Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(ievakata @ 2021 02 10, 12:43)
Internetu pirkto užsakymo neleido grąžinti į pardę, klausiau du kartus ir ne aš viena.

Akropolio Zaroje sakė, kad galima atvežti į parduotuvę biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Carlin @ 2021 02 10, 13:57)
Akropolio Zaroje sakė, kad galima atvežti į parduotuvę biggrin.gif biggrin.gif

O aš skambinau į Akropolio Zara, tai sakė, kad nepriima internetu pirktų prekių smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ievakata @ 2021 02 10, 13:43)
Internetu pirkto užsakymo neleido grąžinti į pardę, klausiau du kartus ir ne aš viena.

bet koks apsurdas....kalbi online tai ragina nest i parde grazint...o ta nepriima.....totalus chaosas blink.gif
Atsakyti
Sveikos.
Gaunu n pranesimu is ship24,kad siunta pakeliui,kad siunta atvyko i Lt (pvz. vasario 5d) ir daugiau jokiu ziniu. Cia kaip suprantu nauja Lt pasto sistema siuncia zinutes? O tai kur pats siuntinys smile.gif niekas neatnesa,lapelio nera,telef. nera,tai kur man jo ieskot?
Atsakyti
Kur mergaitei patartumėte pirkti apatinį trikotažą? Zaros triusikėliai labai skysti pasirodė rolleyes.gif
Geriausi būdavo iš carters, bet norėčiau kažką čia vietoje nupirkti.
Atsakyti
QUOTE(Positive* @ 2021 02 10, 13:57)
Kur mergaitei patartumėte pirkti apatinį trikotažą? Zaros triusikėliai labai skysti pasirodė rolleyes.gif

UCB labai geri 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Positive* @ 2021 02 10, 13:57)

tokiu kaip kazkada pries 10 metu buvo jau turbut nera niekur ax.gif As dabar Next perku, mano merginoms patinka, yra ivairiu modeliuku, skalbiasi gerai. Tik reikia dydi atitaikyti, man jie atrodo didinti, mano mergaites labai lieknos, tai pvz hipster modeliuka perku dydziu mazesni pagal ugi.

O vat kojiniu geru negaliu rasti, kur perkate kad nenusiburbuliuotu po pirmo skalbimo ir dziovinimo?

Atsakyti
QUOTE(Galla @ 2021 02 09, 18:08)
Prisiskaičiau čia apie baisius vargus su Zara grąžinimais  biggrin.gif
Vakar užpildžiau formą, šiandien atvažiavo kurjeris ir viską paėmė, nei skambinau Zarai, nei rašiau  ax.gif

Man lygiai taip pat pasisekė. Paėmė kitą dieną. Net dėl atsiliepimų apie grąžinimus dvejojau ar užsakymą daryt, nes dėl dydžio abejojau. karsta.gif Keista tikrai. Veiksmas Vilniuje.
Atsakyti
Gal kam reikia biofinity lęšių. Vienus įdėjo per klaidą, kiti nudilpus regėjimui liko nepanaudoti🤗

Biofinity -5.00 (4vnt.) Ir Biofinity xr +14.5 (3vnt.).

Galiojimai geri 4u.gif

Dovanoju:4u:
Atsakyti
Sveikos, aš ne į temą - gal žinot, kas Vilniuje taiso Casio sintezatorius? Nerandu googlėj.
Atsakyti
QUOTE(saldu @ 2021 02 10, 15:31)
Man lygiai taip pat pasisekė. Paėmė kitą dieną. Net dėl atsiliepimų apie grąžinimus dvejojau ar užsakymą daryt, nes dėl dydžio abejojau.  karsta.gif  Keista tikrai. Veiksmas Vilniuje.

kaip gražinti į Zara? man irgi pora prekiu netiko:) pirkau internetu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dziuginta @ 2021 02 10, 18:58)
kaip gražinti į Zara? man irgi pora prekiu netiko:) pirkau internetu 4u.gif

Einat į mano paskyra. Tada Grąžinimai. Ten užpildo ką norit grąžinti. Supakuojat ir laukiat kurjerio. 4u.gif

Dabar matau, kad galima grąžinti ir į parduotuvę.
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti