Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

Labas 

Ar perkate kas Notino.de

radau ten vyro kvepalus ir šampūno gera kaina.  Bet paskaičiau atsiliepimus tai visais ir giria ir fake atseit. 

dabar galvoju pirkt nepirkt  :hmm:  :hmm:​ 

Atsakyti

Labas 

Ar perkate kas Notino.de

radau ten vyro kvepalus ir šampūno gera kaina.  Bet paskaičiau atsiliepimus tai visais ir giria ir fake atseit. 

dabar galvoju pirkt nepirkt  :hmm:  :hmm:​ 

Atsakyti
QUOTE(Sense @ 2021 02 08, 19:05)
Ir mano mazai. Ir noretus nuolaidos. Ne karto negavau pirmo pirkimo zadamo,reginaus keliais pastais. ax.gif

nuolaidos kodo pirmam pirkimui į paštą neatsiuntė? blink.gif
Atsakyti
Sveikos,gal kas pirksite iš limango.de? rolleyes.gif Prisijungčiau su mažiuku krepšiuku,siuntimui pasidalinti. 4u.gif
Atsakyti
Gal kas zino koki ABOUT YOU koda? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Fitzy @ 2021 02 09, 08:46)
nuolaidos kodo pirmam pirkimui į paštą neatsiuntė? blink.gif

Senai jau reginaus,man atrodo atsiunte,bet jo neprieme. Po 2 bandymu nebandziau daugiau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(stuleju @ 2021 02 09, 00:30)
per chata Zaros psl rasiau 4u.gif vienas kartas nepadejo, antra karta parasiau truputi pikciau ir po paros atsirado sekimas Zaros psl 4u.gif

Papildyta:

Pas mane kurjeris vaziavo kokius 4 kartus jau kai buvau pateikusi grazinima. Nes Zara dabar uzsakymus isdalina i 3-4 dalis, tai jau pats stebejosi kodel nieko jis negauna, kad paimti is manes reikia

man tai aiškina per chata, kad kurjeriai labai užimti, paspartitinti nieko negalime, laukite grąžinimo į parduotuves...bet ką jie sau mano, jei mes visos sulėksime su grąžinimais kai atsidarys....
siaubas
galėtų gi kelias dienas per sav priimti grąžinimus, ramu būtų, atveži su ta tvarkinga deže, ir priduodi
Atsakyti
QUOTE(gaikaSJ @ 2021 02 09, 10:49)
man tai aiškina per chata, kad kurjeriai labai užimti, paspartitinti nieko negalime, laukite grąžinimo į parduotuves...bet ką jie sau mano, jei mes visos sulėksime su grąžinimais kai atsidarys....
siaubas
galėtų gi kelias dienas per sav priimti grąžinimus, ramu būtų, atveži su ta tvarkinga deže, ir priduodi

Mes laukiam nuo gruodžio mėn, praeita savaitę jau po kažkelinto laiško šiaip ne taip atrašė, kad paiims per 1-2 darbo dienas, praėjo jau 4 darbo dienos, niekas nieko. Aš galiu laukti gražinimo į parduotuves, tik kol atidarys, bus jau praėję kokie 3 mėn po užsakymo, ar bepriims jie..
Atsakyti
QUOTE(-Braskeele @ 2021 02 09, 08:59)
Gal kas zino koki ABOUT YOU koda? bigsmile.gif

Jei gerai pamenu, tai influencerė agnelit lyg sakė savaitgalį turi turėti.
Atsakyti
QUOTE(gaikaSJ @ 2021 02 09, 10:49)
siaubas

As abudu kartus per chata kalbejau su Danieliu. I parduotuves nesiule net ir as palyginti neilgai laukiau, bet praeina 48 val terminas ir rasau, nes tos dezes metosi, vieta uzima, nervino mane biggrin.gif Bet tai aisku kur jie nebus uzimti, jeigu Zara vietoj 1 siuntos dabar siuncia 3-4
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo stuleju: 09 vasario 2021 - 11:56
QUOTE(stuleju @ 2021 02 09, 12:50)
As abudu kartus per chata kalbejau su Danieliu. I parduotuves nesiule net ir as palyginti neilgai laukiau, bet praeina 48 val terminas ir rasau, nes tos dezes metosi, vieta uzima, nervino mane biggrin.gif Bet tai aisku kur jie nebus uzimti, jeigu Zara vietoj 1 siuntos dabar siuncia 3-4

va tai mane šokiravo, blyn renki užsakyma, paskui gauni, siunta bus is 3-4 pristatymu, po vieną daiktą...bet esmė, kad dpd priskambinti misija neimanoma...
Atsakyti
QUOTE(irmante @ 2021 02 09, 08:42)
<p>Labas 
Ar perkate kas Notino.de radau ten vyro kvepalus ir šampūno gera kaina.  Bet paskaičiau atsiliepimus tai visais ir giria ir fake atseit. dabar galvoju pirkt nepirkt  hmm.gif  hmm.gif​ 

Dažnai siūlo pigesnes prekes. Pasiskaičiau atsiliepimus. Kažkaip susilaikiau.

Priminkit prašau puodų ir indų parduotuvę iš DE, kur į LT siunčia tiesiai. Kažkada pati temoje užrodžiau, tąkart nepirkau, dabar pavadinimo nebepamenu unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vi_ktorija: 09 vasario 2021 - 12:19