Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(anna86 @ 2017 02 17, 20:38)
Iš prof. priemonių man milk shake labiau patiko nei keune. Tiek šampūnai, tiek maitinančios ir formavimo priemonės.
Bet plaukų dažai - keune man geriau.
Bet čia lb.individualu. nebandysit nežinosit.
Beje aš kurį laiką panaudoju prof.šampūnus, kurį laiką head&shouldrs.

O man Milk shake visai nepatiko ir netiko. Turėjau šampūną, kaukę, putas. Tai su kauke dar dar, bet be jos tai visiški šiaudai, nors naudojau ir kondicionierių.

Šiuo metu naudoju šį: http://m.eu.feeluniq...l-Shampoo-400ml
Visai patinka, plaukai nėra išsausėja. Jaučiu pirksiu dar sykį.
Atsakyti
Na pasakykit, a? Per kiek laiko yoox grąžina pinigus nuo prekių išsiuntimo jiems?
Atsakyti
Gal kas perka is Ventes Pablosky batukus ir priimtu i kompanija? Vilnius
Atsakyti
QUOTE(Lux @ 2017 02 17, 21:12)
Na pasakykit, a? Per kiek laiko yoox grąžina pinigus nuo prekių išsiuntimo jiems?

Blyn ilgokai. Kokias 3 sav ar ilgiau laukiau. Viens dalyks iki jų ėjo ilgiau nej savaitę.

Žėkit, kas myli swarovskius. Ma rodos čia geriau nei iš usa

https://www.brands4f...-outlet/6021567
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JMD: 17 vasario 2017 - 21:16

Per 14 dienų nuo prekių gavimo. Bet paprastai apie 14 dienų nuo išsiuntimo.
Atsakyti
QUOTE(zittute @ 2017 02 17, 19:25)
merginos, o kaip suprasti, as irgi crocs cia pigius uzrodytus pirkau, ir va matau acounte dviprasmiska info (issiusta, kad neissiusta  unsure.gif  ):

Order Number: 01468736CEU
Date Ordered: 11/02/2017
Order Status: Order Shipped: 12/02/2017
Track Shipment: Order has not yet shipped
Return(s): No returns

ar yra kam dar neisiunte vasario 11 d uzsakymo crocs?

Mano tas pats prierašas buvo, bet šiandien gavau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2017 02 17, 22:15)
Blyn ilgokai. Kokias 3 sav ar ilgiau laukiau. Viens dalyks iki jų ėjo ilgiau nej savaitę.

Ačiū, lauksiu...
Atsakyti
QUOTE(Carlin @ 2017 02 17, 21:16)
Per 14 dienų nuo prekių gavimo. Bet paprastai apie 14 dienų nuo išsiuntimo.

Aš laukiau tikrai daug ilgiau.
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2017 02 17, 20:06)
1. Kur perkat geresnius sampunus ir tt? Sumasciau, kad noriu Keune isbandyti. Turiu tris plaukus, aj, daryk, neradares, 4 neuzauga niekaip.

2. Ar mazi garu aparaciukai islygina pvz bliuskutes?

nioxin geri sampunai. galite ieskoti geru kainu, o galite kirpejos. Nes juos paradvineja dabar prie homosapiens zirmunuose, zodziu prie banginio . Tai ten gaunasi gan nebloga kaina
Atsakyti
QUOTE(bbiitute @ 2017 02 17, 17:20)
Moterytes kokia skaitosi gera kaina Babybjorn  gultuko  hmm.gif
Pamenu kazkada masiskai pirkot  biggrin.gif  ale nereikejo  tongue.gif
Pasigirsiu kad viena is sopomaniu teko sutikti ant kalno slidinejant  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  ir is kur zmogus prigavo  kad as bbiitute  ax.gif  ogi is striukiu  thumbup.gif  kazkada masiskai pirkom  yahoo.gif  biggrin.gif  ax.gif

Is windeln,kai dar buvo nemokamas siuntimas,gavosi 86 e. smile.gif
Atsakyti

man grazino gan greitai , apie 8 dienas .
Atsakyti
QUOTE(Carlin @ 2017 02 17, 21:11)
O man Milk shake visai nepatiko ir netiko. Turėjau šampūną, kaukę, putas. Tai su kauke dar dar, bet be jos tai visiški šiaudai, nors naudojau ir kondicionierių.

Šiuo metu naudoju šį: http://m.eu.feeluniq...l-Shampoo-400ml
Visai patinka, plaukai nėra išsausėja. Jaučiu pirksiu dar sykį.

Nu va... Sakau, kad labai i dividualu. smile.gif Kiekvienas savo turi atrasti. Šiaip mano plaukai yra sausi (garbanoti linkę sausėti). Tai priemonės milk shake itin pažeistiems plaukams labai tiko. Tačiau skirtos dažytiems plaukams - ne.
Užtat šiuo metu plaunu head&shoulders. Net kaukės beveik nereikia. Ir ko tik ten pridėta, nenoriu net pagalvot. blink.gif
Atsakyti