Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

pasidalinsiu patirtimi grąžinimo į amazon.de:
grąžinau netikusius batukus, siunčiau savo sąskaita, buvo siųsti per UK (dėl PVM skirtumo labiau apsimokėjo), tai grąžino už batukus ir po 1 eur /kiekvienai porai siuntimo išlaidų . Nežinau kaip jie taip nusprendė, va taip tiesiog. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2017 02 17, 14:08)
tegu nepliurpia nesamoniu biggrin.gif viskas yra gerai, jei su protu ir saiku. pirmiausia reik visas skyles uzlopyt (jei tokiu yra) ir padaryt higiena, t,y, tarpdancius isvalyt, antra turi daktaras ivertint bukle. jei dantukai trapus, su plonyciu emalio sluoksniu, tada tikrai grieztai ne. jei dantai kaip kaltai, ir viskas jiems gerai, galima. aisku ne iki Cicino lygio. taip nereik. ir as visada uz odontologini balinima ir pries bet kokias balinancias pastas ir priemones saviveikliskai. Pati balinau, su odontologu patarimais ir pritarimais arba ne. tikrai viskas puikiai. po to darau kaip jie sako ir dantys tfu tfu tfu puikiai laikosi.

Tai geriau saugiai pas odontologus pasidaryti ☺
Aciu labai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(MyLediJu @ 2017 02 17, 12:50)
Reikia patarimo, žiūriu dukrai Ecco batukus
https://lt.ecco.com/product/5638471614
https://lt.ecco.com/product/5638471587

mano akim, kaina normali, kažkaip pigiau nemačiau.
gal kas turi tokius? kokie geresni?

ir dar dėl dydžiu
pagal jų lentelę 25 dydžio vidpadis 15,3 rašo, tai man iškilo klausimas, 15,3 viduj, ar būtent tokio dydžio kojai skirta. nes žiūriu, kad mažyliuose prie tokiu rašo vidpadis 16..susipainiojau...

ačiū pasisakiusioms!

jei dar nenusipirkote, užeikite vėl - dar nuolaida didesnė, dabar kaina jau tikrai super ;)
turiu antruosius, labai smagūs. Tik pirmieji bus manau kažkiek praktiškiau (dėl tepimosi) .

25d - bus viduje 16cm , skirti 15,3cm kojytei
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MuseZuze: 17 vasario 2017 - 14:05
QUOTE(aaangelika @ 2017 02 17, 12:32)
Aciu 4u.gif  nuraminot
Kantriai lauksiu toliau. Pergyvenau, kad kazka ne taip padariau, nes pirma karta geazinima siunciau  unsure.gif

Patikrinau el.pasta tai tikrai ilgai- grazinima dariau 11.28 o jie tik 12.20 atsiunte laiska, kad gavo siunta ir grazins, pinigai ikrito dar po kurio laiko. Tad dar nepanikuokit tikrai 4u.gif

---------

H&M vel duoda nemokama siuntima su kodu 0039 iki 02.20 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Irreelle: 17 vasario 2017 - 14:07

Veikia, bet man irgi kartais neatsidaro. Šiuo momentu veikia be trukdžių mirksiukas.gif

Reiskias tik mane uzblokino...nes niekaip nearidaro...meta vis ta pati: atsipradom it problemos siuo metu...pyp...

Atsakyti
QUOTE(MuseZuze @ 2017 02 17, 15:04)
jei dar nenusipirkote, užeikite vėl - dar nuolaida didesnė, dabar kaina jau tikrai super ;)
turiu antruosius, labai smagūs. Tik pirmieji bus manau kažkiek praktiškiau (dėl tepimosi) .

25d - bus viduje 16cm , skirti 15,3cm kojytei

ačiū. dar nenupirkau smile.gif tuoj pirksiu smile.gif jeigu dydi tinkama rasiu
Atsakyti
QUOTE(MyLediJu @ 2017 02 17, 15:14)
ačiū. dar nenupirkau smile.gif tuoj pirksiu smile.gif jeigu dydi tinkama rasiu

is kur cia perkat?
Atsakyti
QUOTE(padraika22 @ 2017 02 17, 15:28)
is kur cia perkat?

lt.ecco.com
Atsakyti
Merginos, jei šiandien apmokėjau pirkDe, rytoj galiu atsiimti prekes? Ar turiu laukti jų žinutės?
Atsakyti
QUOTE(Lux @ 2017 02 17, 14:48)
Merginos, jei šiandien apmokėjau pirkDe, rytoj galiu atsiimti prekes? Ar turiu laukti jų žinutės?

ir as taip pat padariau. bet man atrodo kad gausim tik antradieni. kazkaip taip. praejusi karta irgi taip buvo. bet gavau tik antrad. bet man si karta nuskilo. vakar ryte pristate i de, vakare isvare i lt, o sian jau LT biggrin.gif
Atsakyti
pirkau ventes Pablovskius, jei kas nori...gali jungtis, padarysiu papildyma. Tik Vilnius (Ozas, Siemens arena)...
Atsakyti
merginos, noriu padeti draugams nupirkti cybex kedute, tik jiems reikia nuo 9-36 kg. Ir nori su tuo galvos atlenkimo triju poziciju atlosiuku (kur apsauga miegant nuo svirimo i prieki). Kiek ziurim, tai tiktu tik cybex pallas m fix. Ja pigiausiai Lenkijoj uz 222 eur randu. Gal sakau Viktorija dar pigiau galetu padeti surasti 4u.gif
Atsakyti