Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(irmante @ 2021 02 08, 09:55)
<p>Gal perkate kur OLAPLEX priemones geresnėm kainom ?</p><p>kas iš draugių naudoja visos patenkintos.</p><p></p><p></p><p></p><p></p><p></p>

Pirkau per tarpininkes iš jav, kai buvo akcija

https://www.walmart....;typeahead=olap
Ir iš čia:

https://www.pandorab...ult/?q= olaplex

Ir čia jungiausi prie vienos mamytės:

https://www.easycosm...archfor=olaplex
Atsakyti
Mano Zara grazinamus snd paeme, buvo 0128 ir 0129 pateikti grazinimo prasymai, bet Zara klibinau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Žm❤nytė @ 2021 02 08, 16:22)
man reiktu.
as galiu jei dar norinciu bus nes mano gana mazai

Ir mano mazai. Ir noretus nuolaidos. Ne karto negavau pirmo pirkimo zadamo,reginaus keliais pastais. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Žm❤nytė @ 2021 02 08, 18:22)
man reiktu.
as galiu jei dar norinciu bus nes mano gana mazai

Aš prisijungčiau su 20EUR prie zooplus.de
Atsakyti
QUOTE(irmante @ 2021 02 08, 10:55)
<p>Gal perkate kur OLAPLEX priemones geresnėm kainom ?</p><p>kas iš draugių naudoja visos patenkintos.</p><p></p><p></p><p></p><p></p><p></p>

Čia geresnė kaina. Dažnai būna free shippas.
https://www.loverte....perfector-100ml
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žalia Rūta: 08 vasario 2021 - 19:38

Mano Zara grazinamus snd paeme, buvo 0128 ir 0129 pateikti grazinimo prasymai, bet Zara klibinau 4u.gif

Priminkit per kur tą Zarą geriausia paklibint? :)

Atsakyti
QUOTE(stuleju @ 2021 02 08, 19:08)

jau as ir paklibinau, jie man raso veskite i parduotuve, sakau mielu nori, bet nedirba. Baigem pokalbi, kad susiks el. pastu
Atsakyti
QUOTE(debesiuke:) @ 2021 02 08, 20:56)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="stuleju" data-cid="72779837" data-time="1612800536"><div><p>Mano Zara grazinamus snd paeme, buvo 0128 ir 0129 pateikti grazinimo prasymai, bet Zara klibinau vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p>Priminkit per kur tą Zarą geriausia paklibint? smile.gif</p>

Per chatą prisijungus zaros puslapyje
Atsakyti
Man irgi Zara šiandien paėmė prekes. Susirašinėjau per čatą ir po kelių dienų dar email parašiau. Piktą laišką.
Gyvenu daugiabutyje Vilniuje ir savo kieme DPD matau atvažiuojančius ne kartą per dieną, tai paimti mano prekes neturėtų užtrukti dešimt dienų.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tutti: 08 vasario 2021 - 21:43
QUOTE(debesiuke:) @ 2021 02 08, 19:56)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="stuleju" data-cid="72779837" data-time="1612800536"><div><p>Mano Zara grazinamus snd paeme, buvo 0128 ir 0129 pateikti grazinimo prasymai, bet Zara klibinau vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p>Priminkit per kur tą Zarą geriausia paklibint? smile.gif</p>

per chata Zaros psl rasiau 4u.gif vienas kartas nepadejo, antra karta parasiau truputi pikciau ir po paros atsirado sekimas Zaros psl 4u.gif

Papildyta:
QUOTE(Tutti @ 2021 02 08, 21:41)
Man irgi Zara šiandien paėmė prekes. Susirašinėjau per čatą ir po kelių dienų dar email parašiau. Piktą laišką.
Gyvenu daugiabutyje Vilniuje ir savo kieme DPD matau atvažiuojančius ne kartą per dieną, tai paimti mano prekes neturėtų užtrukti dešimt dienų.

Pas mane kurjeris vaziavo kokius 4 kartus jau kai buvau pateikusi grazinima. Nes Zara dabar uzsakymus isdalina i 3-4 dalis, tai jau pats stebejosi kodel nieko jis negauna, kad paimti is manes reikia
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo stuleju: 09 vasario 2021 - 00:28
Na o mums su ZARA jau baigėsi, grąžino pinigus, viskas buvo sudėta į vieną siuntą, žodžiu svarbiausia įgrūsti kurjeriui atgal ir kad lipduką turėtų.

Na o dabar OYSHO biggrin.gif
Užpildžiau grąžinimo iš namų formą ir ku ku, kaip toliau? Nuo ketvirtadienio nieko. Laišką gavau, bet ten nieko nerašo, psl taip pat nieko.

Gal irgi taip pat kaip ZARA?
Atsakyti
QUOTE(Dziugile @ 2021 02 06, 20:35)
<p>Gal kas esat gražinę uniqlo.eu? Kokios grąžinimo sąlygos?
</p><p>Kaži, ar galima sudėti iš skirtingų siuntų į vieną maišą?  rolleyes.gif​ </p>

Aš esu pirkusi iš De psl,tai siunčiau jiems paštu.
Atsakyti