Man nuo vasario 23 ir 24 d. Vokietijoje užstrigusios dvi siuntos- vynų ir Violey. Skambinau Itellai, tai sakė jie dar neperėmė, siuntos vėluoja. Bet tai jau tokie vėlavimai..
QUOTE(madmuazele @ 2021 03 07, 20:21)
Man nuo vasario 23 ir 24 d. Vokietijoje užstrigusios dvi siuntos- vynų ir Violey. Skambinau Itellai, tai sakė jie dar neperėmė, siuntos vėluoja. Bet tai jau tokie vėlavimai..
Kas ten darosi Vokietijoj? Mano darbinė siunta irgi stovi jų muitinėj, jau sienom lipu
QUOTE(Žalia Rūta @ 2021 03 07, 21:59)
Kas ten darosi Vokietijoj? Mano darbinė siunta irgi stovi jų muitinėj, jau sienom lipu
Pas mane tas pats, viską, ką pirkau vasarį, visos siuntos užstrigę Vokietijoj
QUOTE(Dziugile @ 2021 03 07, 17:15)
Laukit dar. Daug kartų pirkau po Naujų, tai labai vėluoja uniqlo. Kai rodo pristatymo dieną, tai kokios 7 ir daugiau dienų vėliau pristato. Tai kitą savaitę, manau, gausit Aš vienos laukiu, kurią turėjo pristatyti kovo 1 d. Radefelde nuo 24d.
Gavau šiandien pranešimą atsiimti siuntą iš Itelios , nors dhl rašo bile ką. Pasirodo reikė tik kantrybės
QUOTE(Žalia Rūta @ 2021 03 07, 22:59)
karantinas
QUOTE(JMD @ 2021 03 08, 12:06)
karantinas
Tipo nedirba? Labai sulėtintom apsukom?
Nes man pardavėjai rašė:
as the customs clearance need 2 working days , and the Mention ark cabinet need 5-7 working days .
and I have also asked , it will need 3-5 working days for the UPS to take over the goods.
Ir čia lygiai po mėnesio, kol pasiekė Vokietiją. O čia jau nuo vasario 24 marinuojasi Vokietijoj. Tai kažkaip irgi viršija visus limitus.
QUOTE(Žalia Rūta @ 2021 03 08, 11:10)
Tipo nedirba? Labai sulėtintom apsukom?
Nes man pardavėjai rašė:
as the customs clearance need 2 working days , and the Mention ark cabinet need 5-7 working days .
and I have also asked , it will need 3-5 working days for the UPS to take over the goods.
Ir čia lygiai po mėnesio, kol pasiekė Vokietiją. O čia jau nuo vasario 24 marinuojasi Vokietijoj. Tai kažkaip irgi viršija visus limitus.
Nes man pardavėjai rašė:
pas juos ten viskas vezlio greiciu dabar. uniqlo ir man siunte kone menesi. pavargau laukt
Ar atskiros temos Iherb nebėr? Ar aš tik nerandu
QUOTE(boruzhe @ 2021 03 08, 13:55)
Ar atskiros temos Iherb nebėr? Ar aš tik nerandu
https://www.supermam...?...96&st=18624
IHERBE nemažai kam 20 off.
Šitas man numažino shippingą https://www.iherb.co...dy_product_link
Šitas man numažino shippingą https://www.iherb.co...dy_product_link
QUOTE(Žalia Rūta @ 2021 03 08, 13:13)
Šitas mačiau. Bet čia senos. O naujų nieko nematau.
Nieks nerizikuojat siųstis už didesnę sumą iš Iherb? Svarstau rizikuot ar ne su didesne suma
QUOTE(boruzhe @ 2021 03 08, 17:13)
Šitas mačiau. Bet čia senos. O naujų nieko nematau.
Nieks nerizikuojat siųstis už didesnę sumą iš Iherb? Svarstau rizikuot ar ne su didesne suma
Uzdes muita. Nerizikuokite..