Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

Ačiū Sense, Neringiux 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2021 03 21, 20:17)
O aš robotuko ieškau, nežinau kokį pirkti, gal rekomenduotumėt kokius naudojat. Būna šlapio ir sauso valymo, nieko nenutuokiu kokį pirkti.

Ilgą laiką ieškojau sau roboto, perskaičiau daugybę atsiliepimų, išsinagrinėjau belenkiek robotų specifikacijų. Tai geriausi atsiliepimai ir vienas populiariausių XIAOMI Roborock S5 MAX. Per keletą dienų turėčiau gauti.
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2021 03 21, 20:17)
O aš robotuko ieškau, nežinau kokį pirkti, gal rekomenduotumėt kokius naudojat. Būna šlapio ir sauso valymo, nieko nenutuokiu kokį pirkti.

Mes turime Xiaomi, tik nepasakysi koks modelis. Tai man patinka, protingesnis už prieš tai turėtą Samsung (aišku šis senesnio modelio buvo). Turim gal ~1.5m.
Bet kiek teko susidurti man ir pažįstamiems, nepirkčiau pačio brangiausio. Mes turėjome prieš tai brangų Samsung, tai po 2.5m prasidėjo problemos, garantijos jau nebuvo, taisėm už savo pinigus, bet tik metus atlaikė ir reikėjo keisti.
Atsakyti
QUOTE(irmante @ 2021 03 22, 10:04)
<p>Aš pažiūriu youtube apžvalgas, lengviau išsirinkti.</p>
<p><a data-ipb='nomediaparse' href='https://www.youtube.com/watch?v=EF9wsJu3Mjc'>https://www.youtube.com/watch?v=EF9wsJu3Mjc</a></p>

Aš irgi šį video žiūrėjau ir nusprendžiau, kad reikia Bosh Mum 5 smile.gif . Aš dar norėjau ir stalviršio labai neapkrauti, tai Kenwood per didelis atrodė.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Auruma: 22 kovo 2021 - 10:12
Pirkau keliskart is amazono. Nustaciau varnele,kad pristatytu tik darbo dienomis,langelyje zinute kurjeriui,parasiau iki kurios h priimu siuntinius. Perku i vezeju adresus. Jau antras siuntinys rasoma,kad pristatys 21h vakaro. Siuntiniai nepigus,su pirmu baiges gerai,bet kaskart neramu,taip gaunas,kad prie duru tiesiog palieka?
Paprotinkit kur ten ka zymet,rasyt,kad nedarytu tokiu bajeriu amazonas rolleyes.gif
Atsakyti
Kur mergaitėms 9-10 metų perkate rūbus? Gal yra kokių mažiau žinomų internetinių parduotuvių 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Tutti @ 2021 03 22, 11:38)
Ilgą laiką ieškojau sau roboto, perskaičiau daugybę atsiliepimų, išsinagrinėjau belenkiek robotų specifikacijų. Tai geriausi atsiliepimai ir vienas populiariausių XIAOMI Roborock S5 MAX. Per keletą dienų turėčiau gauti.

Daugiau kaip pusmetį turiu XIAOMI. kol kas labai patenkinta ir siurbia , ir plauna, gal tik tylesnis galėtų būti, bet ne bėda įjungiu kai išeinu iš namų
Atsakyti
QUOTE(Tutti @ 2021 03 22, 09:38)

Turiu jau pusę metų, geriausias pirkinys, dirba kasdien, labai patenkinta
Atsakyti
QUOTE(evvva @ 2021 03 21, 13:55)
help.gif  Merginos , kokia jusu patirtis su COCOONCENTER , jeigu pristatymas apytiksliai rasomas  24-26 diena ar galetu atkeliauti anksciau nei parasyta 2 dienom  ? Labai laukiu vienos prekes ir man 24 diena vieliausiai reikalinga...ar yra vilties gaut ?    doh.gif  rolleyes.gif

man pask kart anks2iau 1 diena berods buvo
Papildyta:
noriu paklausti, kaip su portugalvineyards, ar normaliai atsiun2ia dabar, per kiek ma=daug laiko?
Atsakyti
QUOTE(gaikaSJ @ 2021 03 22, 22:28)

noriu paklausti, kaip su portugalvineyards, ar normaliai atsiun2ia dabar, per kiek ma=daug laiko?

gavau po 2 savaičių
Atsakyti
QUOTE(evvva @ 2021 03 21, 13:55)
help.gif  Merginos , kokia jusu patirtis su COCOONCENTER , jeigu pristatymas apytiksliai rasomas  24-26 diena ar galetu atkeliauti anksciau nei parasyta 2 dienom  ? Labai laukiu vienos prekes ir man 24 diena vieliausiai reikalinga...ar yra vilties gaut ?    doh.gif  rolleyes.gif

Nuo issiuntimo ateina per savaite.
Atsakyti
QUOTE(gaikaSJ @ 2021 03 22, 22:28)
man pask kart anks2iau 1 diena berods buvo
Papildyta:

kovo 11d. užsisakiau, rytoj sakė atveš 4u.gif
Atsakyti