikro dabar kai pagalvojau kiek daug paste siuntu, nes pas mus matosi viskas. Pilni stovai, ant zemes, ant stalu visu blink.gif
Atsakyti

O kur, kaip, kas kiek laiko lasinat siuos lasiukus? As ir juos pirkau. Pernai visada naudojom tebletes. Tikrai buvo veiksminga, bet siemet dar paprango, tai bandysim pigiau prasisukti, tikiuosi bus veiksminga biggrin.gif

Kas 3 savaites ant sprando ir ant nugaros virš uodegos :) kai kur rašo lašint kas 4 sav, bet tai galioja tik blusoms ir kai kurių rušių erkėms. Norint apsaugos nuo visų rūšių erkių reikia lašint kas 3sav.

Advantix netinka katėms, kažkur buvau skaičius, kad dėl to nenaudoti ir šunims kurie gyvena su katėmis.

Atsakyti

</p></div></blockquote><p>Kas 3 savaites ant sprando ir ant nugaros virš uodegos smile.gif kai kur rašo lašint kas 4 sav, bet tai galioja tik blusoms ir kai kurių rušių erkėms. Norint apsaugos nuo visų rūšių erkių reikia lašint kas 3sav.
</p><p>Advantix netinka katėms, kažkur buvau skaičius, kad dėl to nenaudoti ir šunims kurie gyvena su katėmis.</p>
[/quote]
Ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2021 03 30, 19:58)

N ava,liuks.
Siaudelius ir as gavau. O visi siuntinukai i pastomatus lpekspress ir omniva buvo. Tik viena nudrenge i kita rajona,tai nervuoja.
Atsakyti
Ar prisimenat kas, iki kada vynų kodas galioja ax.gif
Atsakyti