Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(-Braskeele @ 2021 02 11, 22:43)
O kainas matet? Man tai atsoko noras...ne tokiom kainom George pirkdavau, uz vaikiska dzemperiuka 12-13€ nemokesiu, kai po 5-7€ mokedavau, ir pasirinkimas man rodos skurdesnis nei UK...

O kokie kiti variantai? As paskaiciavau, kad neapsimoka per ESWD, nes reikia tik uz 18 svaru pirkti, kad nereiketu muitu moketi, o cia gausis per viena karta pirkti vos kelis rubelius. Tada uz pristatyma iki ju 4 svarus, dar uz kiekviena deze po 1,60, uz svori.

Tada jau NEXT europinio tiesiogiai labiau apsimoka pirkti, nes lengva pririnkti nemokamam pristatymui ir rubeliai kai kurie man tikrai grazesni ir kokybiskesni atrodo, pvz. vaikiskas apatinis trikotazas, ypac pizamos.

Next kokybe juk geresne nei George? Ar mazdaug vienoda?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ramona18: 12 vasario 2021 - 12:48
QUOTE(Ramona18 @ 2021 02 12, 13:46)
O kokie kiti variantai? As paskaiciavau, kad neapsimoka per ESWD, nes reikia tik uz 18 svaru pirkti,  kad nereiketu muitu moketi, o cia gausis per viena karta pirkti vos kelis rubelius. Tada uz pristatyma iki ju 4 svarus, dar uz kiekviena deze po 1,60, uz svori.

Tada jau  NEXT europinio tiesiogiai labiau apsimoka pirkti, nes lengva pririnkti nemokamam pristatymui ir rubeliai kai kurie man tikrai grazesni ir kokybiskesni atrodo, pvz. vaikiskas apatinis trikotazas, ypac pizamos.

Next kokybiškesni 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramona18 @ 2021 02 12, 13:46)
O kokie kiti variantai? As paskaiciavau, kad neapsimoka per ESWD, nes reikia tik uz 18 svaru pirkti,  kad nereiketu muitu moketi, o cia gausis per viena karta pirkti vos kelis rubelius. Tada uz pristatyma iki ju 4 svarus, dar uz kiekviena deze po 1,60, uz svori.

Tada jau  NEXT europinio tiesiogiai labiau apsimoka pirkti, nes lengva pririnkti nemokamam pristatymui ir rubeliai kai kurie man tikrai grazesni ir kokybiskesni atrodo, pvz. vaikiskas apatinis trikotazas, ypac pizamos.

As tikrai tokiom kainos George nepirksiu:) Next su George nera ka lygint, George mazdaug Pepco lygio, tad geriau i Pepco nueit ir nusipirkt.
Atsakyti
QUOTE(lola.lola @ 2021 02 11, 17:50)
4u.gif
Gal žinote, kut galima pasidairyti viengulėms lovoms (plotis 90) užklotų? Noriu medvilninių, ilgis 200-220 cm, plotis 100-120 cm. Ką bežiūriu - visos plačios.

Aš pirkau dvigulį užklotą iš pigu.lt ir nešiau siuvėjai, kad perkirptų per pusę ir atsiūtų ax.gif Man dviejų reikėjo po 100cm pločio. Kitokio varianto neradau.
Atsakyti
QUOTE(-Braskeele @ 2021 02 12, 18:30)
As tikrai tokiom kainos George nepirksiu:) Next su George nera ka lygint, George mazdaug Pepco lygio, tad geriau i Pepco nueit ir nusipirkt.

