QUOTE(Žalia Rūta @ 2021 03 19, 17:23)
https://www.delfi.lt...o.d?id=86741841
Tačiau dėl skirtingų priežasčių iššūkių vis dar kyla skirstant neregistruotus laiškus bei iš užsienio atkeliaujančias siuntas.
Tai čia mūsų iherbai ir alikai
Tačiau dėl skirtingų priežasčių iššūkių vis dar kyla skirstant neregistruotus laiškus bei iš užsienio atkeliaujančias siuntas.
Tai čia mūsų iherbai ir alikai
Vasario 22 pirkau 2 siuntinius is Iherbo, 10 min skirtumu, viena gavau 03 16, o del kito tyla. Tureciau nesinervint, nes kaip suprantu, dar senesniu nesat gave ?
QUOTE(r@mke @ 2021 03 20, 13:35)
Vasario 22 pirkau 2 siuntinius is Iherbo, 10 min skirtumu, viena gavau 03 16, o del kito tyla. Tureciau nesinervint, nes kaip suprantu, dar senesniu nesat gave ?
Mano pilnas LP nuo vasario pradžios - nieko negaunu.
QUOTE(D'esire @ 2021 03 19, 19:37)
Mergaitės, gal galit parekomenduoti kokių įdomesnių, bet paprastų žaidimų, tokių kaip pvz uno
Mums visai patinka Vabalu diskoteka, tik pradzioj pavargom kol supratom taisykles
ir dar turiu pasizymejus rekomendacija - Bebru gauja, bet apie ka jis negaliu pakomentuoti
Dėkui, mergaitės, už žaidimų rekomendacijas
Turiu dar vieną klausimą, dėl kitokių žaidimu kuri geriau rinktis: play station, nintendo ar x box? Domintu, kad būtų žaidimai su judediu, o ne tie, kur sėdėt vien su pulteliu
Ir dar, kaip manote, nuo kokio amžiaus, jau būtų galima tokį žaidimą vaikui dovanot nes mes vis tempėm ir nepirkom, bet galvoju gal jau galima būtu
Turiu dar vieną klausimą, dėl kitokių žaidimu kuri geriau rinktis: play station, nintendo ar x box? Domintu, kad būtų žaidimai su judediu, o ne tie, kur sėdėt vien su pulteliu
Ir dar, kaip manote, nuo kokio amžiaus, jau būtų galima tokį žaidimą vaikui dovanot nes mes vis tempėm ir nepirkom, bet galvoju gal jau galima būtu
QUOTE(r@mke @ 2021 03 20, 12:35)
Na nervintis yra priezastis, nes yra tikimybe del nuostabaus LT pasto, siuntiniai gali ir nepasiekt gavejo
Papildyta:
Renku is https://www.cocooncenter.com/
Daug nuolaidu
Perkant 3 SVR produktus 30 proc. nuolaida
https://www.cocoonce...arques/svr.html
Perkant 3 Avene produktus 15 proc. nuolaida
https://www.cocoonce...-cleanance.html
Vilnius. Siunciu
Prašau atsidaryti mano įdėtą parduotuvės nuorodą, ne kokį co.uk, ne fr. Prašau ne ranka kainas rašyti, ne nuorodas siųsti, ne printscreenus ar dar kaip besugalvotumėtė.
Atsidarius mano nurodytą parduotuvės adresą, prekes įdeti i krepšelį, nusistatyti šalį LT ir tik tuomet nukopijuoti. Laiško antraštėje parašyti cocoon/miestas/nickas. Laiške nurodykite ar reikės siųsti
Krepšelio kopiją siųsti paštu senseshopping eta gmail . com
P.S. Aš atsidarau prekę ir dedu į krepšį, kokią kainą matau. Nebegaišiu laiko perklausdinėdama. Jei jus matote kitokią kainą, nes nesilaikėte nurodymų, pretenzijų nepriimu. Gerbkime savo ir kitų laiką. Dėkoju.
QUOTE(D'esire @ 2021 03 20, 14:31)
Mano sūnus 10m gimtadienio proga prašė pinigų ir nusipirko playstation. Na jam svarbiausia fortnite žaisti. Nors iš pradžių galvojo xbox'ą pirkti ir tada būtų galima kinect'ą pasijungti. Bet dabar dar metai nepraėjo ir labiau norėtų su PC žaisti.
QUOTE(Auruma @ 2021 03 20, 16:58)
Mano sūnus 10m gimtadienio proga prašė pinigų ir nusipirko playstation. Na jam svarbiausia fortnite žaisti. Nors iš pradžių galvojo xbox'ą pirkti ir tada būtų galima kinect'ą pasijungti. Bet dabar dar metai nepraėjo ir labiau norėtų su PC žaisti.
Oi kaip viskas sudetinga🙈😅
QUOTE(D'esire @ 2021 03 20, 13:31)
11 metų gimtadienio proga sūnui pirkom playstation. Yra ir žaidimai su judesio pulteliais. Rinktis PS, o ne xbox mums rekomendavo turėję ir tą ir tą.
Prieš perkant jau susitarėm, kad pirksim žaidimus tik pagal gamintojo rekomenduojamą amžių ir be muštynių.
Fortnite pvz. yra net nemokamas. Bet aš jį uždraudus, nes jis super įtraukiantis vaikus, jau net nekalbant kad ten vien smurtas.
Apie judesio žaidimus nieko negaliu pasakyt, nes neturim. Bet ir man jau turbūt reiktų kokį susirasti ir pajudėti
QUOTE(saldu @ 2021 03 20, 23:27)
11 metų gimtadienio proga sūnui pirkom playstation. Yra ir žaidimai su judesio pulteliais. Rinktis PS, o ne xbox mums rekomendavo turėję ir tą ir tą.
Prieš perkant jau susitarėm, kad pirksim žaidimus tik pagal gamintojo rekomenduojamą amžių ir be muštynių.
Fortnite pvz. yra net nemokamas. Bet aš jį uždraudus, nes jis super įtraukiantis vaikus, jau net nekalbant kad ten vien smurtas.
Apie judesio žaidimus nieko negaliu pasakyt, nes neturim. Bet ir man jau turbūt reiktų kokį susirasti ir pajudėti
Playstation'e papildomai kamera perkama jei nori kinetinių žaidimų. O bet tačiau iš tų žaidimų tik Just Dance yra.
Jei teisingai suvedamas ir priskiriamas vartotojas, jam priskiriamas teisingas amžius, tai ir neleis žaisti tų žaidimų, kurie ir nepriklauso pagal amžiaus grupes. Fortnite daug kas iš draugų žaidžia, maniškiai irgi žaisdavo, bet dabar kadangi nėra 12 metų, tai jau nebegali
QUOTE(D'esire @ 2021 03 20, 13:31)
Mes turim xboxą. Žaidimų yra įvairaus amžiaus vaikams ir suaugusiems. Žaidžia boulingą,tai būnam nusikalę,šlapi-savotiška treniruotė😆,aš pasileidžiu zumbą-šoku, dar gaunu velnių iš žaidimo,kad ne taip ką padarau🤦, yra begalė judesio žaidimų,anksčiau sūnus pasikviesdavo draugus ir žaisdavo kartu. Tai su lanku šaudydavo,tai baseine plaukia,kuris greičiau, tai skyles be baseine lopo-rankom turi kuo greičiau uždengti,kad "nepaskęstų"...
Pirkom kai dukrai buvo gal 10 metų,sūnus į mokyklą dar nėjo,bet irgi žaidė.