Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(Ramona18 @ 2021 02 10, 15:28)
tokiu kaip kazkada pries 10 metu buvo jau turbut nera niekur  ax.gif  As dabar Next perku, mano merginoms patinka, yra ivairiu modeliuku, skalbiasi gerai. Tik reikia dydi atitaikyti, man jie atrodo didinti, mano mergaites labai lieknos, tai pvz  hipster modeliuka perku dydziu mazesni pagal ugi.

O vat kojiniu geru negaliu rasti, kur perkate kad nenusiburbuliuotu po pirmo skalbimo ir dziovinimo?

Man kojines pacios geriausios is Calzedonia parduotuves, perku ir sau, ir dukrai, ir vyrui. Pedkelnes is sios parduotuves irgi pacios geriausios iki siol atrastos tike moterims, tiek vaikiskos, kazkaip nesuplysta taip greitai nei iprastai pirktos
Atsakyti
QUOTE(Auruma @ 2021 02 10, 16:21)
Sveikos, aš ne į temą - gal žinot, kas Vilniuje taiso Casio sintezatorius? Nerandu googlėj.

Milgretoje pabandykite.
https://milgreta.lt/
Atsakyti
QUOTE(Sense @ 2021 02 10, 14:31)
Sveikos.
Gaunu n pranesimu is ship24,kad siunta pakeliui,kad siunta atvyko i Lt (pvz. vasario 5d) ir daugiau jokiu ziniu. Cia kaip suprantu nauja Lt pasto sistema siuncia zinutes? O tai kur pats siuntinys smile.gif niekas neatnesa,lapelio nera,telef. nera,tai kur man jo ieskot?

Iš Ali?
Taip laukiau svarbesnės siuntos, bet nuleidot mane ant žemės, kad čia bus kažkoks niekas iš Ali.. Nes jie savo psl rašo, kad užsiima prekių siuntimus iš Kinijos.
Atsakyti
Gal kas turit ir galit pasidalinti kodu zooplus.de
Taip norisi nors kokios nuolaidos
Atsakyti

Renku https://www.cocooncenter.com/ Atsiėmimas Kaune Dainavoje arba siunčiu paštomatu :)

Atsakyti
QUOTE(Sense @ 2021 02 10, 13:31)
Sveikos.
Gaunu n pranesimu is ship24,kad siunta pakeliui,kad siunta atvyko i Lt (pvz. vasario 5d) ir daugiau jokiu ziniu. Cia kaip suprantu nauja Lt pasto sistema siuncia zinutes? O tai kur pats siuntinys smile.gif niekas neatnesa,lapelio nera,telef. nera,tai kur man jo ieskot?

Čia iš aliexpresso. Tokių žinučių turiu nuo gruodžio galo. Pašte klausiau, jie nieko nežino, kol nebūna sukurtas LT siuntos numeriukas. Tai kažkur matyt voliojasi 😔 laukiu toliau.

RENKU iš prancūziško www.cocooncenter.com. Iki nemokamo siuntimo į LT.
Tvarkingų krepšiukų su nuorodom lauksiu saldus.pirkiniai@gmail.com.
Kad matytumėte teisingas kainas, reikia pasirinkti pristatymo šalį Lietuva.
VILNIUS mirksiukas.gif
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Cocooncenter.com sumažino sumą, nuo kurios į LT siunčiama nemokamai thumb_yello.gif
Dabar nuo 149 eurų siunčia 4u.gif
Atsakyti

Renku https://www.cocooncenter.com/ Atsiėmimas Kaune Dainavoje arba siunčiu paštomatu :)

Neparašiau kur siųsti  :rolleyes: 

sandrute.uogyte eta gmail.com

Šalį reikėtų pasirinkti LT

Atsakyti
Carlin viena akimi mačiau, kad rinksite dukrai kitą lovą vietoje Ikejos. Gal jau išsirinkote? Įdomu kokią? Kaip tik renkamės. nužiūrėjau Lono Forte, bet galvoju ar ne per didelė 120cm.
Atsakyti
kazkas ieskojot knyguklubas nuolaidos kodo: SKAITAU-VASARI
Atsakyti
QUOTE(doruta @ 2021 02 11, 09:14)
Carlin viena akimi mačiau, kad rinksite dukrai kitą lovą vietoje Ikejos. Gal jau išsirinkote? Įdomu kokią? Kaip tik renkamės. nužiūrėjau Lono Forte, bet galvoju ar ne per didelė 120cm.

Maniškė pati renkasi biggrin.gif turi kelias nusižiūrėjus IKEA, bet aš dar nesigilinau, nes kol kas neįvykdė susitarimų naujai lovai.
Ji nori 140 biggrin.gif tai 120 būtų turbūt per maža, nors man kaip tik kambaryje pas ją geriau tiktų.

Lono labai fainos lovos, bet ji už savo pinigus perkasi, tai tiks ir IKEA. Tikrai nenoriu investuot, nes po kelių metų vėl norės keist. Dabartinėje lovoje 3 metus tik pamiegojo unsure.gif amžius matyt toks, kad labai parūpo kambario interjeras, tai dar ir stalą keičia, kitus baldus renkasi/interjero detales biggrin.gif bijau, kad paauglystėje vėl norės viską keisti, tai tegu su IKEA baldais žaidžia.
Atsakyti
QUOTE(Carlin @ 2021 02 11, 10:16)
Maniškė pati renkasi biggrin.gif turi kelias nusižiūrėjus IKEA, bet aš dar nesigilinau, nes kol kas neįvykdė susitarimų naujai lovai.
Ji nori 140 biggrin.gif tai 120 būtų turbūt per maža, nors man kaip tik kambaryje pas ją geriau tiktų.

Lono labai fainos lovos, bet ji už savo pinigus perkasi, tai tiks ir IKEA. Tikrai nenoriu investuot, nes po kelių metų vėl norės keist. Dabartinėje lovoje 3 metus tik pamiegojo  unsure.gif  amžius matyt toks, kad labai parūpo kambario interjeras, tai dar ir stalą keičia, kitus baldus renkasi/interjero detales biggrin.gif bijau, kad paauglystėje vėl norės viską keisti, tai tegu su IKEA baldais žaidžia.

Mano irgi baisiai didelė dizainerė. Aš noriu, kad minkštais galais, galvūgaliu būtų. Ir nieko doro pigiau nerandu..
Atsakyti