Įlindau į tą george. Man ten viskas normaliai. Žiūrėjau mokyklinius rūbus, nes man bėda kai reik kūdam ir aukštam. Kainos tos pačios 🤔
Atsakyti
QUOTE(Ritatulia @ 2021 02 12, 18:15)
<div> </div>
<div><a data-ipb='nomediaparse' href='https://invite.bestsecret.com/VPG-HSY-3J4?c=lt&utm_campaign=app_invitation&utm_medium=app&utm_source=invitation&utm_content=registration'>https://invite.bestsecret.com/VPG-HSY-3J4?c=lt&utm_campaign=app_invitation&utm_medium=app&utm_source=invitation&utm_content=registration</a></div>

Sveiki. Neina jums zinutes issiusti. Atsiuskite pakvietima prašau
trolpandora@gmail.com
Aciu
Atsakyti
Dėliojuos vynus, su raudonais viskas tvarkoj, šampės 3 skirtingus įsimečiau, o kokius baltus perkat. Šiaip aš raudonus geriu, bet kartais turiu tokių svečių, kur dantis taupo ir tik baltą geria. Gal rekomenduotumėt ax.gif .
Atsakyti
QUOTE(Ramona18 @ 2021 02 12, 12:46)

Nemėgstu next, vien dėl nesąmoningo puslapio. Einu į clearance, susidedu filtrus ir 8 iš 10 prekių mano reikiamas dydis SOLD out blink.gif
------
Klausimas, ar uniqlo būna kokių kodukų ar pan. ne iš sale prekėm? Ir kaip vyriški dydžiai? Atitinka? Ačiū 🎈
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saldu: 13 vasario 2021 - 07:57

Nemėgstu next, vien dėl nesąmoningo puslapio. Einu į clearance, susidedu filtrus ir 8 iš 10 prekių mano reikiamas dydis SOLD out blink.gif
------
Klausimas, ar uniqlo būna kokių kodukų ar pan. ne iš sale prekėm? Ir kaip vyriški dydžiai? Atitinka? Ačiū 🎈

Nesu mačius, kad būtų uniqlo nuolaidos kodų nei EU, nei USA puslapyje. 

Vyrui esu pirkus kelias polo maikutes ir ilgom rankovėm maikutę, tai tiko L dydis (184 cm, apie 92 kg). Su kelnėm bijojau rizikuot, nes nemėgsta jis nesimatavęs pirkt. 

Atsakyti
QUOTE(-Braskeele @ 2021 02 12, 18:30)

Nu nezinau, pepco su george man diena ir naktis. Pepco kelnes lygioj vietoj plysta po keliu skalbimu. Is dziovykles istrauki, kaip is uzpakalio, net islygint neina. . George, visas kelnes, dzemperius isauga. Ir dar kitiems atiduodu. Perku sudetis, kad butu geriausia. Turejau keleta kelniu, kurios pasiburbulavo, tai su ta sudetim nebeperku
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2021 02 13, 00:34)
Dėliojuos vynus, su raudonais viskas tvarkoj, šampės 3 skirtingus įsimečiau, o kokius baltus perkat. Šiaip aš raudonus geriu, bet kartais turiu tokių svečių, kur dantis taupo ir tik baltą geria. Gal rekomenduotumėt ax.gif .

Siaudeli duok biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ainyte @ 2021 02 13, 10:34)
Nu nezinau, pepco su george man diena ir naktis. Pepco kelnes lygioj vietoj plysta po keliu skalbimu. Is dziovykles istrauki, kaip is uzpakalio, net islygint neina. . George, visas kelnes, dzemperius isauga. Ir dar kitiems atiduodu. Perku sudetis, kad butu geriausia. Turejau keleta kelniu, kurios pasiburbulavo, tai su ta sudetim nebeperku

Pepco yra kažkas baisaus. Net neišsidirbinėjant. Reik vaiko nemylėt kad tą klaikią sintetiką ten pirkt.
Papildyta:
QUOTE(saldu @ 2021 02 13, 07:26)
------

Uniqlo rūbai idealiai atitinka jų dydžių lentelėje nurodyyus matmenis. Tik reikia dar turėt ant omeniaus, kad jei rūbas yra oversize tipo, tai nusipirkus savo dydį nereik sakyt kad jis didintas. Nuostabi rūbų kokybė ir jų nuostabus jų minimalistinis stilius wub.gif
Atsakyti