Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

Nu tai va, kam įdomu: baigėsi mano kriminalas su GAP - pagaliau gavau savo sausio 4 d. užsakymą. Įdomu ir tai, kad prieš kelias dienas kai tikrinau, tai Hermes'e statusas "in transit" jau ne nuo 14 ar 15 kaip buvo anksčiau, o nuo 27 dienos. Ryškiai kažkur užsibuvo. O gavau net ne iš GAP, o iš Estijos Interpost per paštą. Kas dar keista - vertė ant siuntos dolcais. blink.gif
Na bet pagaliau gavau ir mokesčių nemokėjau rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(geliuke @ 2021 02 02, 19:42)
Nu tai va, kam įdomu: baigėsi mano kriminalas su GAP - pagaliau gavau savo sausio 4 d. užsakymą. Įdomu ir tai, kad prieš kelias dienas kai tikrinau, tai Hermes'e statusas "in transit" jau ne nuo 14 ar 15 kaip buvo anksčiau, o nuo 27 dienos. Ryškiai kažkur užsibuvo. O gavau net ne iš GAP, o iš Estijos Interpost per paštą. Kas dar keista - vertė ant siuntos dolcais. blink.gif
Na bet pagaliau gavau ir mokesčių nemokėjau  rolleyes.gif

Geras biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Auruma @ 2021 02 02, 18:20)
O kokį prausiklį ir serumą su retinoliu rekomenduotumėt. Pas mano 12-metę irgi spuogai vis kyla.

Na, bet pradejus taip plauti veido oda su prausikliais, tai visa veida issausins. Tada dar ir drekinamaji krema reikia. Mano 12m berniukui balti spogiukai ant nosies jau atsiranda
Atsakyti
Ar kas galėtų man greitai atsakyti, kaip atšaukti užzakymą is szkla.com

Netycia užsakiau ne tą lešių stiprumą unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(geliuke @ 2021 02 02, 19:42)
Na bet pagaliau gavau ir mokesčių nemokėjau  rolleyes.gif

Bet iš GAP ko gero daugiau nerizikuosiu užsakinėti biggrin.gif . Kažin kaip JAV tarpininkės be mokesčių atsiunčia, tikriausiai irgi performina kur nors ES.
Atsakyti
victory.gif mums pavyko ZARA siuntą perduoti DPD
Bet dabar supratau, kad problema jau buvo DPD, nebe ZARA, nes buvo 6 ar 7 ZAROS atnaujinimai, tai skambinau vėl į DPD, o ten operatorė paskambino kurjeriui ir pažadėjo, kad atvyks, atvažiavo su sauja lipdukų.
Tad jei kabo grąžinimai pas DPD, skambinkit, telefonų ZARA kažkaip neperduoda, tai jie suprantu nelabai gal ir stengiais surinkti tas siuntas.
Dar beliko tik pinigus atgauti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Carlin @ 2021 02 02, 13:32)
vis dar laukiu biggrin.gif

Jau kaip neskuba jie biggrin.gif
QUOTE(gaikaSJ @ 2021 02 02, 14:27)
pas mane DPD kasdien veik atvaro, bet va Zara nepaima is namu...patys kalti

Pas mane irgi vaziuoja ir vaziuoja, vezioja Zara po viena smutke biggrin.gif O as vis klausiu, o paimti nenorit siuntos biggrin.gif Sako ne, nieko negavau, kad paimti reikia biggrin.gif

Parasiau Zarai, is naujo inicijavo grazinima, gal paims dabar rolleyes.gif

QUOTE(ievakata @ 2021 02 02, 20:07)
victory.gif mums pavyko ZARA siuntą perduoti DPD
Bet dabar supratau, kad problema jau buvo DPD, nebe ZARA, nes buvo 6 ar 7 ZAROS atnaujinimai, tai skambinau vėl į DPD, o ten operatorė paskambino kurjeriui ir pažadėjo, kad atvyks, atvažiavo su sauja lipdukų.
Tad jei kabo grąžinimai pas DPD, skambinkit, telefonų ZARA kažkaip neperduoda, tai jie suprantu nelabai gal ir stengiais surinkti tas siuntas.
Dar beliko tik pinigus atgauti biggrin.gif

