Moterytes kokia skaitosi gera kaina Babybjorn gultuko
Pamenu kazkada masiskai pirkot ale nereikejo
Pasigirsiu kad viena is sopomaniu teko sutikti ant kalno slidinejant ir is kur zmogus prigavo kad as bbiitute ogi is striukiu kazkada masiskai pirkom
QUOTE(R-jazz @ 2017 02 17, 15:06)
pirkau ventes Pablovskius, jei kas nori...gali jungtis, padarysiu papildyma. Tik Vilnius (Ozas, Siemens arena)...
Aš vis į vienus žiūriu. Labai reiktų uždaro tipo basučių su uždaru kulnu. Ar jų basutės nebus labai jau siauroms kojytėms?
QUOTE(JMD @ 2017 02 17, 16:02)
ir as taip pat padariau. bet man atrodo kad gausim tik antradieni. kazkaip taip. praejusi karta irgi taip buvo. bet gavau tik antrad. bet man si karta nuskilo. vakar ryte pristate i de, vakare isvare i lt, o sian jau LT
Pas mane tas pats sekasiS
Sakykit per kiek laiko nuo prekių išsiuntimo atgal yoox grąžina pinigus?
QUOTE(Lux @ 2017 02 17, 15:31)
Pas mane tas pats sekasiS
Man tas l aktualu. Nes jei netiks tada spėsiu grąžint.
QUOTE(zittute @ 2017 02 17, 16:18)
merginos, noriu padeti draugams nupirkti cybex kedute, tik jiems reikia nuo 9-36 kg. Ir nori su tuo galvos atlenkimo triju poziciju atlosiuku (kur apsauga miegant nuo svirimo i prieki). Kiek ziurim, tai tiktu tik cybex pallas m fix. Ja pigiausiai Lenkijoj uz 222 eur randu. Gal sakau Viktorija dar pigiau galetu padeti surasti
As tokia pat pirkau windeln, užtaikiau apie 140 buvo
Paziuriu as Timberlandus Ventej,bet nu kazkaip kainos nestebuklas man visai...
QUOTE(-Braskeele @ 2017 02 17, 16:05)
Paziuriu as Timberlandus Ventej,bet nu kazkaip kainos nestebuklas man visai...
Man tai žiaurios.
Permečiau kelis psl atgal, bet neradau - gal kas renka/rinks cocoocenter?
Per žiemos slogas išpurškiau jūros vandens atsargas
Per žiemos slogas išpurškiau jūros vandens atsargas
Gal kas ką girdėjo apie Huran shoes? Žiūriu, show room pardavinėja. Visai panašūs į Pablosky, tik už pigiau.
QUOTE(juvile @ 2017 02 17, 16:05)
As tokia pat pirkau windeln, užtaikiau apie 140 buvo
Ar tikrai Cybex Pallas m fix pirkote už 140?
Nes visur kainos plius minus 200 eur
https://www.baby-wal...=produktportale
Papildyta:
QUOTE(por-for @ 2017 02 17, 15:29)
Aš vis į vienus žiūriu. Labai reiktų uždaro tipo basučių su uždaru kulnu. Ar jų basutės nebus labai jau siauroms kojytėms?
Jų basutės tikrai platesnei kojytei.