Prisiskaičiau čia apie baisius vargus su Zara grąžinimais
Vakar užpildžiau formą, šiandien atvažiavo kurjeris ir viską paėmė, nei skambinau Zarai, nei rašiau
QUOTE(irmante @ 2021 02 09, 08:42)
<p>Labas </p><p></p><p>Ar perkate kas Notino.de</p><p>radau ten vyro kvepalus ir šampūno gera kaina. Bet paskaičiau atsiliepimus tai visais ir giria ir fake atseit. </p><p></p><p>dabar galvoju pirkt nepirkt </p><p></p>
Pirkau Notino.pl. Gal 5 siuntas.Viskas labai gerai, atsiuncia greitai, saugiai supakuota. Daznai nuol kodai buna. Per nuomos adresa.
QUOTE(Ainyte @ 2021 02 09, 20:21)
Pirkau Notino.pl. Gal 5 siuntas.Viskas labai gerai, atsiuncia greitai, saugiai supakuota. Daznai nuol kodai buna. Per nuomos adresa.
Ar kosmetika id kvepalai ne padirbiniai? Nes pagrindinis minusas komentaruose buvo įvardintas šis
QUOTE(Galla @ 2021 02 09, 19:08)
Vakar užpildžiau formą, šiandien atvažiavo kurjeris ir viską paėmė, nei skambinau Zarai, nei rašiau
Jums pasiseke, mano stovi nuo vasario 4.
QUOTE(kriisti @ 2021 02 09, 22:57)
Jums pasiseke, mano stovi nuo vasario 4.
nuo vasario 2 d....
QUOTE(Vi_ktorija @ 2021 02 09, 22:27)
Ar kosmetika id kvepalai ne padirbiniai? Nes pagrindinis minusas komentaruose buvo įvardintas šis
Man nepasitaike padirbiniu.
Pirkau Lacoste ir Montale kvepalus.
Alfaparf ir Olaplex priemones plaukams. Kokybe patenkinta.
QUOTE(Vi_ktorija @ 2021 02 09, 20:27)
Perku vichy sampunus nuo pleiskanu, nisinius meginukus emiau. Layton kvepalus. Vyrui kvepalus kasdienius. Nu viskas idealiai. Jokiu itarimu. O, kad neoriginalai manau kiekv pardei atsiras tokiu komentaru
Sveiki,
Vaikas labai nori skaityti HP, gal kas parduodate lentynoje dulkančias knygas?
Vaikas labai nori skaityti HP, gal kas parduodate lentynoje dulkančias knygas?
QUOTE(Galla @ 2021 02 09, 18:08)
Gal čia nuo miesto priklauso?
Mums Vilniuje užtruko gal 3 savaites.
QUOTE(ievakata @ 2021 02 10, 13:14)
bet Vilniuje, galite i parde grazint, nes zara dirba atsiemimui ir priemimui ir taip zymiai greiciau, jus ne pirkt gali i parduotuve. O Kaune net nekelia telefono.....as mielu noru nuvesciau i parde ir but ramu.....bet....
jau pavargau rasyt zara 3 d. is eiles ir klausyt ju dainele pratesime galiojima grazinimo, bet vesite i parde, tai vel rasau nedirba 2 men. nedirba ir neiskus kada dirbs....truko kantrybe, rasau grazinkite man pinigus, as tada sutinku laukt kada atsidarys, bet pinigai man i saskaita, tada vel palaukite bandysiu padet suformuot grazinima.... nu a cia normalu....o kurjeri mattau pastoviai kieme, veze prekes 3 d. is eiles po viena is uzsakymo....
QUOTE(kriisti @ 2021 02 10, 12:27)
bet Vilniuje, galite i parde grazint, nes zara dirba atsiemimui ir priemimui ir taip zymiai greiciau, jus ne pirkt gali i parduotuve. O Kaune net nekelia telefono.....as mielu noru nuvesciau i parde ir but ramu.....bet....
jau pavargau rasyt zara 3 d. is eiles ir klausyt ju dainele pratesime galiojima grazinimo, bet vesite i parde, tai vel rasau nedirba 2 men. nedirba ir neiskus kada dirbs....truko kantrybe, rasau grazinkite man pinigus, as tada sutinku laukt kada atsidarys, bet pinigai man i saskaita, tada vel palaukite bandysiu padet suformuot grazinima.... nu a cia normalu....o kurjeri mattau pastoviai kieme, veze prekes 3 d. is eiles po viena is uzsakymo....
Internetu pirkto užsakymo neleido grąžinti į pardę, klausiau du kartus ir ne aš viena.