O is kur jus zinote, kad kabo pas DPD? As tik gaunu ta Zaros laiska su prasymas priimtas 4u.gif Ir kai skambini is kur jie zino kas kaip? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Neringiux @ 2021 02 02, 10:05)
Kol nepradės atsakingai prausti veidą su prausikliu rytą vakarą,nepadės jokios juostelės nei mechaninis kosmetologo valymas. Maniškė susiprotėjo ir dabar kai prausiasi veidą prausikliu,inkštirų nebesusidaro.Dar tiesa jai kosmetologė liepė tepti veidą kremu su retinoliu,tai jis irgi primažina inkštirų formavimąsi.

kokį prausiklį naudoja? maniškei ir inkštirai palei nosi,smakrą kaupias
noriu kažką nupirkti..vaistinėj boderma dabar davė
Atsakyti
QUOTE(stuleju @ 2021 02 02, 20:21)
Jau kaip neskuba jie biggrin.gif

Pas mane irgi vaziuoja ir vaziuoja, vezioja Zara po viena smutke biggrin.gif O as vis klausiu, o paimti nenorit siuntos biggrin.gif Sako ne, nieko negavau, kad paimti reikia biggrin.gif

Parasiau Zarai, is naujo inicijavo grazinima, gal paims dabar rolleyes.gif
O is kur jus zinote, kad kabo pas DPD? As tik gaunu ta Zaros laiska su prasymas priimtas  4u.gif Ir kai skambini is kur jie zino kas kaip? 4u.gif

Mums realai jaučiu kokią porą savaičių užtruko grąžinimas jei ne ilgiau.
Jau ZAROS jaučiu ilgai nepirksim biggrin.gif
*Dukra sakė, kad kompe, internetiniam psl. Prisijungus prie paskyros, kur yra grąžinimai nr yra, spaudžiat sekti ir matysit dpd ir koks statusas.
* o kai skambini DPD jie pagal adresą mato, vardą pavardę dar pasakai ir ok, nereikia sekimo nr.

Dabar OYSHO užsisakiau, tikiuosi bus paprasčiau su grąžinimu rolleyes.gif
Atsakyti
Gal dar yra laukiančių iš UK siuntos po brexito ?
Per eshop we drop. Skambinau sake paatrige muitinėj olandinoj.. sakė išsiūs penktadienį praeitą. Kol kas jokių žinių kad pajudėjo mano prekė. Baisiai noris gaut.. greičiau.

Atsakyti
QUOTE(ievakata @ 2021 02 02, 21:18)
Mums realai jaučiu kokią porą savaičių užtruko grąžinimas jei ne ilgiau.
Jau ZAROS jaučiu ilgai nepirksim biggrin.gif
*Dukra sakė, kad kompe, internetiniam psl. Prisijungus prie paskyros, kur yra grąžinimai nr yra, spaudžiat sekti ir matysit dpd ir koks statusas.
* o kai skambini DPD jie pagal adresą mato, vardą pavardę dar pasakai ir ok, nereikia sekimo nr.

Dabar OYSHO užsisakiau, tikiuosi bus paprasčiau su grąžinimu rolleyes.gif

Jums pavyko gražinti Zara? Mes vis dar laukiam DPD nuo gruodžio vidurio blink.gif jau radau jūsu parašyma.. skambinot į DPD?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo laurita99as: 02 vasario 2021 - 21:43
QUOTE(Maja Di @ 2021 02 02, 21:00)
Bet iš GAP ko gero daugiau nerizikuosiu užsakinėti biggrin.gif . Kažin kaip JAV tarpininkės be mokesčių atsiunčia, tikriausiai irgi performina kur nors ES.

UK, tai aš mąstau, kad jie veža kaip dar neparduotas prekes į kitą ES šalį , o ten jau formina, kad parduotas hmm.gif

Dėl USA - 12 metų suku galvą biggrin.gif
Atsakyti