Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(anna86 @ 2017 02 17, 21:55)
Nu va... Sakau, kad labai i dividualu. smile.gif Kiekvienas savo turi atrasti. Šiaip mano plaukai yra sausi (garbanoti linkę sausėti). Tai priemonės milk shake itin pažeistiems plaukams labai tiko. Tačiau skirtos dažytiems plaukams - ne.
Užtat šiuo metu plaunu head&shoulders. Net kaukės beveik nereikia. Ir ko tik ten pridėta, nenoriu net pagalvot.  blink.gif

As dvi savaites niekaip iki pardes nesugebejau nueit ir nusipirkt tai ploviua su vaiko ta weleda kur is cocoono perkam. Ir kad grai buvo biggrin.gif plaukai blizga, purus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(<nemiga<pievoje< @ 2017 02 17, 22:17)
Mano tas pats prierašas buvo, bet šiandien gavau  4u.gif

O kas crocs atveze? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Lux @ 2017 02 17, 15:50)
Sakykit per kiek laiko nuo prekių išsiuntimo atgal yoox grąžina pinigus?

QUOTE(Lux @ 2017 02 17, 21:12)
Na pasakykit, a? Per kiek laiko yoox grąžina pinigus nuo prekių išsiuntimo jiems?

Aš sakyčiau, kad kaip tik palyginus greitai, visada pirmyn ar atgal nueina per 5 darbo dienas, gavę jie per porą dienų patvirtina ir pinigai įkrenta dar po kokių trijų darbo dienų. Man atrodo, greitai. Tiesa, buvo neseniai atvejis, kad grąžinau vienu metu dvi dėžes, vieną, kad gavo, patvirtino greitai ir pinigai įkrito, o antra matyt kažkur užsimetė, gerokai ilgiau laukiau. Bet čia toks vienas atvejis iš n kartų. Ir buvo turbūt sausio pradžioj per tuos prailgintus šventinių pirkimų grąžinimo terminus smile.gif
Atsakyti

Man pats geriausias gyvenime bandytas sampunas: Sebastian

Atsakyti
Sveikos. Renku zooplus.de užsakymą tik Vilniuje. Nemokamas siuntimas nuo 100€.
Laukiu až. Užsakymą darysiu savaitgalio gale.
Atsakyti
Noriu pirkti automobiline kedute is windeln. Gal kas pirko neseniai, ar viskas ten su jais tvarkoj? Nes lyg ir buvo kazkada temoj mineta, kad kazkas su jais turejo problemu unsure.gif Gal dar kartais koki papildoma nuolaidos koda galima ten panaudoti? rolleyes.gif
Atsakyti

Sveikos mergaites:)

Kas perkat IT, ka vedate i "Codice Fiscale". Daznoje ju parduotuveje reikalaujama uzpilddyti sia grafa, taciau kaip as suprantu, cia grynai zmogaus mokestinis kodas kazkoks? Kaip apeinate ji siusdamiesi per ESDW?

Atsakyti
QUOTE(Duti @ 2017 02 17, 16:16)
Permečiau kelis psl atgal, bet neradau - gal kas renka/rinks cocoocenter?
Per žiemos slogas išpurškiau jūros vandens atsargas  biggrin.gif

Ir as prisijungciau,bet nieks nerenka Vilniuj:(
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2017 02 17, 20:06)
1. Kur perkat geresnius sampunus ir tt? Sumasciau, kad noriu Keune isbandyti. Turiu tris plaukus, aj, daryk, neradares, 4 neuzauga niekaip.

2. Ar mazi garu aparaciukai islygina pvz bliuskutes?

Keune nera is tu geresniu.
Atsakyti
renku COCOONCENTER
Vilnius, Pašilaičiai. loramloram@gmail.com
Atsakyti
QUOTE(Loram @ 2017 02 18, 00:15)
renku COCOONCENTER
Vilnius, Pašilaičiai. loramloram@gmail.com

Gal kas patars jūros vandenį mažiems vaikučiams(1m), kad švelnaus purškimo būtų? Šiaip delmar izotonini naudojam, bet čia tokio nėr rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Duti @ 2017 02 17, 17:16)
[...]
Per žiemos slogas išpurškiau jūros vandens atsargas  biggrin.gif

Koki perkate? 4u.gif

QUOTE(Carlin @ 2017 02 17, 22:16)
Per 14 dienų nuo prekių gavimo. Bet paprastai apie 14 dienų nuo išsiuntimo.

O yoxx grazinimas nemokamas?

O kas del plauku prieziuros... pas mane sviesinti plaukai, priziuriu su prof. priemonemis Lisap wub.gif Ir sviesina man plaukus su Lisap dazais 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aaangelika: 18 vasario 2017 - 08:21